Sveikutės, noriu jungtis į šią nelinksmą temą

nors netiesiogiai esu prisijungusi jau lygiai 20 dienų. Po persileidimo ieškojau paguodos, panašių istorijų, peraskaičiau visas šias temas. Baisu pasidarė kai perskaičiau kiek persileidimų įvyko būtent apie 19 sav. kaip buvo ir man..

galvojau kad čia retas atvejis..
Nuo pradžių šiek tiek papasakosiu.. Užsiregistravus pas gydytoją buvau 08.23d. , o 21d. iš vakaro pradėjo rudai tepliot, ryte darbe jau ir kraujas pasirodė, išsiprašiau iš darbo, nulėkiau į polikliniką, (kadangi pas mus eilių nebūna, tai užejau pas tada dirbusį gyd.), apžiūrėjo sako- placentos pirmeiga, reikia gult į ligoninę. Savaitę ligoninėje leido magnį ir diclofenako žvakutes kartais duodavo, kraujavimo nesustabdė, išleido namo ir liepė nueit pas savo daktarę siuntimo į Vilnių, genetikos centrą

Kitą dieną (trečiadienis buvo)aš pas ją jau iš ryto nulėkiau, sako aš tavęs 5dienį laukiau, biuletenis buvo iki 5dienio, tai dėl to. Davė genetikos centro nr ir sakė jei po 2 savaičių užsiregistruosiu tai bus labai gerai, o 5 dienį parašys siuntimą. Na prisiskambinau aš ten tik kitą rytą, sako tai jum reikia kraujavimą stabdyt o ne i genetiką. Aš vėl pas daktarę, tai tada ji mane pati užregistravo jau į Antakalnio kliniką, 5 dieniui i konsultaciją, davė siuntimą ir išvažiavau. Dar paklausiau ar mane ten guldys, sako tikrai ne. grįžau namo ir po kelių val, jaučiu kad kraujas smarkiau bėga, nubėgau į tuoletą, tik prisėdau ir kaip plūstelėjo kraujas, toks jausmas kaip vandenys nubėgo. išsikviečiau staigiai vyrą ir vėl į polikliniką, jau vėl kita gydytoja buvo, apžiūrėjo, nuramino kad čia ne vandenys, pasakiau kad turiu rytdienai siuntimą į Antakalnį, tai sako ko šiandien nevažiuoji, važiuok į priimamajį ir priims, dar greitąją pasiūlė, bet su vyru patys nulėkėm.
jau pavakary paguldė į patologijos skyrių, paėmė kraują tyrimam, suleido antibiotikų, ir magnio davė, lašalinę pajungė. Ryte pakvietė gydytojos į apžiūrą, sako nieko čia su šituo neštumu nebus, labai didelis kraujio uždegimas, tiklaiko klausimas kol infekcija pereis ir man ir čia jau reikia gelbėt mane, o ne kūdikį

ašaros tik bėgt pradėjo, taip netikėtai buvo, nes Utenoje vis kartojo kad čia viskas gerai tik ilsėtis daug reikia ir tiek..
perkėlė į ginekologijos skyrių ir atnešė 4 tabletes persileidimui sukelt,ir liepė pačiai viską palatoj pagimdyt.. tokio košmaro atrodo gyvenime neteko patirt..o dar nuo tų tablečių iš šalčio purčiausi 2 valandas, paskui karštis, galva svaigsta.
Po to laukė abrazija ir vakare paleido namo..
o kai paklausiau nuo ko infekcija kilo, sako turbūt nuo oro ar vandens, sakė kaip nekeista labai daug šiemet tokių atvejų, jau tą dieną antras..

aj dar jau po abrazijos sakė kad buvo labai stiprus uždegimas, net degė viduj viskas..
oj kiek daug prirašiau..