Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 21, 10:54)
Kraujavimas jau į pabaigą - rudai teplioja, kaip mėnesinių pabaigoje. Labai tuo džiaugiuosi ir turiu įtarimą, kad viskas turėjo išsivalyt - bent jau savijauta tokia, gimdoje pojūčiai visi geri, jau vyro noriu, laukiu tų bjaurybių galo.

Nuotaika irgi neblogėja - kas įvyko - įvyko, nekantrauju pradėti tyrimus, ieškojimus. Man paskutinis vizitas pas mano ginę buvo nemokamas - traktavo kaip būtinąją pagalbą. Turiu vilčių, kad ir tyrimams gali nukreipti nemokamai, nors tam reikšmės neskiriu - kiek reikėtų išlaidų, tiek skirčiau, sveikata brangesnė. Eisiu echoskopijos penktadienį - matysime, ar viskas išsivalė, ir bandysiu konsultuotis dėl tyrimų.

O vakar vakarą su vyru praleidome labai mielai. Pyragas gavosi klasiškas, svajų svajonė, vyras suplakė pieno-ledų kokteilį su mėlynėm, o aš dar dovanėlę mums abiem paruošiau: tualetinio popieriaus (popierius naudingas ir svarbus), 1000 lt - popierius, už kurį galima prisipirkti kito popieriaus, ir dėlionę 500 detalių su Simpsons serialo veikėjų minia - popierius tiesiog malonumui. Tai vakar iki išnaktų dėliojom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sudėjome pusę gal...

manau svarbiausia kad nedepresuoji . ir toliau gyveni kaip gyvenusi . smile.gif as zinau kad man butu sunkiau ..
Atsakyti
labutis, kaip begyvenat, vylabuslei linkiu taip ir toliau laikytis 4u.gif o mano O buvo, tempa pagaliau pakilo thumbup.gif belieka laukti ir tiketis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 22, 08:34)
labutis, kaip begyvenat, vylabuslei linkiu taip ir toliau laikytis 4u.gif o mano O buvo, tempa pagaliau pakilo thumbup.gif belieka laukti ir tiketis... smile.gif

Linkiu viso geriausio is sio ciklo:) 4u.gif 4u.gif
Ryt eisiu i TA... pergyvenu labai, nezinau kaip siandien islaukt:)
Siand nuleidau kraujuka toksoplazmozei, tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 21, 12:54)

Nuotaika irgi neblogėja - kas įvyko - įvyko, nekantrauju pradėti tyrimus, ieškojimus.
O vakar vakarą su vyru praleidome labai mielai. Pyragas gavosi klasiškas, svajų svajonė, vyras suplakė pieno-ledų kokteilį su mėlynėm, o aš dar dovanėlę mums abiem paruošiau: tualetinio popieriaus (popierius naudingas ir svarbus), 1000 lt - popierius, už kurį galima prisipirkti kito popieriaus, ir dėlionę 500 detalių su Simpsons serialo veikėjų minia - popierius tiesiog malonumui. Tai vakar iki išnaktų dėliojom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sudėjome pusę gal...

Sakiau,kad esi stipri mergina 4u.gif tas ir juntama is postu smile.gif
Mes cia visos kovotojos-ir eisim iki galo wub.gif
Vylabusle, kazkur rasei apie knyga receptu is kurios gamini paprastus ir skanius patiekalus.Gal gali priminti pavadinima bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 22, 09:34)

Ir mes kartu laukiam geru ziniu is taves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 08 22, 11:09)
Vylabusle, kazkur rasei apie knyga receptu is kurios gamini paprastus ir skanius patiekalus.Gal gali priminti pavadinima bigsmile.gif

Idėjos švenčių stalui. Yra Rimi prekybcentriuose ir daugelyje knygynų. Aš beveik visą ją išgaminusi esu, jei ką išsirinksi - galėsiu ir patarti, ar geras receptas, ką jame keisti galima. wink.gif

Alina26, gerų tau tyrimų atsakymų 4u.gif

Orchideja@, sėkmės gaudynėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 21, 11:42)
bigsmile:  o, kaip miela  wub.gif  Pavydžiu  tongue.gif 
:
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Bliamba, Aureka, koks žiaurus tas gyvenimas... Turbūt, tavo situacija jau išsisprendė, aš tai bandyčiau padiskutuoti su daktarais dėl abrazijos, bet, jeigu padarė - nebijok, tavo sveikatai tai didesnės įtakos nei įprastas persileidimas vargiai turės, nesureikšmink to. Stiprybės tau, net nežinau, ką sakyti... Kartu toliau kovosim. Jeigu pastojate - reiškia, pastojate. Galbūt, mums reikia kaip Duniu - sportuoti, gyvenimo būdą sveikesnį gyvent?

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 21, 11:46)
Po 3 kartų, manau, tau daug tyrimų nemokamai priklausys, rimtai žiūrės bet kuri ginekologė dabar. Sėkmės tau dar kartelį 4u.gif Pranešk, kaip seksis su tyrimais - ką skirs, ką ras. Man irgi aktualu, ežiukas rūke dabar...  unsure.gif

Aciu visom uz palaikyma 4u.gif Sitoj temelej tikrai visada galima rasti wub.gif As jau pagaliau namie clap.gif Visa diena siandien laukiau kol kokia gyd aplankys, galvojau akis praziuresiu i duris biggrin.gif Zodziu nieko man nedare, gavau pora duriu i uzpakali ir krauja paeme.Kraujas sake labai geras smile.gif Isklausinejo viska kas kaip.Na sako viska padarei teisingai.Matyt dar ne laikas. Liepe atsipalaiduot, kol kas apie planavimus negalvot.Ir po men pas ja ateit.Tada reiks bandyt chlamidijas paziuret, kartot prolaktina ir afs tyrima. Sakiau kad vel pradesiu sportuot.Sako va va norejau sakyt-meskit svori, pasiziurekit mityba. O as kaip tik pries sita pastojima taip ir dariau.Susemiau su svoriuku, nes galvoju pastociau, tai buciau kai dramblys lotuliukas.gif Na ir numeciau 13kg ax.gif Galvoju gal del to greiciau uzkibo.Zodziu vel stoju i vezias.Ikalsiu vyno su MB normaliai, vytintos mesytes tongue.gif I kirpykla nueisiu....Matau ka dar reiktu padaryt ateinant i seima mazam zmoguciui.Zodziu darbo yra smile.gif
Vylabusle tu irgi ziuriu sauniai laikaisi drinks_cheers.gif Reik is taves imt pavyzdi, raudoni aukstakulniai, papus i prieki kaip sako ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 22, 17:11)
Vylabusle tu irgi ziuriu sauniai laikaisi  drinks_cheers.gif Reik is taves imt pavyzdi, raudoni aukstakulniai, papus i prieki kaip sako ir pirmyn  biggrin.gif

Ir tu, matosi, atsigauni - tai puiku thumbup.gif Kirpykla tikrai geras sumanymas dabar, dar kokį manikiūrą jeigu pridurtum - iš viso būtų turbo-terapija biggrin.gif

Aš šiandien turėjau nėščią porą svečiuos... Atlaikiau. Nemeluosiu, neišeina džiaugtis jais, nė pusės žodžio nepaklausiau, kaip jaučiasi, ar laukia, nors matosi, kad tuo ir gyvena - to negali, ano negali, to nevalgo, ano negeria, sėdi ir glosto pilvą, ant liežuvio galo tik kas ten pilve įvykę yra, o aš kaip ne draugė - bendrauju lyg nebūtų to pilvo, nei klausimo, nei reakcijos į pasakojimus... Tiesiog jaučiau, kad jau jeigu paklausiu arba padrąsinsiu pasakotis, kaip ten su pilvu - pratrūksiu ir išsipasakosiu apie savo nelaimes, o labai to nenorėjau... Net jei ir neišsipasakočiau, man labai jau didvyriškas išbandymas būtų be ašarų apie svetimą pilvuką pasišnekėt... Taigi, lai mano, kad aš esu nesupratinga ir nepalaikanti draugų šeimų pagausėjimo... Taip, turbūt, geriau... unsure.gif

Atostogas leidžiu ramiai, be ypatingų įvykių: žaidžiau Simsus (beje, mano simsai sulaukė dvynukių), vakare koncertą aplankiau. Neblogas buvo, ir dar po lietumi. bigsmile.gif O dabar valgyt noriu, bet sriubos likučius vyrui palikau... Bandysiu raginti jį išvirti man kavos, pavakarieniausiu šokoladinio pyrago likučiais. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 22, 20:50)
Ir tu, matosi, atsigauni - tai puiku  thumbup.gif  Kirpykla tikrai geras sumanymas dabar, dar kokį manikiūrą jeigu pridurtum - iš viso būtų turbo-terapija  biggrin.gif

Aš šiandien turėjau nėščią porą svečiuos... Atlaikiau. Nemeluosiu, neišeina džiaugtis jais, nė pusės žodžio nepaklausiau, kaip jaučiasi, ar laukia, nors matosi, kad tuo ir gyvena - to negali, ano negali, to nevalgo, ano negeria, sėdi ir glosto pilvą, ant liežuvio galo tik kas ten pilve įvykę yra, o aš kaip ne draugė - bendrauju lyg nebūtų to pilvo, nei klausimo, nei reakcijos į pasakojimus... Tiesiog jaučiau, kad jau jeigu paklausiu arba padrąsinsiu pasakotis, kaip ten su pilvu - pratrūksiu ir išsipasakosiu apie savo nelaimes, o labai to nenorėjau... Net jei ir neišsipasakočiau, man labai jau didvyriškas išbandymas būtų be ašarų apie svetimą pilvuką pasišnekėt... Taigi, lai mano, kad aš esu nesupratinga ir nepalaikanti draugų šeimų pagausėjimo... Taip, turbūt, geriau...  unsure.gif

Atostogas leidžiu ramiai, be ypatingų įvykių: žaidžiau Simsus (beje, mano simsai sulaukė dvynukių), vakare koncertą aplankiau. Neblogas buvo, ir dar po lietumi.  bigsmile.gif  O dabar valgyt noriu, bet sriubos likučius vyrui palikau... Bandysiu raginti jį išvirti man kavos, pavakarieniausiu šokoladinio pyrago likučiais.  ax.gif

Na kaip sakant turbut uzsigrudinau g.gif Net nezinau.Neturejau laiko kada normaliai pazliumbt.Gal dar pramus.
O del nescios poros situacijos turbut as taip pat pasielgciau unsure.gif Nors as nevengiu pasisakyt, kad ir vel nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 22, 21:57)
Na kaip sakant turbut uzsigrudinau  g.gif  Net nezinau.Neturejau laiko kada normaliai pazliumbt.Gal dar pramus.
O del nescios poros situacijos turbut as taip pat pasielgciau  unsure.gif Nors as nevengiu pasisakyt, kad ir vel nepavyko.

Nežinau, labai nenoriu užsitraukti sau tokios juodosios šmėklos vaidmens - atrodo, jeigu pasisakysiu, tai ir prisiimsiu nelaimėlės vaidmenį...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 22, 20:27)
Nežinau, labai nenoriu užsitraukti sau tokios juodosios šmėklos vaidmens - atrodo, jeigu pasisakysiu, tai ir prisiimsiu nelaimėlės vaidmenį...

as irgi lygiai taip pat jauciuosi blush2.gif irgi patyliu...
siandien bendradarbe atejo, nes gryzta i darba kita menesi atsiveze 5 men mergyte, tai jau as ja kai griebiau blush2.gif

visi darbe kaip zinodami sako kad as nescia, viena sako tu tikrai taip atroda, sake ji kitai tokiai ir ji is tikro buvo nescia, tai mintyse taip tikiejausi kad gal ir esu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 22, 23:49)
as irgi lygiai taip pat jauciuosi blush2.gif irgi patyliu...
siandien bendradarbe atejo, nes gryzta i darba kita menesi atsiveze 5 men mergyte, tai jau as ja kai griebiau blush2.gif

visi darbe kaip zinodami sako kad as nescia, viena sako tu tikrai taip atroda, sake ji kitai tokiai ir ji is tikro buvo nescia, tai mintyse taip tikiejausi kad gal ir esu wub.gif

Linkiu, kad tokia ir būtum 4u.gif

O aš vis kraujavimo pabaigos nesulaukiu, tamsios išskyros vis dar eina, užkniso... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 22, 22:32)
Linkiu, kad tokia ir būtum  4u.gif

O aš vis kraujavimo pabaigos nesulaukiu, tamsios išskyros vis dar eina, užkniso...  doh.gif

labutis 4u.gif gal jau nebekraujuoji?

man siandien O veliau nupiese, taip kad kaip tikejausi Nt pirmadieni pagadint, jau nebeapsimoka, bus per anksti doh.gif teks laukti kokio penktadienio g.gif nu neturiu kantrybes, taip noriu zinoti ko laukti...o dar ta tempa nepakyla normaliai, tai kazin ar as cia isvis galeciau ko tiketis verysad.gif
Atsakyti