Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(irena1987 @ 2012 08 14, 08:28)
vaziuok i ligonine . juk bet kur priims , priimamajam ..  jai tik biskuti gal nieko baisaus . bet butinai vaziuok 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siaip po nelaimiu tai bet koks patepliojimas baisus . Ir nebuna biskuti ar ne. Tai yra patepliojimas, kurio neturi buti....... verysad.gif

O moteru priimamajame turi priimt, apziuret ir paguldyt stebejimui.

Labai lauksim ziniu..... Ir tikekimes kad jos bus geros...... 4u.gif

Vylabusle, turbut nera zodziu apibudinti dabar tavo busena..... Likykis saulyte, mes su tavim 4u.gif
Atsakyti
vylabusle, o tu dufa gerei ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 14, 08:22)
Merginos, man vakar ustepliojo. Mano gine tel. neatsiliepia, kur Vln. kreiptis pagalbos? Bandziau i santariskes skambint - neatsiliepia. Kur begt?

verysad.gif manau i priemimo skyriu reikia vaziuoti...
o labai smarkiai tepa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 14 rugpjūčio 2012 - 07:40
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 14, 06:32)
Siaip po nelaimiu tai bet koks patepliojimas baisus . Ir nebuna biskuti ar ne. Tai yra patepliojimas, kurio neturi buti.......  verysad.gif 

O moteru priimamajame turi priimt, apziuret ir paguldyt stebejimui.

Labai lauksim ziniu..... Ir tikekimes kad jos bus geros......  4u.gif

Vylabusle, turbut nera zodziu apibudinti dabar tavo busena..... Likykis saulyte, mes su tavim  4u.gif

patikek , zinau ka tai reiskai , 2 kartus tai patyriau , ir nzn kaip istverciau trecia karta tai.. Atsimenu tik ppajausdavau kad slapia ir begdavau i toleta ziuret ar netepa .. taip ir gyveni kaip ant adatu .. verysad.gif
Atsakyti
Aišku nesinori gąsdint, bet vylabuslės BT gana žema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 14 rugpjūčio 2012 - 07:45
QUOTE(Iveina @ 2012 08 14, 08:45)
Aišku nesinori gąsdint, bet vylabuslės BT gana žema

Na pas mane ir tempa niekad nebuna 37... Ji rase,kad dare progesterono tyrima ,kai temp. buvo nukritus ir progesteronas buvo norma...
Jetau, kai perskaiciau negaliu daba darbui susikaupti ...visiskai negaliu dirbti...
Atsakyti
Vylabusle,laikykites su kruopyte
Papildyta:
Visas nestumas yra rizikingas,kai praejo 12 savaite galvojau,kad viskas rizikos nera,kad galima atsipusti,vaikelis vystosi,tyrimai geri ir pati gerai jauciausi.Bet kai nuejau ekoskopo 20 savaite,svajojau suzinoti lyti ir kad vaikelis didelis,bet va suzinojau kita naujiena kad sirdele sustojusi.as saukiau kad jauciu judesius man pasake kad cia tik mano zarnynas vaikeli judina.Tai dabar si nestuma kaip beprote i viska perdetai reguosiu
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 08 14, 08:49)
Vylabusle,laikykites su kruopyte
Papildyta:
Visas nestumas yra rizikingas,kai praejo 12 savaite galvojau,kad viskas rizikos

laikykites mergaites 4u.gif unsure.gif

sitie kosmarai kazkada baigsis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 14 rugpjūčio 2012 - 09:02
Na Jetau, kas darosi musu pasaulyje..anoj temelej sveika mergyte pabego..

Vylabusle, tikiuosi jau pas gyd prieziuros esi. ir jums viskas gerai, pradesi gert dufo ir kraujavimas nustos.

laikom kumsciukus..
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 08 14, 07:35)
vylabusle, o tu dufa gerei ar ne?  g.gif

kiek pamenu dufa ji negeria...
Atsakyti
Grįžau iš ligoninės.

Deja, bet istorija kartojasi.

Atvykau į skubiosios pagalbos priimamąjį, popierius davė be jokių klaustukų. Kraujo tyrimo laukiau pusvalandį. Ginekologės laukėme valandą. Atėjusi, aprėkė, kad turėčiau kreiptis į polikliniką, aprėkiau ją atgal, pasakiau, kad neprisiskambinau į polikliniką, esu turėjusi jau persileidimą ir galiu sumokėti, jeigu reikia. Ta man atrėkė, kad jie nėštumų nesaugo, tik valymą man gali padaryti. O aš jai išrėkiau, kad tenoriu žinoti, kas vyksta, ir aš jai nė neduočiau su mano nėštumu nieko daryti.

Žodžiu, pasakė, kad nėštumas matosi ir, tikriausia, aš pastojau vėliau (t. y. vaisius labai mažas). Dar suokė, kad niekaip įtakoti ankstyvo nėštumo negalime. Jo jo, nei duphastono negali skirti, nei guldyti į ligoninę išsaugojimui.

Tik po to jinai kiek aprimo, išklausinėjo, koks ciklas, kada buvo pirma apžiūra ir kas joje matėsi. Atidavė nuotraukytę - matau ir pati, kad vaisius beveik nepaaugęs nuo pirmojo vizito. Kaip suprantu, vaisius atrodo žymiai jaunesnis ir širdelės nėra. Bet šiaip, išėjau jos iki galo net neklausiusi - tiesiog tam, kad susivoktų, jog kakarinę svetimo skausmo proga leidžia.

Taigi, grįžtu dar ilgam į šitą temą. Žema BT, manau, ne prie ko - gležnas kūnelis, man mažas skersvejukas atvėsina kūna labai smarkiai, tad į šį ženklą mažiausia dėmesio kreipiu ir abejoju, ar galėtų būti kaltas progesteronas - tikrnausi dukart, buvo normalus - tiek nenėščiai (46 ar kažkas tokio), tiek pastojus (82.4). Dl progesterono trūkumo vaisius neįsikabintų gerai, o manieji nesivysto.

Tirsimės su vyru. Savo ginekologei paskambinsiu prie progos, kai darbus kiek pragraibysiu. Žiūrėsim, tirsimės, ieškosim, kodėl taip yra. Įtariu, jog pirmas nėštumas galėjo taip pat būti nesivystantis.

Na, nieko, išverkiau vakar, šiandien pridėjau - ryt dar dėsiu keletą posmų, o iškraujavusi kibsiu į tyrimus ir į gyvenimą apskritai. Kai planavome vaikelio atėjimą - išaiškėjo, kad tiek daug dalykų tam neparuošta. Tai va, turėsim progą lopyti spragas ir laukti toliau. 4u.gif

Ačiū už palaikymą, panos, jūs fainos labai 4u.gif

Atsakyti
vylabusle console.gif
Atsakyti
Kaip ir Alina sakė, žiauriai viskas šiam pasaulį vyksta...Sunku atsakyti kame čia problemos, kad jaunos moterys negali išnešioti leliukų...angel_sadangel.gif Be galo liūdna cray.gif cray.gif Vylabusle mes su tavimi ir tu tai puikiai žinai console.gif
Atsakyti