vylabusle, as cia gal naiviai, bet tikrai gi dar gal viskas gerai bus. galbut tiesiog viskas ten veliau deliojasi, tavo gydytoja apziures atidziau ir pamatys sirdele. tas tepliojimas gal tau cia kokios menamos menesines, galbut kruopyte sveika tik maza. juk buna kad atsilieka truputi ir viskas baigiasi gerai...labai tau to linkiu
QUOTE(milou @ 2012 08 14, 19:28)
vylabusle, as cia gal naiviai, bet tikrai gi dar gal viskas gerai bus. galbut tiesiog viskas ten veliau deliojasi, tavo gydytoja apziures atidziau ir pamatys sirdele. tas tepliojimas gal tau cia kokios menamos menesines, galbut kruopyte sveika tik maza. juk buna kad atsilieka truputi ir viskas baigiasi gerai...labai tau to linkiu
ir as ikiu, kad dar kazkiek vilties yra..
pai ,kai jau i A vykau, vis dar vyliausi, kad gal dar suklydo, ir kita gydytoja pamatys, kad sirdele yra, tik kruopiukas mazesnis ar pan.

kiekvienas juk skesdamas siaudo griebiasi
Kaip Vylabusle laikaisi ? kraujuoji , teplioja , o gal nustojo ?? prasinesk ..

Kokios blogos zinios, vylabusle!!! Laikykis ir mums butinai pranesk kaip laikaisi

Kazkaip dingo vylabusle is cia...laukiam ziniu..nors suprantu,kad norisi atsiribuoti

QUOTE(milou @ 2012 08 14, 20:28)
Oh, milou, ir pati giliai širdy tą pačią viltį puoselėju. Taip, tepimas vyksta menamų mėnesinių metu, lyg ir atitinka tavo spėjimą, bet man jokių nėštumo požymių nebelikę, ir praeitą savaitę HCG prastai augo, ir 8 savaitės - jau toks terminas, kai turi jau labai judrus vaikutis būti, net jei savaite atsilieka - vis viena turi gerai matytis...
Jeigu tik tu būsi teisi - aš atlėksiu penktadienį su džiaugsmo fanfaromis

Šian paguodžiau save raudonais bateliais ir raudonu rankinuku - būsiu bent stilinga.

Dėl būsenos - vis dar tik teplioja, bet pamažu pamažu smarkyn tas tepimas. Vakar dar viskas likdavo viduj, tik perbraukusi prie makšties, matydavau tamsias išskyras, dabar jau teka ant įkloto pamažu. Knieti man į karštą vonią nugrizmt, kad jau pribaigti tą reikalą, bet dėl milou paminėtos galimybės dar laukiu... Ką gali žinot...
Mama mano irgi žiauriai išgyvena, vakar su tėčiu jie išmovė į žvejybą per lietų, kad tik kažkaip nusiramint. Labai sėkmingai žvejojo, dabar nesugalvoja, kur žuvį dėt.

Kitą savaitę atstogausiu - labai į temą man tai, reabilituosiuos. Laukiu labai savatgalio kelionės į Birštoną (panašu, kad bus geras oras) ir svarstau, gal atgaminti planus švęsti Naujuosius metus ne namuose, mauti kur nors už jūrų-marių.

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 15, 17:09)
Mąstėm apie Romą. Ir vis prisimenu žvakutę, kurią Pampotaukšleliui parekomendavau - turbūt, patiems reikia uoliai pasimelst ir žvakę uždegt - stebuklus kuria tikėjimas...
as sikart be zodziu. apkabint tik noreciau.

QUOTE(debesuole @ 2012 08 15, 19:20)

O tepimas sparčiau dabar stiprėja, jau ir raudonyn eina. Vis dar tik tepa, bet ryt-poryt tikiuosi jau stipresnio... Šiaip dabar net laukiu, kad kuo greičiau valytis pradėtų ir kad natūraliai viskas įvyktų - nesinori nei tos abrazijos, nei infekcijų kokių nors...
Tiktai, merginos, ką man daryt, jeigu penktadienį smarkiai kraujuosiu? Ar eiti pas ginekologę, ar atidėti vizitą iki kol kraujuoti baigsiu?..

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 15, 21:14)

O tepimas sparčiau dabar stiprėja, jau ir raudonyn eina. Vis dar tik tepa, bet ryt-poryt tikiuosi jau stipresnio... Šiaip dabar net laukiu, kad kuo greičiau valytis pradėtų ir kad natūraliai viskas įvyktų - nesinori nei tos abrazijos, nei infekcijų kokių nors...
Tiktai, merginos, ką man daryt, jeigu penktadienį smarkiai kraujuosiu? Ar eiti pas ginekologę, ar atidėti vizitą iki kol kraujuoti baigsiu?..

Labukas, aš tai esu ėjus ir kraujuojant, bet jei normaliai kraujuosi gali ir neit tada geriau po savaitės tai pažiūri ar viskas išsivalė

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 15, 19:14)

manau vistiek pasirodyk. Kaip man liudna , ka tu isgyveni .. silpna esu papstarosiomis dienomis verkiu nemazai . visos drauges aplinkui gimdo... tik kelia nuotraukas su kudikeliais , taip grazu ziureti i mazucius tokius . ak.. kada mum ateis ta laime i kiema

Tai tikrai galas... jau konkreciai kraujuoju, o pilva raizo skausmas priepuoliais... toks negeras - lyg menesiniu, bet astresnis... ar kam buvo panasiai? Pirma karta tiek neskaudejo...
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 16, 02:31)
manau vistiek pasirodyk. Kaip man liudna , ka tu isgyveni .. silpna esu papstarosiomis dienomis verkiu nemazai . visos drauges aplinkui gimdo... tik kelia nuotraukas su kudikeliais , taip grazu ziureti i mazucius tokius . ak.. kada mum ateis ta laime i kiema

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 16, 04:24)
Tai tikrai galas... jau konkreciai kraujuoju, o pilva raizo skausmas priepuoliais... toks negeras - lyg menesiniu, bet astresnis... ar kam buvo panasiai? Pirma karta tiek neskaudejo...
..............................
Man skaudėjo, žiauriai skaudėjo............ Taip kaip tu aprašei. Kad gulėjau tik susirietus ir net bloga buvo nuo skausmo........ Laikykis saule...... Po tokio skausmo už kelių valandų aš pamečiau...........
O pas gydytoją eičiau baigus kraujuot , kad ir tepliojant, kad pažiūrėtų kaip išsivalė.