Labai įdomu man buvo stebėti įvairių rungčių sporto varžybas: dviračiai, boksas, plaukimas, imtynės, ir t.t.
Visą dieną jos kovas žiūrėjau ir palaikiau
. Ir kita lietuvė, Gintarė, labai šauniai pasirodė-bendroj įskaitoj 12, kai po pirmos rungties buvo 32
.
Labai įdomu man buvo stebėti įvairių rungčių sporto varžybas: dviračiai, boksas, plaukimas, imtynės, ir t.t.
Man atrodo, kad galim sveikinti dar vieną mamytę įstojus į
gretas. Joliuke, jei gerai supratau, tai didžiausi sveikinimai
Sveikutės, ačiū už temutę kūrėjai
Aš vakar žiūrėjau tik paskutinį mūsų sportininkes etapą, bet labai nuoširdžiai sirgau, šaunuolė nereali
Suteikė tiek gerų emocijų
Man šiuo metu tokiai bliuvei vėl buvo puiki proga pabliaut
Aš vakar žiūrėjau tik paskutinį mūsų sportininkes etapą, bet labai nuoširdžiai sirgau, šaunuolė nereali
Sveikos,
aš net boksą žiūrėjau, ir imtynes, ir disko metimą, krepšinį be jokių kalbų.. o kai meilutytė verkė, tai ir man ašarėlė nuriedėjo.. o vakar žiūrėjau sutikimą. Labai smagu, jog turim tiek šaunių sportininkų.
Geros dienos:)
Papildyta:
Mielai kviečiu užsukti į turgelį. Galite derėtis, siūlyti savo prekytes:)
https://www.facebook...51795728230134/
aš net boksą žiūrėjau, ir imtynes, ir disko metimą, krepšinį be jokių kalbų.. o kai meilutytė verkė, tai ir man ašarėlė nuriedėjo.. o vakar žiūrėjau sutikimą. Labai smagu, jog turim tiek šaunių sportininkų.
Geros dienos:)
Papildyta:
Mielai kviečiu užsukti į turgelį. Galite derėtis, siūlyti savo prekytes:)
https://www.facebook...51795728230134/
Ką veikiat tokią niūrią dieną? Miesto šventei ruošiatės?
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 08 14, 14:34)
Mamos namus saugau
Turiu kvailą klausimą.
Kokie linijom sąsiuviniai antrokam žinau. O kokie langeliais? Normalūs kaip ir vyresniem?
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 08 14, 13:34)
Sukam galvą rugsėjo pirmosios tema
QUOTE(*Lyra* @ 2012 08 14, 14:51)
aš buitinius darbelius atlikinėju, Vaidmilė kačiuką treniruoja kambaryje kėdę pasistačiusi, o vilius miega
QUOTE(kwakse* @ 2012 08 14, 15:05)
Turiu kvailą klausimą.
Kokie linijom sąsiuviniai antrokam žinau. O kokie langeliais? Normalūs kaip ir vyresniem?
Klausimas visai ne kvailas, bet čia tiksliau pasakytų mokytoja, nes dažnai pirmus mėn vaikai rašo į pirmokų sąsiuvinius, kad prisimintų po vasaros atostogų. O per susirinkimą metų pabaigoje nesakė apie tai?
Papildyta:
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 08 14, 15:56)
aš buitinius darbelius atlikinėju, Vaidmilė kačiuką treniruoja kambaryje kėdę pasistačiusi, o vilius miega 
O gal užaugusi bus gyvūnų dresiruotoja
QUOTE(*Lyra* @ 2012 08 14, 16:15)
Klausimas visai ne kvailas, bet čia tiksliau pasakytų mokytoja, nes dažnai pirmus mėn vaikai rašo į pirmokų sąsiuvinius, kad prisimintų po vasaros atostogų. O per susirinkimą metų pabaigoje nesakė apie tai? 
Kad pradžioje rašys į pirmokų sąsiuvinus žinau, bet kokių nupirkti, tolesniem mokslam
QUOTE(kwakse* @ 2012 08 14, 15:47)
Kad pradžioje rašys į pirmokų sąsiuvinus žinau, bet kokių nupirkti, tolesniem mokslam
Dangiuk, kokius pernai pirkai?
Jetau, kad aš prisiminčiau...