Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(3kitten @ 2012 08 24, 17:09)
Sveikos  4u.gif
Siandien 1 diena iki busimu (nelaukiamu) menesiniu, testas darytas dabar, po darbo. Ne toks ryskus kaip praeita karta, bet matomas smile.gif ka manot? Gal si karta bus viskas gerai...

jetus , kaip graziai isryskejo. jau nebe vaiduokliukas bigsmile.gif ir dar ne su rytiniu thumbup.gif
tyliai atsargiai sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2012 08 24, 18:09)
Siandien 1 diena iki busimu (nelaukiamu) menesiniu, testas darytas dabar, po darbo. Ne toks ryskus kaip praeita karta, bet matomas smile.gif ka manot? Gal si karta bus viskas gerai...

bigsmile.gif Gražus vaiduokliukas, daug žadantis 4u.gif Linkiu, kad šį kartą pavyktų iki galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2012 08 24, 18:09)
Sveikos  4u.gif

Laikykites visos, kad istorija kartojasi... Pries savaite suzinojau, kad mano viena drauge beveik metus laike viska savyje, o nesiojo dvynukus... Apsikabine paverkem, kad tik tai patyrusios gali viena kita suprast...

Atejau, skaitau, nuotaikos cia ne kokios, gal bandysiu ipusti kam vilties, jog galima bandyti dar karta...(pati bandau tuo tiketi)

Va būtent kad tik tai patyrę žmogeliukai gali suprasti verysad.gif o mano tarpe nėra tokių, visos sėkmingai ir lengvai išnešioja ir visos lengvai pastoja verysad.gif ai.....

Na o čia koks grožis II wub.gif Tikiu kad bus sėkmingai viskas. To labiausiai ir linkiu wub.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 25, 07:21)
Va būtent kad tik tai patyrę žmogeliukai gali suprasti  verysad.gif  o mano tarpe nėra tokių, visos sėkmingai ir lengvai išnešioja ir visos lengvai pastoja  verysad.gif  ai.....

Mano aplinkoje viena pora po 3 metų planavimo ir vieno persileidimo susilaukė vaikučio. Tai su ta drauge daugiausia ir pasidalinu savo negandomis, nes jai tas košmaras buvo tikrai kankinantis. Aišku, dabar vaikelis atperka viską, bet jis dar sirgo smarkiai kūdikystėje - žodžiu, neturėjo jie tėvelių ramybės ir džiaugsmo, nuolatinis stresas su vaiku. Dabar kiek paaugęs, sustiprėjęs smile.gif

Sesuo buvo persileidusi irgi, tačiau jau turėdama du vaikus - tai tikrai išgyveno gerokai kitaip nei aš, negalėdama išnešioti pirmagimio... Pas juos dargi buvo aiškiai nelaikas trečiam vaikui, ir jinai tebemaitino krūtimi - tai priežastis neišnešiojimo kaip ir akivaizdi...

O kitos poros net lytis ir zodiakus planuoja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,prisijungsiu prie jusu ir as... Mano nestumas baigesi 7 savaitele... Neaisku kodel... Zirniuko nuotraukyte ant saldytuvo vis dar skaudina sirdele.... Bet rankos nekyla jos nuimti... Nestumu dziaugiausi,nebuvo nei pykinimo,nei silpnumo...bet si pirmadieni mazylis nusprende,Kad dar ne laikas...
Atsakyti
QUOTE(Kamilytee @ 2012 08 25, 20:22)
Sveikos,prisijungsiu prie jusu ir as... Mano nestumas baigesi 7 savaitele... Neaisku kodel... Zirniuko nuotraukyte ant saldytuvo vis dar skaudina sirdele.... Bet rankos nekyla jos nuimti... Nestumu dziaugiausi,nebuvo nei pykinimo,nei silpnumo...bet si pirmadieni mazylis nusprende,Kad dar ne laikas...

AK KAIP liudna , uzjauciu verysad.gif nuimk nuotraukyte , nes kuo ilgiau laikysi ja , tuo sirdis labiau skaudes ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilytee @ 2012 08 25, 20:22)

labai nelaukiam mes naujokeliu sitoj temoj verysad.gif bet laikykis mazute, mes su tavim 4u.gif zodziu paguodai nera, bet mes pasistengsim bent jau isklausyt 4u.gif

3kitten, kaip saunu, tikrai viltis yra visoms 4u.gif linkiu tau tik augti ir dar karta augti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 25, 21:52)
AK KAIP liudna , uzjauciu  verysad.gif nuimk nuotraukyte , nes kuo ilgiau laikysi ja , tuo sirdis labiau skaudes ...  verysad.gif

Reikes prisiversti ja nuimti...bet kol kas rankos nekyla...visa savaite gulinejau namuose su viltim,kad kraujuoti nustos,bet... verysad.gif kazkaip net nesitikejau to,nes viskas buvo gerai,penktadieni per echoskopija zirniukas puikiai matesi,viskas buvo gerai,o pirmadieni prasidejo kraujavimas. Blogiausia tai,kad nieko negalejau padaryti...tik laukti...ginekologas dar suteike siokia tokia vilti...bet jau treciadieni is skausmo net is lovos pakilti nebegalejau...
Papildyta:
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 25, 21:53)
labai nelaukiam mes naujokeliu sitoj temoj verysad.gif bet laikykis mazute, mes su tavim 4u.gif zodziu paguodai nera, bet mes pasistengsim bent jau isklausyt 4u.gif

Labai labai aciu...neturiu kam issipasakoti...drauges visos augina savo maziukus...viena neseniai pagimde,bet neprisiverciu nuvaziuoti net aplankyti,nes zinau,kad tik susigraudinsiu,apsiverksiu ir baigsis visi lankymai... Vis is ipratimo paglostau pilvuka,nors realiai zinau,jauciu,kad ten nieko nebera... Merginos,kada eiti pasitikrinti ar viskas issivale,kai baigsis kraujavimas ar bet kada jau galiu eiti?
Atsakyti
QUOTE(Kamilytee @ 2012 08 25, 21:39)
Reikes prisiversti ja nuimti...bet kol kas rankos nekyla...visa savaite gulinejau namuose su viltim,kad kraujuoti nustos,bet... verysad.gif kazkaip net nesitikejau to,nes viskas buvo gerai,penktadieni per echoskopija zirniukas puikiai matesi,viskas buvo gerai,o pirmadieni prasidejo kraujavimas. Blogiausia tai,kad nieko negalejau padaryti...tik laukti...ginekologas dar suteike siokia tokia vilti...bet jau treciadieni is skausmo net is lovos pakilti nebegalejau...
Papildyta:

Labai labai aciu...neturiu kam issipasakoti...drauges visos augina savo maziukus...viena neseniai pagimde,bet neprisiverciu nuvaziuoti net aplankyti,nes zinau,kad tik susigraudinsiu,apsiverksiu ir baigsis visi lankymai... Vis is ipratimo paglostau pilvuka,nors realiai zinau,jauciu,kad ten nieko nebera... Merginos,kada eiti pasitikrinti ar viskas issivale,kai baigsis kraujavimas ar bet kada jau galiu eiti?

taip . kai nustosi kraujuoti .vargsele , cia visada gali isipasakoti , visos mes ta esam patyrusios ir suprantam sita skausma ... verysad.gif pas mane drauges visos aplinkui su pilvais su leliais , as viena tokia esu sad.gif su savo nelaimem sad.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 25, 23:10)
taip . kai nustosi kraujuoti .vargsele , cia visada gali isipasakoti , visos mes ta esam patyrusios ir suprantam sita skausma ...  verysad.gif pas mane drauges visos aplinkui su pilvais su leliais , as viena tokia esu sad.gif su savo nelaimem sad.gif

Tikrai labai aciu 4u.gif neturiu nei su kuo pasneketi, nei kam issipasakoti...jauciuosi visiskai visiskai viena...Mano drauges taip pat visos jau su maziukais,savo bedu pacios turi...be to nemanau ar kuri mane supras,nei pas viena nebuvo jokiu problemu visa nestumo laika. O as galejau savo zirniuku pasidziaugti tik 7 savaiteles...kiekviena vakara mintyse su juo pasisneku,palengveja...turbut kuriai draugei ta pasakyciau,tai pagalvotu,kad visai is proto issikrausciau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilytee @ 2012 08 25, 22:26)
Tikrai labai aciu 4u.gif  neturiu nei su kuo pasneketi, nei kam issipasakoti...jauciuosi visiskai visiskai viena...Mano drauges taip pat visos jau su maziukais,savo bedu pacios turi...be to nemanau ar kuri mane supras,nei pas viena nebuvo jokiu problemu visa nestumo laika. O as galejau savo zirniuku pasidziaugti tik 7 savaiteles...kiekviena vakara mintyse su juo pasisneku,palengveja...turbut kuriai draugei ta pasakyciau,tai pagalvotu,kad visai is proto issikrausciau... unsure.gif

neissikraustei 4u.gif ir as taip darydavau dar kraujuodama, maldavau kad nepabegtu...nors jau buvo po laiko...na ka belieka tau susiimti save i rankas, nepaluzk!!turesim mes savo mazuliukus 4u.gif
Atsakyti
Paskaitau kartais jūsų temą, nes pati persileidau prieš 10 mėnesių, būdama 7+4. Tada baisiai skaudėjo širdį, savaitę verkiau, kol apsiraminau. Labai gerai suprantu jus visas ir palaikau jus! Noriu palinkėti, kad niekada neprarastumėte vilties! Pažįstu vieną moterį, kuri ilgai negalėjo susilaukti vaikelio. Ir ką galvojat - kai pagaliau susilaukė, labai greit ir vėl pastojo, dabar turi dvi mergytes pametinukes smile.gif Linkiu ir jums visoms panašios patirties!
Atsakyti