Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Duniu @ 2012 08 16, 19:11)
Trumpai ateinu su gerom naujienom wub.gif
Plaka maziaus sirdele wub.gif fantastiskas jausmas wub.gif
katik grizom is kauno,maziu einu maitinti smile.gif

kaip smagu skaityti tokias zinias wub.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 16, 20:51)
thumbup.gif  Nu šaunu, puiki žinia  thumbup.gif
Duniu, primink, o tavo pirmų dviejų persileidimo priežastys išaiškėjo? Vartoji ką nors šio nėštumo metu?

aitute, šaunuolė, kad laikaisi. Aš net nežinau, kaip reaguočiau, jei manęs kas dėl šeimos klaustų... Pamažu atsigaunu, spazmai silpnesni, retesni. Raudoni batai mano šiandien darbe buvo topas - sužavėjau visus. Su vyru po darbų kavinėj pavalgėm. Ir sakau jam: vis tik grožis - baisi jėga. Būčiau be batų - sugniuždyta, žlugusi, o dabar esu bent jau graži ir išdidi. Sakykit ką norit, bet apsipirkimo terapija turi magišką poveikį - be šitų batų mano gyvenimas dabar būtų žymiai sudėtingesnis. Man dabar iki pilnos laimės trūksta raudono manikiūro batams ir rankinukui į toną biggrin.gif (Šiaip nesu puošeiva, bet ne pirmą kartą mane gelbsti batai/nauja šukuosena/manikiūras ar koks malonus pirkinys).

nusipirkome su vyru du loteijos bilietus (šiaip niekad neperkam) - pažiūrėt, gal Fortūna vienur atėmusi duos kitur? Žodžiu, žaidžiam. smile.gif

sveikute 4u.gif taip ir reikia ir nepasiduok, ne tam tiek kankinames kad ranka numotume, reikia siekti tikslo bet kokia kaina 4u.gif pamenu po nelaimes net dar budama ligoninej klausiau kada vel galesim planuoti doh.gif

o as laukiu O biggrin.gif tikiuosi savaitgali ateis, veliau as dirbu, bet mb pasiime laisvu naktu pora, tai tikrai pataikysim ir lauksim II cool.gif
Atsakyti
Orchideja, linkiu ,kad svajones issipyldytu:)
Duniu, na va nuostabios naujienos, taip ir tuoliau, aukite stipruciai ir diduciai 4u.gif

Vylabusle, visada zinojau kad shoppingas pats geriausias variantas iseiti is depresijos. cool.gif

Rika3, uz negalavimus 4u.gif
Atsakyti
na va OT rode II, tai tikekimes kad sekme musu neaplenks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 18, 22:03)
na va OT rode II, tai tikekimes kad sekme musu neaplenks bigsmile.gif

Laikom kumštukus ir laukiam wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 19, 07:05)
Laikom kumštukus ir laukiam  wub.gif  4u.gif

labas 4u.gif
nieko nesuprantu blink.gif vakar Ot teigiamas, o siandien tempa nieko nekyla ir grafikas brezia kad O buvo 11cd blink.gif kazkaip man nesiderina g.gif ka jus manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 19, 12:24)
labas 4u.gif
nieko nesuprantu blink.gif vakar Ot teigiamas, o siandien tempa nieko nekyla ir grafikas brezia kad O buvo 11cd blink.gif kazkaip man nesiderina g.gif ka jus manot g.gif

Parodyk grafiką, nuorodą įmesk.

Mes ką tik iš Birštono... Ek, fainai dieną praleidom, turiningai. Dviračiais pasivažinėjom, pasivaikščiojom, kavinukėj pasėdėjom, vakare viešbutyje paskaitėme žurnaliukus - nieko ypatinga, bet taip geera.

Truputį susimoviau su vaitais - vakar įkalėm šampano metinių proga, o aš vaistus tebegeriu doh.gif Berods, nieko labai blogo nenutiko unsure.gif Galėjau apsinuodyt... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 19, 12:13)
Parodyk grafiką, nuorodą įmesk.

ruputį susimoviau su vaitais - vakar įkalėm šampano metinių proga, o aš vaistus tebegeriu  doh.gif  Berods, nieko labai blogo nenutiko  unsure.gif Galėjau apsinuodyt...  blink.gif

na, ne kazin kiek ten gal ir prigerei, kad blogai butu/
smagu, kad atsipalaidavot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 19, 10:24)
labas 4u.gif

man panasiai , penktadieni ot buvo labai teigiamas .. bet sestadieni bt dar nepakilo , pakilo tik snd ir tai labai mazai . tikiuosi vakarykstis myliukas bus uztaikytas . smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,man po ovuliacijos zema tem buva,ir taip iki menesio galo,laukiau menesiniu,nes galvojau kad neuzkibo.Spjoviau i ta matavima ir susitaikiau su ta mintim kad kita men vel bandysim.Bet va uzkibo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 08 19, 20:23)
Sveikutes,man po ovuliacijos zema tem buva,ir taip iki menesio galo,laukiau menesiniu,nes galvojau kad neuzkibo.Spjoviau i ta matavima ir susitaikiau su ta mintim kad kita men vel bandysim.Bet va uzkibo thumbup.gif

O aš kraujuoju vis... Dienų skaičių pamečiau, kiek tai tęsiasi jau, užkniso juodai. Šiandien per mišias tokie gražūs vaikiukai pas tėvelius kuistėsi... Maniau, tuoj balsu apsibliausiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 19, 19:56)
O aš kraujuoju vis... Dienų skaičių pamečiau, kiek tai tęsiasi jau, užkniso juodai. Šiandien per mišias tokie gražūs vaikiukai pas tėvelius kuistėsi... Maniau, tuoj balsu apsibliausiu.  verysad.gif

labukas, grazuolyte... kai isejau atostogu 0810, trai palikau tave nerimaujancia, tik siandien grizau namo ir is kart jungiausi paskaityt apie tave ir palaikyt tave. Pavelavau...nu ziauriai nesitikejau...
Mergyt, is visos sirdies tau linkiu is tos koses islipt, atrast savyje jegu, ir laukti kito karto. Nu TURI buti sviesa tunelio gale lens.gif Minejai, kad kol kas neplanuosi. labai ilgai nenumesk to reikalo...draugaukim toliau 4u.gif . man irgi gine po A sake, kad laukciua puse metu. Neluaukiau tik pirmas dvi savaites, Ir dabar jau 8 ciklą tuščiai skaičiuoju... vis tebemetau ta meškerę į tą žuvingą ežerą, bet jokius mailiukas nekimba...
labai palaikau tave ir šluostau tau ašaras kartu 4u.gif
Atsakyti
mergaites mano grafikiuka rodo tas zmogiukas su tiute, paspauskit ant jo mirksiukas.gif
na myliuku buvo sociai, tai manau padarem viska ka galejom, dar aisku nesustosim kol isvysiu II, bet ant O kada ji bebutu vigi pataikem. nors manau kad siandien, nes pilva maude, o ir OT vakar teigiamas buvo blush2.gif
Atsakyti