Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 08 16, 03:24)
Tai tikrai galas... jau konkreciai kraujuoju, o pilva raizo skausmas priepuoliais... toks negeras - lyg menesiniu, bet astresnis... ar kam buvo panasiai? Pirma karta tiek neskaudejo...

man antrasis irgi valesi su stipriais spazmais. net fiksavau laika, pamenu, tai kaip saremiai, gal 2 valandas kartojosi reguliariai kas 2-4 min unsure.gif
bet man visvien nepasisalino, nors ejo gabaliukai..

jei jau veiksmas vyksta, linkiu, kad savaime viskas pasisalintu ir nereiktu intervenciju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 15, 18:09)
Mąstėm apie Romą. Ir vis prisimenu žvakutę, kurią Pampotaukšleliui parekomendavau - turbūt, patiems reikia uoliai pasimelst ir žvakę uždegt - stebuklus kuria tikėjimas...

Labas rytas, aš uždegiau dvi žvakutes Vatikane: vieną už save, antrą už visas besilankančias šioje liūdnoje temutėje ir prašiau, kad visoms kuo greičiau atsiųstų tuos mažus žavius stebuklėlius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 16, 04:24)
Tai tikrai galas... jau konkreciai kraujuoju, o pilva raizo skausmas priepuoliais... toks negeras - lyg menesiniu, bet astresnis... ar kam buvo panasiai? Pirma karta tiek neskaudejo...

Man taip pat žiauriai skaudėjo (net vėmiau iš to skausmo) ir iki vonios nueit būdavo misja neįmanoma nes labai naktį nukraujavau ir silpna buvo, bet gal dėl to, kad daugiau savaitėlių buvo...
Oi mergyt labai liūdna, bet gal padės tos uždegtos žvakutės ax.gif blush2.gif
Atsakyti

...man buvo irgi taip tai gėriau ketanovą, nes kitaip negalėjau verysad.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti

verysad.gif Vylabusle stiprybes tau... sunkus laikas ir fiziskai ir dvasiskai...
man su vaistais dare antra karta, tai skausmu dideliu nebuvo tik temperatura uzkilo...
kiek zinau,jei labai smarkiai kraujuoji reikia i ligonine skubiai vaziuoti...
Atsakyti

Uzjauciu tave verysad.gif Na man kai buvo persileidimas tai labai skaudejo pilva, nes saremiai prasidejo tai gale net paeit negalejau nuo saremiu doh.gif Laikykis, o nenori nuvaziuot i ligonine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 08 16, 09:42)
verysad.gif Vylabusle stiprybes tau... sunkus laikas ir fiziskai ir dvasiskai...
man su vaistais dare antra karta, tai skausmu dideliu nebuvo tik temperatura uzkilo...
kiek zinau,jei labai smarkiai kraujuoji reikia i ligonine skubiai vaziuoti...

Ačiū 4u.gif

Kraujavimo tokio, kad ligoninės reikėtų - nėra, iš viso daugiausia nukraujavau į klozetą, o įklotas paskutinis visai švarus. Paryčiais sugebėjau užmigti, dabar tuos sąrėmius tebejaučiu, bet retesnius ir ramesnius. Turbūt, ir gerai, kad skauda: nebeturiu laiko gedului, tesinori, kad viskas greičiau pasibaigtų... verysad.gif verysad.gif Vyras labai mane palaiko, pažadino mane ryte pats su ašaromis - turbūt, sudejavau pro miegus, išgąsdinau...

Ruošius į darbą. (Pramigau, norėjau papildomos valandėlės miego). Geros dienos visoms 4u.gif Šiandien testuosiu savo raudonus zomšinius kablus - vis šiokia tokia pramoga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 16, 10:33)
nebeturiu laiko gedului, tesinori, kad viskas greičiau pasibaigtų...  verysad.gif  verysad.gif Vyras labai mane palaiko, pažadino mane ryte pats su ašaromis - turbūt, sudejavau pro miegus, išgąsdinau...

Taip verysad.gif tas jausmas zinomas,is tikruju norisi,kad kuo greiciau pasibaigtu tie baisumai...
O vyrams musu manau dar sunkiau nei mums... skausmas del praradimo... ir nerimas su baime del musu savijautos...
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 16, 10:33)
Ačiū  4u.gif

Kraujavimo tokio, kad ligoninės reikėtų - nėra, iš viso daugiausia nukraujavau į klozetą, o įklotas paskutinis visai švarus.

Manu ryt bus matyti kai eisi pas gyd,bet kazkiek turi buti to kraujavimas...man didelio nebuvo (kaip per eilines mmm), bet nuo vaistu vis i tuoleta laksciau...kol pajutau kaip isejo pusliukas, nespejau pagauti verysad.gif atsiprasau uz detales...bet kazkaip atgijo prisiminimai angel_sadangel.gif
Atsakyti
Irgi neturiu zodziu... gumulas gerkleje stovi..stiprybes dideles tau ir vyrui, jus labai saunus. Nusipelnote pacio graziausio ir sveikiausio kudikelio!

Kad tik viskas pasisalintu graziai.O toliau izengsi i nauja gyvenima be liudesio ir asaru! group.gif
Atsakyti
Nieko nieko, panos, einu išsilygint sijoną ir kablus savo raudonus matuotis 4u.gif Jūs jau daugiau nei aš išgyvenate, nereikia taip plaktis. Bus mums visoms gerai viskas, anksčiau ar vėliau, bet sūpuosim mažylius. Tik net nebežinau, kaip tokią likimo dovaną reikės auklėti - bus karalaitis(-ė), nes tiesiog bijosiu net pakvėpuot į jo pusę, kai per tiek kančių praeita.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 16, 09:14)
Nieko nieko, panos, einu išsilygint sijoną ir kablus savo raudonus matuotis  4u.gif  Jūs jau daugiau nei aš išgyvenate, nereikia taip plaktis. Bus mums visoms gerai viskas, anksčiau ar vėliau, bet sūpuosim mažylius. Tik net nebežinau, kaip tokią likimo dovaną reikės auklėti - bus karalaitis(-ė), nes tiesiog bijosiu net pakvėpuot į jo pusę, kai per tiek kančių praeita.

ak... mergina laikykis tu . jokie zodziai taves nepaguos ..
Man atvirksciai kai guodzia as dar labiau verkiu. manau isikraujuosi , neprireks daktaru pagalbos . as neisivaizduoju kaip tu dirbti gali.. . verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 16, 11:35)
ak... mergina laikykis tu . jokie zodziai taves nepaguos ..
Man atvirksciai kai guodzia as dar labiau verkiu. manau isikraujuosi , neprireks daktaru pagalbos . as neisivaizduoju kaip tu dirbti gali.. .  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na, nekokia darbininkė aš šiandien, bet, kadangi atostogos ant nosies, galiu dabar susiimti. Pademonstravau savo kablus, visiems labai patiko, šypsausi kaip niekur nieko, tik spazmai dar tebeužeina - gal sykį per kokį pusvalandį, labai negeras jausmas. Tikriausia, grįžusi namo krisiu į karštą vonią - aišku, rizikuoju sukelti per didelį kraujavimą, bet kažkaip nujaučiu, kad man tai padės - mėnesinių metu man visada karšta vonia skausmą apmalšina, tai ir dabar to tikiuosi.

Mama mano iš proto labai eina. Kai pasakiau, kad šiandien jau su spazmais kraujuoju - ji dar labiau nuliūdo - matyt, vis dar puoselėjo viltį. Dabar vis priekaištauja, kad vandens mažai geriu, piktinasi daktarais ir vis pasakoja apie vaisingumo kliniką Rygoj. Na, tikiuosi ir čia išsiaiškinti, kas man. Visai tikiu, kad gali būti AFS.

Atsakyti
vylabuste, negaliu skaityti kaip gaila, kad tau si karta nepavyko verysad.gif angel_sadangel.gif
tik gerai, kad pati atrodo laikaisi ir pilna optimizmo blush2.gif

Bet dar karta isitikinau, kad nestumo pozymiu nebuvimas dazniausiai lemia nesekmes... unsure.gif
laikykis ir pailsek per atsotogas, gero oro mirksiukas.gif
Atsakyti