QUOTE(linasi @ 2006 05 10, 12:30)
As maciau siandien Laiminga mus skaite
Laiminga atsikonspiravo.
Paskaitau forumą vos ne kasdien, ale vis parašyt neprisiruošiu per tuos pavasarinius darbus. Ir labai džiugiai stebiu, kad vos ne kasdien atsiranda po naują nėštukę.
O vat aš supsichavau ir nutariau dar vietoj IVF pasidaryt pačią paskutiniausią IUI, todėl,
svajuke, brauk mane iš IVF sąrašo.

Net nebežinau, kas čia šovė man galvon, susibalamutijau visiškai. Gal negaliu IVF'ui ryžtis?
Bet va po šitos IUI tai jau tikrai viskas - darysiuosi IVF. Gal pailsėsiu per vasarą, atsigausiu ir pasiryšiu vieną kartą.
Papildyta:
QUOTE(Tesoraite @ 2006 05 10, 13:57)
Mergaitės, vakar stumdžiau laiką IKI, tai pasistvėriau prietarų enciklopediją (geras, net nežinojau, kad ir tokia būna

) o ten - toks prietaras: jei įsimylėjėliai pamato gandrą - greitu laiku susilauks leliuko

Tai išvada - reik rankutėm susikibus drožt ieškot gandrų
Aš šiemet pamačiau visą šeimynėlę - du gandrus ir du gandriukus. Tiesa, iš medžio padarytus, nuspalvotus ir į aukštą stulpą įkeltus, ale atrodė kaip gyvi.
Tai su vyru šitą "ženklą" taip išsiaiškinom: kadangi su gandriukais - tai turėsim ir mes, kadangi gandriukai du - tai ir mūsų bus du, o kadangi gandriukai dirbtiniai - tai ir mūsiškiai bus po dirbtinio apvaisinimo...