Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškio mamytės renkasi čia...

Visą dieną jos kovas žiūrėjau ir palaikiau thumbup.gif thumbup.gif . Ir kita lietuvė, Gintarė, labai šauniai pasirodė-bendroj įskaitoj 12, kai po pirmos rungties buvo 32 smile.gif .
Labai įdomu man buvo stebėti įvairių rungčių sporto varžybas: dviračiai, boksas, plaukimas, imtynės, ir t.t.
Atsakyti
Man atrodo, kad galim sveikinti dar vieną mamytę įstojus į nestuke.gif gretas. Joliuke, jei gerai supratau, tai didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kwakse*: 13 rugpjūčio 2012 - 18:09
Sveikutės, ačiū už temutę kūrėjai 4u.gif

Aš vakar žiūrėjau tik paskutinį mūsų sportininkes etapą, bet labai nuoširdžiai sirgau, šaunuolė nereali good.gif Suteikė tiek gerų emocijų thumbup.gif Man šiuo metu tokiai bliuvei vėl buvo puiki proga pabliaut laugh.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš net boksą žiūrėjau, ir imtynes, ir disko metimą, krepšinį be jokių kalbų.. o kai meilutytė verkė, tai ir man ašarėlė nuriedėjo.. o vakar žiūrėjau sutikimą. Labai smagu, jog turim tiek šaunių sportininkų.

Geros dienos:)

Papildyta:
Mielai kviečiu užsukti į turgelį. Galite derėtis, siūlyti savo prekytes:)

https://www.facebook...51795728230134/
Atsakyti
Ką veikiat tokią niūrią dieną? Miesto šventei ruošiatės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 08 14, 14:34)

Mamos namus saugau tongue.gif Joo ruošiamės šventei,jau savaitę beveik doh.gif P O ką jūs g.gif
Atsakyti
Turiu kvailą klausimą. blush2.gif Kokie linijom sąsiuviniai antrokam žinau. O kokie langeliais? Normalūs kaip ir vyresniem?
Atsakyti
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 08 14, 13:34)

Sukam galvą rugsėjo pirmosios tema biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2012 08 14, 14:51)
Mamos namus saugau  tongue.gif Joo ruošiamės šventei,jau savaitę beveik  doh.gif P  O ką jūs  g.gif

aš buitinius darbelius atlikinėju, Vaidmilė kačiuką treniruoja kambaryje kėdę pasistačiusi, o vilius miega tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2012 08 14, 15:05)
Turiu kvailą klausimą. blush2.gif  Kokie linijom sąsiuviniai antrokam žinau. O kokie langeliais? Normalūs kaip ir vyresniem?

Klausimas visai ne kvailas, bet čia tiksliau pasakytų mokytoja, nes dažnai pirmus mėn vaikai rašo į pirmokų sąsiuvinius, kad prisimintų po vasaros atostogų. O per susirinkimą metų pabaigoje nesakė apie tai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 08 14, 15:56)
aš buitinius darbelius atlikinėju, Vaidmilė kačiuką treniruoja kambaryje kėdę pasistačiusi, o vilius miega tongue.gif

O gal užaugusi bus gyvūnų dresiruotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2012 08 14, 16:15)
Klausimas visai ne kvailas, bet čia tiksliau pasakytų mokytoja, nes dažnai pirmus mėn vaikai rašo į pirmokų sąsiuvinius, kad prisimintų po vasaros atostogų. O per susirinkimą metų pabaigoje nesakė apie tai?  g.gif

Kad pradžioje rašys į pirmokų sąsiuvinus žinau, bet kokių nupirkti, tolesniem mokslam g.gif Dangiuk, kokius pernai pirkai?
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2012 08 14, 15:47)
Kad pradžioje rašys į pirmokų sąsiuvinus žinau, bet kokių nupirkti, tolesniem mokslam g.gif  Dangiuk, kokius pernai pirkai?

Jetau, kad aš prisiminčiau... blush2.gif
Atsakyti