Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 23, 20:37)
Čia, matyt, atėjo ta kita, juoda linija... Vakar ta nėščia draugė, šiandien sužinojau, kad kita draugė pagimdė. Ten problemėlių sveikatos kūdikiui buvo, svorio trūko, bet normalizuojasi... Tai taip kažkaip paaikčioji, padūsauji dėl svetimų bėdelių: viena to ano negali, už pilvo susiėmusi, kitos naujagimis inkubatoriuje, o pačiai katės sielą drasko ir taip norisi išrėkti, kad nepindėtų, blyn... Suprantu, kad kai pati nėščia būsiu - norėsis pasimaivyti, savo savijautą kontempliuoti ir ją sureikšminti. Bet kai kraujuoji persileisdama, visiškai negali įsijausti į kitų būsenas... Žodžiu, būtent šiuo periodu kažkaip nelinksma... ir dar tas kraujavimas užsitęsęs toks.

Man atrodo tau su kazkuo pasikalbet reiktu, pasidalint savo skausmu.Sunku laikyt viska veinai savyje
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 23, 21:54)
Man atrodo tau su kazkuo pasikalbet reiktu, pasidalint savo skausmu.Sunku laikyt viska veinai savyje

Na, dar ne ta stadija... Nėra taip, kad savyje laikyčiau labai giliai, bet tiesiog yra situacijų, kuriose slepiu ir kuriose lieka vietos tai savigailai... Nieko, nieko, išgyvenama.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 23, 20:52)
Ne ne, foto ne mano, čia yra dažnai visokiuose forumuose naudojama avatarkė, gal tik Lietuvoj mažiau paplitusi. smile.gif Tiesiog man kaip radijo mergaitei tinkama ji.

http://www.lrt.lt/ra...ikinis_pastisas
(aš esu šioje foto iš kairės)

TU labai graži mergaitė ir būsi dar gražesnė mamytė mirksiukas.gif . Pirmą kartą koją pakišo ureaplazma. O kas dabar pakišo koją dar tik bus aišku, taip? Mergyt, ar tu turi kokią artimą sielą draugę, kuriai gali atverti savo skausmą? juk kartais vyro nepakanka.... o dėl tų nėštuių aš tave ir suprantu... pas mus darbe kai vėl nėštukė atsirado, tai aš ją šnekinti apie pilvuką galėjau gal tik einant jos 5am mėnesiui... ax.gif . Iki tol bendravau, bet ta tema kažkaip nelipo ant liežuvio...
aš va,...irgi....jau aštuntą ciklą skaičiuoju tuščiai. Tiesiog nesiseka, nes jokių rimtų priežasčių nėra. Ir ciklas reguliarus, ir zarazų jokių, ir vitaminus geriam...skaičiau, kad mano metuose normalu pastoti iki metų. tai dar laiko yra ax.gif . O taip būriau, kad vasarą lauksiuosi, ką čia rengtis reikės.... taip beburiant ir ruduo ant nosies lotuliukas.gif . 5tą ciklą puolia į isteriją, nuo bliovimo akių nesimatė, dabar jau vėl kažkaip ramiau reaguoju, tik pirmą ciklo dieną širdį spaudžia.
http://www.fertility...com/home/3d3c56
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 08 23, 23:11)
TU labai graži mergaitė ir būsi dar gražesnė mamytė  mirksiukas.gif . Pirmą kartą koją pakišo ureaplazma. O kas dabar pakišo koją dar tik bus aišku, taip? Mergyt, ar tu turi kokią artimą sielą draugę, kuriai gali atverti savo skausmą? juk kartais vyro nepakanka.... o dėl tų nėštuių aš tave ir suprantu... pas mus darbe kai vėl nėštukė atsirado, tai aš ją šnekinti apie pilvuką galėjau gal tik einant jos 5am mėnesiui... ax.gif . Iki tol bendravau, bet ta tema kažkaip nelipo ant liežuvio...
aš va,...irgi....jau aštuntą ciklą skaičiuoju tuščiai. Tiesiog nesiseka, nes jokių rimtų priežasčių nėra. Ir ciklas reguliarus, ir zarazų jokių, ir vitaminus geriam...skaičiau, kad mano metuose normalu pastoti iki metų. tai dar laiko yra  ax.gif . O taip būriau, kad vasarą lauksiuosi, ką čia rengtis reikės.... taip beburiant ir ruduo ant nosies  lotuliukas.gif . 5tą ciklą puolia į isteriją, nuo bliovimo akių nesimatė, dabar jau vėl kažkaip ramiau reaguoju, tik pirmą ciklo dieną širdį spaudžia.
http://www.fertility...com/home/3d3c56

Grimas ten gražus, pavykusi nuotrauka. smile.gif Šiaip nesu fotogeniška, bet čia tai išskirtinis kadras, kuriuo pati pasigrožiu kartais... blush2.gif

Pasakoji savo emocijas - tarsi mano (planavimo metu). Nieko, gal išsikapstysim visos po truputį iš tokių būsenų. sėkmės, sėkmės, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 23, 20:52)
Ne ne, foto ne mano, čia yra dažnai visokiuose forumuose naudojama avatarkė, gal tik Lietuvoj mažiau paplitusi. smile.gif Tiesiog man kaip radijo mergaitei tinkama ji.

http://www.lrt.lt/ra...ikinis_pastisas
(aš esu šioje foto iš kairės)

kazkur uzmaciau, kad radijuj dirbi- tai ir pagalvojau, gal cia is tikro tu ax.gif
siaip foto esu macius kai ta kostiuma rodei, tai nelabai panasi- ale ka zinosi blush2.gif
Atsakyti
Labusiukas mirksiukas.gif
Vylabusle kokia žavi moteris esi 4u.gif Nuotraukoje tokia trapi, o iš postų tokia tvirta 4u.gif
Bobulka už naują ciklą 4u.gif o praeito ciklo kokia graži BT buvo verysad.gif
Aureka verysad.gif 4u.gif

Vakar gavau dovanų angeliuką wub.gif Savo angeliukui verysad.gif
Nežinau mergytės, bet aš niekaip neatsigaunu verysad.gif Ir tikrai su nei viena nėštuke ir aš negaliu kalbėt apie pilvuką ir visa kita verysad.gif O tokių aplink save turiu ir jau pati jaučiu kad trūksta mūsų draugystės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 24, 06:54)
Labusiukas  mirksiukas.gif 
Vylabusle kokia žavi moteris esi  4u.gif  Nuotraukoje tokia trapi, o iš postų tokia tvirta  4u.gif 
Bobulka už naują ciklą  4u.gif  o praeito ciklo kokia graži BT buvo  verysad.gif
Aureka  verysad.gif  4u.gif 

Vakar gavau dovanų angeliuką  wub.gif  Savo angeliukui  verysad.gif
Nežinau mergytės, bet aš niekaip neatsigaunu  verysad.gif Ir tikrai su nei viena nėštuke ir aš negaliu kalbėt apie pilvuką ir visa kita  verysad.gif  O tokių aplink save turiu ir jau pati jaučiu kad trūksta mūsų draugystės  verysad.gif

pas mane ant lentynos du angeliukai guli.. manouser posted image kartais uzdegdavau jiems zvakytes. pamazu susitaikiau. dabar jau galiu ramiai i juos ziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 24, 07:54)
Nežinau mergytės, bet aš niekaip neatsigaunu  verysad.gif Ir tikrai su nei viena nėštuke ir aš negaliu kalbėt apie pilvuką ir visa kita  verysad.gif  O tokių aplink save turiu ir jau pati jaučiu kad trūksta mūsų draugystės  verysad.gif

Sveikutes 4u.gif
Ne kokios ziuriu cia nuotaikeles verysad.gif
Atsimenu,kai niekaip nepavyko pastoti su pirmu, negalejau prisiversti bendrauti su draugais,kurie susilauke pirmagimes... tiesiog, nieko pikto,bet fiziskai nenorejau ju matyti akyse...taigi,norma tai busena manau 4u.gif
Vylabusle tai tave ir gyvai galima bus isgirsti per LRT radija bigsmile.gif
Debesuole paziurejau i tavo angeliukus... ir prisiminiau savuosius verysad.gif 2011 metu rugpjucio menesi pries maziaus krikstynas pirkau du angeliukus g.gif kazin ar galima vertinti kaip nelaimiu pranasa,bet susduzo abiem po sparneli verysad.gif dar tuo metu vis uzeidavau pas angelu mamas ... gal prisaukiau sau negatyva ir tas nelaimes...ka zinai,kaip cia yra su tu musu minciu materializavimu...
dabar ir as atsiminiau ir kazkaip susivokiau ,kad turiu savo du angeliukus verysad.gif vaje...
Laukiam ziniu is Alinos .Man atrodo,pas ja siandiena TA wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 08 24, 12:47)
Sveikutes 4u.gif
Ne kokios ziuriu cia nuotaikeles verysad.gif

dabar ir as atsiminiau ir kazkaip susivokiau ,kad turiu savo du angeliukus verysad.gif vaje...

su visu tuo reik susigyvent, susitaikyt, tada palengveja 4u.gif bet daug reikia laiko..

na, is Alinos lauksim tik geru ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 24, 07:54)

Suprantama tai, Frėjuke... Aš šiandien poliklinikoje tokia pikta eilėj sėdėjau... Niekas neužkabino manęs, bet buvau labai pikta: šalia ir priešais - po nėščią su dideliais pilvūzais, dar dvi poros turėjo po vieną paaugusį berniuką - poros metukų gal. Ir du tokie pieštukai susipažįsta... O gražuoliukai kokie, juokingi - o aš tik šypteliu ir tuoj visus veido raumenis įveržiu, kad tik neprapliūpčiau ten ašaromis visų akivaizdoje...

Išsivalė mano gimda, kaip niekur nieko. Davė siuntimą AFS tyrimui - darysiuos antradienį, nes šiandien jau buvo išvežę visus mėginius į Santariškes, nebespėjau...

Skydliaukės tyrimai, atrodo, geri - pati, kiek pažiūrėjau - pmačiau, kad telpa į normas, bet nunešiu gydytojai - tegu interpretuoja, žino geriau...

Ureaplasmai tepinėlį pridaviau AIDS centre, bus atsakymas rugsėjo 3 (gali ir anksčiau būti, bet čia jau garantuota diena).

Tai tiek kol kas medicininių reikalų apturėjau. Po algos vyrą siųsiu spermogramos darytis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Laikykites visos, kad istorija kartojasi... Pries savaite suzinojau, kad mano viena drauge beveik metus laike viska savyje, o nesiojo dvynukus... Apsikabine paverkem, kad tik tai patyrusios gali viena kita suprast...

Atejau, skaitau, nuotaikos cia ne kokios, gal bandysiu ipusti kam vilties, jog galima bandyti dar karta...(pati bandau tuo tiketi)

Siandien 1 diena iki busimu (nelaukiamu) menesiniu, testas darytas dabar, po darbo. Ne toks ryskus kaip praeita karta, bet matomas smile.gif ka manot? Gal si karta bus viskas gerai...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3kitten: 24 rugpjūčio 2012 - 17:10
QUOTE(3kitten @ 2012 08 24, 18:09)
Sveikos  4u.gif

Laikykites visos, kad istorija kartojasi... Pries savaite suzinojau, kad mano viena drauge beveik metus laike viska savyje, o nesiojo dvynukus... Apsikabine paverkem, kad tik tai patyrusios gali viena kita suprast...

Atejau, skaitau, nuotaikos cia ne kokios, gal bandysiu ipusti kam vilties, jog galima bandyti dar karta...(pati bandau tuo tiketi)

Siandien 1 diena iki busimu (nelaukiamu) menesiniu, testas darytas dabar, po darbo. Ne toks ryskus kaip praeita karta, bet matomas smile.gif ka manot? Gal si karta bus viskas gerai...

user posted image

Laba,
Puikiai matosi vaiduokliukas wub.gif linkiu,kad rysketu wub.gif
Atsakyti