Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Arnijeta @ 2012 09 20, 16:40)
Sveikutės, noriu jungtis į šią nelinksmą temą 4u.gif  nors netiesiogiai esu prisijungusi jau lygiai 20 dienų. Po persileidimo ieškojau paguodos, panašių istorijų, peraskaičiau visas šias temas. Baisu pasidarė kai perskaičiau kiek persileidimų įvyko būtent apie 19 sav. kaip buvo ir man.. verysad.gif  galvojau kad čia retas atvejis..
oj kiek daug prirašiau..

Oj mergyt, kiek daug skausmo tau teko isgyventi 4u.gif Laikykis ir saunuole kad atejai cia vistiek rasi sau paguodos, nes tas tavo skausmas mums visoms toks artimas console.gif
Atsakyti
Labutis arnijita,uzuojauta ir buk stipri mergyt.man ir 4 tabletes dave ,per 5 min saremius sukele,kas pora valandu pliu dar tableciu.taip prasikankinau 12 valandu,kol pagimdziau tolete i vienkartini inda.gerai nors tas kad nereikejo daryti valymo.
Atsakyti
kaip liudna skaityti....
karatsi pagalvoju gal geriau nelysti i ista temele , nes mano optimistikos mintys greitai nugesta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 09 21, 00:25)
Labutis arnijita,uzuojauta ir buk stipri mergyt.man ir 4 tabletes dave ,per 5 min saremius sukele,kas pora valandu pliu dar tableciu.taip prasikankinau 12 valandu,kol pagimdziau tolete i vienkartini inda.gerai nors tas kad nereikejo daryti valymo.

o kodel;pacioms liepia taip daryt o nedaro valymo ????
ir viska matei visa vaisiu ? ????? o tai ji jau tolkiku sav atiduoda ar kaip ??? nu kaip baisu pasmus .. as pradedu dziaugsti kad viskas ivyko 15 sav ,bet dare tai 20.... baisu ,skaitau ir baisiuosi blink.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif na ir man neužtenka paaiškinimo kad nuo vandens blink.gif bet dar laukiu epikrizės, nors turbūt priežasčių nebus nustatyta.. Antakalny mane žiūrėjo gyd. Eglė Baužytė. Na manau kad čia Utenoje pamatė kad placentos pirmeiga ir daugiau nebetyrė, buvo priežastis dėl ko kraujuoju.. nors gal čia tik aš taip galvoju..
Tiesa dabar jau pirmadienį paėmė tepinėlį ir rado indikatorinių ląstelių (Bakterinė vaginozė atrodo vadinasi liga), pasakė kad jos galėjo pragraušt kamštį saugantį gimdos kaklelį nuo infekcijų ir galbūt tai kraujavimą kėlė, tai dabar su vyru tabletes geriam.
Turiu dukrytę, 6 metai, tai tik dėl jos neleidau sau palužt, stengiausi būt linksma, nors širdis ir verkė.. Na bet, kaip ir visos čia, tikiu kad greit turėsim mažylį.. Beje, man antakalny, kai pranešė kad su šiuo nėštumu jau nieko gero, sako neverk, atsigausi ir po 2 metų vėl galėsi bandyt blink.gif bet tada buvau tokia susijaudinus, net nepaklausiau kodėl 2 metai, paskui perkėlė jau į kitą skyrių. Kiek dabar skaičiau ir čia ir visur, niekur neradau tokio termino ilgo. Mano daktarė sako kad nebūtina ir metų laukt, tokie dalykai opaprastai nesikartoja.. ir aš norėčiau ankščiau.. blush2.gif

Ne, aš pati nemačiau, pampersą uždėjo ir paliko gulėt... neatiduoda, išsiuntė histologiniam tyrimam. Na man kaip sakė, kad geriau pačiai viską padaryt, kad kuo mažiau reiktų ten jiem lyst, na kad nepažeistų turbūt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnijeta: 21 rugsėjo 2012 - 07:58
QUOTE(Arnijeta @ 2012 09 20, 17:40)
Sveikutės, noriu jungtis į šią nelinksmą temą 4u.gif  nors netiesiogiai esu prisijungusi
o kai paklausiau nuo ko infekcija kilo, sako turbūt nuo oro ar vandens, sakė kaip nekeista labai daug šiemet tokių atvejų, jau tą dieną antras..  blink.gif  aj dar jau po abrazijos sakė kad buvo labai stiprus uždegimas, net degė viduj viskas..
oj kiek daug prirašiau..

sveikute,
labai liudna tave cia matyti,... o dar ziuriu is to paties krasto esi.
uzuojauta del netekties. labai skaudu prarast kudikeli, nesvarbu, kiek jau laiko ji butum nesiojus verysad.gif

gal gali paminet, pas kokia gydytoja cia Utenoj lankeisi, ir nepamate, kad kazkas negerai... nebe pirmas pavyzdys, kad pirma patys kazka bando.. nugydo- o paskui jau i vilniu siuncia, kai per velu kazka padaryt cray.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnijeta @ 2012 09 20, 18:40)
Sveikutės, noriu jungtis į šią nelinksmą temą 4u.gif 

Siaubas, Arnijeta, prie vaisiaus netekties dar ir tokios baisios fizinės kančios... Džiugu, kad viskas tau gerai baigėsi, kad nebuvai pati smarkiai apkrėsta uždegimo...

Šansai išnešioti kitąkart sveikutį vaikelį tavo dideli. Tik, žinoma, skausmas ir tokia patirtis, turbūt, labai daug dvejonių pagimdo...
Atsakyti
sveikutes ,na ir ilga cia tau termina pasake.Nors man nebuvo valymo mes ir kart ir toliau planuoti pradejom,aisku po visu organizmo valymosi,kraujavimo.Ir va po penkiu menesiu planavimo,vel turim zirniuka.

Kai viasius didesnis,moteris turi pati isgimdyti su skatinamaisias,jai neina tada tik daro valyma,o tas valymas vaisiu gabalais supjausto ir tada traukia,dar baisesne procedura.As savo suniuka maciau ,pirma kojytem gime,tai koks i sauja telpantis,o veliau isnese atejusius seseles.Mum dar jo negrazino nes buvo 19savaites pabaiga 20 savaites pradzia.Po 20 savaites kuneli grazina ir ji reikia palaidoti.Beje as cia viena tolete gimdziau tai Londone.
sio vaikelio niekada nepamirsiu,bet ilgai laukti nenorejau,nes jau ir taip tarp vaikeliu bus didelis metu skirtumas.Dabar svargiausia si vaikuti isnesioti iki galo.
Atsakyti
Dėl oro ir vandens: aš taip supratau, kad buvo užsikrėsta. Kuo užsikrėsta - turbūt, galima nustatyti, atlikus vaisiaus ekspertizę, bet per ką - per kurį ten oro gūsį ar iš kur buvo tas apkrėstas vanduo - vargu ar įmanu sužinoti.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 21, 14:56)
Dėl oro ir vandens: aš taip supratau, kad buvo užsikrėsta. Kuo užsikrėsta - turbūt, galima nustatyti, atlikus vaisiaus ekspertizę, bet per ką - per kurį ten oro gūsį ar iš kur buvo tas apkrėstas vanduo - vargu ar įmanu sužinoti.

as kiek sup[ratau ,tai gali but spelione gal oras gal vanduo ... duok D kad ekspertize ka paropdytu butu aiskiau kazkas ,nes as likau be aiskumu sad.gif tikrai kad oras ar vanduo ....
Atsakyti
rika3 - sveikinu ir nuoširžiai linkiu sėkmės išnešiot 4u.gif aš taip pat nenorėčiau tiek ilgai laukti dėl amžiaus skirtumo.
Aš lankiausi pas gyd. Kolesnikovienę, o gulint stacionare prižiūrėjo Dumšė, jis ten vedėjas. Na lauksiu rezultatų tyrimų, gal kas paaiškės.. Aišku, baimės dabar daugiau bus, bet manau kiekviena iš šitos temos taip jaučiasi. ir jaudulys vistiek bus ar po 2 metų ar po 2 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Arnijeta @ 2012 09 21, 20:25)
rika3 - sveikinu ir nuoširžiai linkiu sėkmės išnešiot 4u.gif  aš taip pat nenorėčiau tiek ilgai laukti dėl amžiaus skirtumo.
Aš lankiausi pas gyd. Kolesnikovienę, o gulint stacionare prižiūrėjo Dumšė, jis ten vedėjas. Na lauksiu rezultatų tyrimų, gal kas paaiškės.. Aišku, baimės dabar daugiau bus, bet manau kiekviena iš šitos temos taip jaučiasi. ir jaudulys vistiek bus ar po 2 metų ar po 2 mėnesių.

viska bus gerai ,visoms mergaitems ,mus baime ir panika lydes iki naujo leliuko gimimo deja ,bet ji niekur nedings smile.gif as nieko nelaukus nei 2 menesiu nei 2 metu ,pradejom gaminti lialiuko vos tik nustojau tepliot ir pasijutau gerai ,dar nera menesio nera po sio netiketo ivykio , mm dar irgi nebuvo ,bet vyro artumas labai reikalingas siuo atveju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 21 rugsėjo 2012 - 19:36