Ačiū visoms

na ir man neužtenka paaiškinimo kad nuo vandens

bet dar laukiu epikrizės, nors turbūt priežasčių nebus nustatyta.. Antakalny mane žiūrėjo gyd. Eglė Baužytė. Na manau kad čia Utenoje pamatė kad placentos pirmeiga ir daugiau nebetyrė, buvo priežastis dėl ko kraujuoju.. nors gal čia tik aš taip galvoju..
Tiesa dabar jau pirmadienį paėmė tepinėlį ir rado indikatorinių ląstelių (Bakterinė vaginozė atrodo vadinasi liga), pasakė kad jos galėjo pragraušt kamštį saugantį gimdos kaklelį nuo infekcijų ir galbūt tai kraujavimą kėlė, tai dabar su vyru tabletes geriam.
Turiu dukrytę, 6 metai, tai tik dėl jos neleidau sau palužt, stengiausi būt linksma, nors širdis ir verkė.. Na bet, kaip ir visos čia, tikiu kad greit turėsim mažylį.. Beje, man antakalny, kai pranešė kad su šiuo nėštumu jau nieko gero, sako neverk, atsigausi ir po 2 metų vėl galėsi bandyt

bet tada buvau tokia susijaudinus, net nepaklausiau kodėl 2 metai, paskui perkėlė jau į kitą skyrių. Kiek dabar skaičiau ir čia ir visur, niekur neradau tokio termino ilgo. Mano daktarė sako kad nebūtina ir metų laukt, tokie dalykai opaprastai nesikartoja.. ir aš norėčiau ankščiau..

Ne, aš pati nemačiau, pampersą uždėjo ir paliko gulėt... neatiduoda, išsiuntė histologiniam tyrimam. Na man kaip sakė, kad geriau pačiai viską padaryt, kad kuo mažiau reiktų ten jiem lyst, na kad nepažeistų turbūt..