Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 19, 19:41)
mergaites mano grafikiuka rodo tas zmogiukas su tiute, paspauskit ant jo mirksiukas.gif
na myliuku buvo sociai, tai manau padarem viska ka galejom, dar aisku nesustosim kol isvysiu II, bet ant O kada ji bebutu vigi pataikem. nors manau kad siandien, nes pilva maude, o ir OT vakar teigiamas buvo blush2.gif

man atrodo kad ot buvo 11 cd, soktelejo smakrei tavo bt . svarbiausia nd buvo per sias dienas ir viskas bus gerai smile.gif laikom dbr kumsius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 08 19, 21:23)
labukas, grazuolyte... kai isejau atostogu 0810, trai palikau tave nerimaujancia, tik siandien grizau namo ir is kart jungiausi paskaityt apie tave ir palaikyt tave. Pavelavau...nu ziauriai nesitikejau...
Mergyt, is visos sirdies tau linkiu is tos koses islipt, atrast savyje jegu, ir laukti kito karto. Nu TURI buti sviesa tunelio gale  lens.gif Minejai, kad kol kas neplanuosi. labai ilgai nenumesk to reikalo...draugaukim toliau  4u.gif . man irgi gine po A sake, kad laukciua puse metu. Neluaukiau tik pirmas dvi savaites, Ir dabar jau 8 ciklą tuščiai skaičiuoju... vis tebemetau ta meškerę į tą žuvingą ežerą, bet jokius mailiukas nekimba...
labai palaikau tave ir šluostau tau ašaras kartu  4u.gif

Na, aš ne tai kad planavimą mest ruošiuosi, bet, kol pagrindinių tyrimų nepasidarysim - ypatingai netaikysim, negaudysim. Nes jeigu štai dabar, šią akimirką aš pamatyčiau teigiamą testą (techniškai tas neįmanoma, bet jeigu) - turbūt, apsibliaučiau ir keikčiau likimą, už ką man toks pragaras trečią kartą - nė nelaukusi pabaigos nugrimzčiau į baisią neviltį...

orchideja@, grafikas atrodo gražiai. Man atrodo, ovuliuoji dabar arba ryt ovuliuosi, bet nemanau, kad 11 cd. Ten man panašiau į šiaip pakritimą... Pabandyk įvesti teigiamą OT, ir pamatysi, FF irgi persigalvos mirksiukas.gif

Ką tik su vyru pažiūrėjome labai fainą filmą - "Cyrano de Bergerac" su Gerardu de Pardieu... Senas filmas (1990), kas nematėt - rekomenduoju. smile.gif Tiesa, geriausia žūrėti su geru vertimu, nes filmas eiliuotas. Mes rusišką versiją žiūrėjome. Fantastika...
Atsakyti
Sveikos.O man siryt pasirode rusvos isskyros unsure.gif Nu jejaugi viskas kartojasi...
O buna, kad jos pasirodo ir praeina? Gal ne visada i kraujavima pereina g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 20, 08:49)
Sveikos.O man siryt pasirode rusvos isskyros  unsure.gif  Nu jejaugi viskas kartojasi...
O buna, kad jos pasirodo ir praeina? Gal ne visada i kraujavima pereina  g.gif

NA siaip nestumo metu i bet koki kraujavima,arba isskyru pakitima reikia ziureti labai atsargiai, varyt pas gine ,tegul paziuri echo. Ir jeigu viskas ok, skiria dufo padidintom dozem. Siaip dar gb menamos mmm, bet geriau isitikint pas daktare.
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 20, 08:49)
Sveikos.O man siryt pasirode rusvos isskyros  unsure.gif  Nu jejaugi viskas kartojasi...
O buna, kad jos pasirodo ir praeina? Gal ne visada i kraujavima pereina  g.gif

man per pirmas menamas menesines irgi patepliojo.. gal net veliau nei per jas.. baisiai issigandau. gine skyre dufo- bet man tik viena diena tepliones tebuvo.
linkiu, kad ir tau tuom ir baigtusi 4u.gif 4u.gif parasyk
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 08 20, 10:06)
man per pirmas menamas menesines irgi patepliojo.. gal net veliau nei per jas.. baisiai issigandau. gine skyre dufo- bet man tik viena diena tepliones tebuvo.
linkiu, kad ir tau tuom ir baigtusi  4u.gif  4u.gif  parasyk

Na mano menamos mmm turetu but apie 25 diena.Ir cia jau antros butu pagal sav.Reik tiketis praeis, bet as nededu daug vilciu.Pas gyd man vizitas 24d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureka: 20 rugpjūčio 2012 - 10:13
QUOTE(aureka @ 2012 08 20, 10:12)
Na mano menamos mmm turetu but apie 25 diena.Ir cia jau antros butu pagal sav.Reik tiketis praeis, bet as nededu daug vilciu.Pas gyd man vizitas 24d

jei turi galimybe, gal nubek pas gydytoja anksciau unsure.gif
kelinta sav?
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 08 20, 10:41)
jei turi galimybe, gal nubek pas gydytoja anksciau  unsure.gif
kelinta sav?

Dabar paskambinau tai gyd nera, bus rytoj.Tai sake galiu i skyriu kreiptis.Dabar 8 kaip ir turi baigtis.O pirmi du apie 7 pabego
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 20, 11:53)
Dabar paskambinau tai gyd nera, bus rytoj.Tai sake galiu i skyriu kreiptis.Dabar 8 kaip ir turi baigtis.O pirmi du apie 7 pabego

Aurika, o progesterono tyrima esi darius g.gif o po tu dvieju nelaimiu darei kokius tyrimus?
manau gyd teisi,reikia skubiai vaziuoti i skyriu...
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 08 20, 11:21)
Aurika, o progesterono tyrima esi darius g.gif o po tu dvieju nelaimiu darei kokius tyrimus?
manau gyd teisi,reikia skubiai vaziuoti i skyriu...

Na va as jau sedziu palatoj.nieko neziurejo iskart pagulde.tyrimu nemazai dariausi.idomu ka cia man darys.ar tik gulesiu ar bent jau apziures
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 20, 11:12)
Na va as jau sedziu palatoj.nieko neziurejo iskart pagulde.tyrimu nemazai dariausi.idomu ka cia man darys.ar tik gulesiu ar bent jau apziures

tai jai pagulde , tai tikrai apziures . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 20, 13:12)

Laikykis, Aureka. Gerai, kad į ligoninę atsigulei - gal atgulėsi, išlauksi, ir praeis. O kada paskutinį kartą vaisių matei? Ar širdutė jau plakė? Jeigu vystosi - šansai nemaži išsaugoti, reikia daryti, ką ir darai - gulėti. Na, aišku, gali dar duphastono skirti, magnio ar dar ko... Sėkmės tau ir kuo didesnės ramybės (jei tai įmanoma)...

O aš netgi paverkti dorai nebegaliu, nes nuo menkiausio kaktos suraukimo migrena grėsmingai puola... Tai siurbčioju kavą, bandau atpalaiduoti kaktą ir stengiuosi išvengti galvos skausmo... Šiandien jau tos tikrosios mūsų su vyru vestuvių metinės. Kepsiu šokoladinį pyragą, namus sutvarkysiu. Mąstau dar apie kokias staigmenas, bet žiūrėsiu, kaip spėsiu, nes butuką labai apleidom per mano negalavimus - ne iki tvarkymosi abiem buvo...
Atsakyti