QUOTE(aprilita @ 2012 08 12, 19:20)
Labutės
Džiaugiuosi, kad atradau šitą temutę, kai taip reikia palaikymo, nes žemė lyg išslydusi iš po kojų. Mūsų mažylis mus paliko prieš beveik 10 dienų, tada ėjo jau 19-ta nėštumo savaitė. Šiuo metu stengiamės atsitiesti, atgauti pusiausvyrą ir pamažu dėliojamės ateities planus, tikėdamiesi, kad mūsų angeliukas ilgai nelauks ir atsiųs mums kitą mažylį, kurį stengsimės mylėti dvigubai.

Džiaugiuosi, kad atradau šitą temutę, kai taip reikia palaikymo, nes žemė lyg išslydusi iš po kojų. Mūsų mažylis mus paliko prieš beveik 10 dienų, tada ėjo jau 19-ta nėštumo savaitė. Šiuo metu stengiamės atsitiesti, atgauti pusiausvyrą ir pamažu dėliojamės ateities planus, tikėdamiesi, kad mūsų angeliukas ilgai nelauks ir atsiųs mums kitą mažylį, kurį stengsimės mylėti dvigubai.
Kaip liūdna... Toks didelis jau... stiprybės, aprilita. Ar ekspertizė bus daroma? Neabejoju, kad sulauksite kito mažylio labai greit, linkiu stiprybės ir susitaikymo. Nemoku išsakyti, kaip gaila - juk ir pavojingas laikas praėjęs beveik... Tik tiek tegaliu nuraminti, kad po du kartus tokios nelaimės itin retai kartojasi...
Mano asmeninis patarimas - verk, kiek akys išverkia, nes sutramdytas skausmas niekur nedings, grauš iš vidaus neišlietas... Bent jau aš isterikavau, kentėjau ir liūdėjau į valias, po to jau atsirado ir vilties properšų. Kaip suprantu, pačiai jau atėjo toks laikas, kai jau gali nusibraukti ašaras. Linkiu, kad atsigavimas neprailgtų ir kuo greičiau ir ryškiau įsižiebtų nauja viltis

Duniu, o aš grynų gryniausia humanitarė, ir darbas mano žodinis.

Linkiu, kad puslytė būtų išaugusi į vaikiuką, viską pamatysi, kaip turėtum pamatyt

Duniu, beje, koks tavo HCG šį kartą? Kaip auga?