Grįžau iš ligoninės.
Deja, bet istorija kartojasi.
Atvykau į skubiosios pagalbos priimamąjį, popierius davė be jokių klaustukų. Kraujo tyrimo laukiau pusvalandį. Ginekologės laukėme valandą. Atėjusi, aprėkė, kad turėčiau kreiptis į polikliniką, aprėkiau ją atgal, pasakiau, kad neprisiskambinau į polikliniką, esu turėjusi jau persileidimą ir galiu sumokėti, jeigu reikia. Ta man atrėkė, kad jie nėštumų nesaugo, tik valymą man gali padaryti. O aš jai išrėkiau, kad tenoriu žinoti, kas vyksta, ir aš jai nė neduočiau su mano nėštumu nieko daryti.
Žodžiu, pasakė, kad nėštumas matosi ir, tikriausia, aš pastojau vėliau (t. y. vaisius labai mažas). Dar suokė, kad niekaip įtakoti ankstyvo nėštumo negalime. Jo jo, nei duphastono negali skirti, nei guldyti į ligoninę išsaugojimui.
Tik po to jinai kiek aprimo, išklausinėjo, koks ciklas, kada buvo pirma apžiūra ir kas joje matėsi. Atidavė nuotraukytę - matau ir pati, kad vaisius beveik nepaaugęs nuo pirmojo vizito. Kaip suprantu, vaisius atrodo žymiai jaunesnis ir širdelės nėra. Bet šiaip, išėjau jos iki galo net neklausiusi - tiesiog tam, kad susivoktų, jog kakarinę svetimo skausmo proga leidžia.
Taigi, grįžtu dar ilgam į šitą temą. Žema BT, manau, ne prie ko - gležnas kūnelis, man mažas skersvejukas atvėsina kūna labai smarkiai, tad į šį ženklą mažiausia dėmesio kreipiu ir abejoju, ar galėtų būti kaltas progesteronas - tikrnausi dukart, buvo normalus - tiek nenėščiai (46 ar kažkas tokio), tiek pastojus (82.4). Dl progesterono trūkumo vaisius neįsikabintų gerai, o manieji nesivysto.
Tirsimės su vyru. Savo ginekologei paskambinsiu prie progos, kai darbus kiek pragraibysiu. Žiūrėsim, tirsimės, ieškosim, kodėl taip yra. Įtariu, jog pirmas nėštumas galėjo taip pat būti nesivystantis.
Na, nieko, išverkiau vakar, šiandien pridėjau - ryt dar dėsiu keletą posmų, o iškraujavusi kibsiu į tyrimus ir į gyvenimą apskritai. Kai planavome vaikelio atėjimą - išaiškėjo, kad tiek daug dalykų tam neparuošta. Tai va, turėsim progą lopyti spragas ir laukti toliau.
Ačiū už palaikymą, panos, jūs fainos labai