Hello, merginos,
dabar "ant" atostogų, tai galiu parašinėt visur

Man patinka, kad FB greičiau sureaguojama, o čia, kad informacija išlieka ilgesniam laikui. Šiaip, pagrindinė, įdomi info, manau, kad turėtų būti keliama tiek čia, tiek FB failiukais, kad visos galėtumėm susipažinti. Čia aš neviešinu nuotraukų, tik į albumiuką įmetu retą kartą, o ten nebijau.
O kai būsiu darbe, tai mes negalim niekur šmirinėti, o ir laiko nėr, tad 12 val. būsiu tarnyboj, o kas lieka, tai šeimos laikas, retai paskaitinėju

O šiaip, na viskas neblogai pas mus. Kompe naršo po maps, taiso kažkokioj "gatvių" knygoj padarytas klaidas visas patenkintas

Prie knygų nepriverčiu prisėst, tad nors gudrauju su kompu, aš jam diktuoju gatves, o jis jas suvedinėja

Vis rašyba lavėja. O vėliau bus rutina, tad padirbėsim ir mokyklėlėj, ir namuose,- dviem frontais.
Reik langus valyt, nes apšnerkšti, "paukučių" apš...., laukiu kol saulė nespigins į akis. Pertvarkėm šiek tik T kambarį, butą šiek tiek pasigražinom, vis linksmiau. Tik iš kuitalynės neišlendu.
Vakar skambutis į duris, aš susivėlus, su "tympom", su švabrom, o ten meistriukas skaitiklius keičia. Sakau, gal kitą kartą, labai jau namai "tvarkomi". Vis tiek įsiprašė. Aš jam ir sakau, jau jūs atleiskit, bet per generalinę tvarką, namai visų pirmą sukuičiami, o vėliau jau tvarkingėja. Tie daiktai, atrodo, kad dauginasi...