Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(dcnegalia @ 2012 08 28, 19:07)
Mielos, mamytes, rugsejo 5 d. 18 val. laukiu visas norincias Geliu 7
(kieme bus kur masina pasistayti)
Muzikos terapijos uzsiemimui.

ir mes norim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 28, 20:46)
Rašau už desperado - irgi žada būti.

Ir Zveriukai greiciausiai bus smile.gif
O kazi tetis su mazuoju broliuku galetu prisijungt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 28 rugpjūčio 2012 - 20:59
kaip gaila, kad ne Kaune sad.gif
Atsakyti
Aš tai nesupratau kur ir kada STOVYKLA organizuojama g.gif Čia kalba eina apie kitą vasarą? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 28 rugpjūčio 2012 - 22:05
QUOTE(Ice @ 2012 08 28, 23:04)
Aš tai nesupratau kur ir kada STOVYKLA organizuojama  g.gif Čia kalba eina apie kitą vasarą?  rolleyes.gif

nu sia ko gero nebespesim savaites stovyklaut lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 08 28, 15:55)
Taip. Todel as ir nesiruosiu dingt is sios temos. Noreciau, kad butu taip-stebime SM naujokes, jei ilgai, graziai ir saziningai bendrauja ir jei is to eina suprast, kad tikrai ju vaikuciai su tom paciom bedom, kaip ir musu-tada pakvieciu jas i FB, jei tik pacios nores ir jei kitos FB nares sutiks. smile.gif Na cia as taip svajoju, tik nezinau ar pavyktu visa tai... g.gif

Nes nu SM techniskai neina sukelt tos info, kuria galima sukelt cia. Nebent i fotki albuma, bet irgi ne taip patogu ten...O ir ne visos su tuo sutiktu. smile.gif  smile.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 28, 16:30)
aišku smile.gif
tik prisiminiau save, kai ieškojau informacijos, aprašymo ir taip mažai radau. Gėriau į save tada viską. Perskaitytą straipsnį, komentarą...
Aišku per tuos kelis metus internete gerokai jau ta tema prikalbėta, prirašyta smile.gif

Naaaa, turi tas perėjimas į FB ir neigiamumo (nors man ten visai patinka...). Nebebus čia, SM, jau tiek daug info, kurią galėtų skaitinėti naujokės. Tiesiog skaitinėti, nes ne kiekvienas nori rašinėti forumuose unsure.gif

Man tai norėtųsi, kad kuo daugiau čia rašytume, o FB būtų daugiau failiukais, foto, video ir pan. rolleyes.gif
Kalbant apie privatumą - aš net ir FB nesijaučiu labai "saugi" blush2.gif , nors ir uždara grupė, o ir jus visas ne nuo vaikystės pažįstu blush2.gif
Be to, Markas Zuckerbergas viską gali matyti lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 28 rugpjūčio 2012 - 22:12
QUOTE(dcnegalia @ 2012 08 28, 19:07)

Turiu klausima ar butu norinciu dalyvauti  kitiems metams  stovyklose su vaikais? aisku temine stovykla.
jeigu seimoje yra dar vaiku ir juos jungtume, sugalvojus veikla...
Dabar kaip tik metas projektu pridavimams, dar galima prijungti tokio pobudzio stovykla,kad gauti jai finansavima.
ka manote??
stovykla is visos Lietuvos surinktu norinciu????

Busim ir muzikoj, ir i stovykla vaziuotume smile.gif

QUOTE(Liasido @ 2012 08 28, 19:21)

O kaip su privatumu FB? Aš nedalyvauju FB jokiam uždaram groupse, tad nežinau, kokia info kam per tai yra prieinama. Ne jei visi mano FB "draugai" matys mano pasisakymus šiame teminiame groupse, turbūt vertėtų pagalvoti apie atskirą profilį...

FB grupe yra VISISKAI UDARO TIPO, tai reiskia, kad ja mato, tik pakviesti nariai, o visi kiti tu nariu "draugai" nieko absoliuciai nemato. Taciau ICE teisngai pastebejo, kad net ir FB negali uztikrint visisko saugumo, nes jis labai priklauso nuo nariu samoningumo. Va pasikviestu kas nors koki zmogu "ne i tema", o tas paviesintu ka nors... doh.gif Nors visos yra ispetos taip nedaryti, bet niekada negali but uz nieka garantuotas.. smile.gif Bet siai dienai as asmeniskai pasitikiu merginu samoningumu, juk zino, kad toks ar panasus poelgis nenaudingas niekam... smile.gif
QUOTE(Ice @ 2012 08 28, 22:11)
*nors ir uždara grupė, o ir jus visas ne nuo vaikystės pažįstu  blush2.gif
**Be to, Markas Zuckerbergas viską gali matyti  lotuliukas.gif  hihihi.gif

*O kam tau pazinot mus nuo vaikystes? Grupe yra uzdara, jos nariai nei vienas nemato tavo SIENOS (mato tik tie, kuriuos tu asmeniskai turi "draugu" sarase), t. y visi grupes nariai mato tik tai, kas yra grupeje, bet nemato vieni kitu "vieso FB gyvenimo"(nebent jie yra draugai), taigi ir nereikia cia nieko taip jau giliai pazinot smile.gif
** lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Hello, merginos,

dabar "ant" atostogų, tai galiu parašinėt visur smile.gif Man patinka, kad FB greičiau sureaguojama, o čia, kad informacija išlieka ilgesniam laikui. Šiaip, pagrindinė, įdomi info, manau, kad turėtų būti keliama tiek čia, tiek FB failiukais, kad visos galėtumėm susipažinti. Čia aš neviešinu nuotraukų, tik į albumiuką įmetu retą kartą, o ten nebijau.

O kai būsiu darbe, tai mes negalim niekur šmirinėti, o ir laiko nėr, tad 12 val. būsiu tarnyboj, o kas lieka, tai šeimos laikas, retai paskaitinėju smile.gif

O šiaip, na viskas neblogai pas mus. Kompe naršo po maps, taiso kažkokioj "gatvių" knygoj padarytas klaidas visas patenkintas smile.gif Prie knygų nepriverčiu prisėst, tad nors gudrauju su kompu, aš jam diktuoju gatves, o jis jas suvedinėja bigsmile.gif Vis rašyba lavėja. O vėliau bus rutina, tad padirbėsim ir mokyklėlėj, ir namuose,- dviem frontais.

Reik langus valyt, nes apšnerkšti, "paukučių" apš...., laukiu kol saulė nespigins į akis. Pertvarkėm šiek tik T kambarį, butą šiek tiek pasigražinom, vis linksmiau. Tik iš kuitalynės neišlendu.

Vakar skambutis į duris, aš susivėlus, su "tympom", su švabrom, o ten meistriukas skaitiklius keičia. Sakau, gal kitą kartą, labai jau namai "tvarkomi". Vis tiek įsiprašė. Aš jam ir sakau, jau jūs atleiskit, bet per generalinę tvarką, namai visų pirmą sukuičiami, o vėliau jau tvarkingėja. Tie daiktai, atrodo, kad dauginasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 29 rugpjūčio 2012 - 09:12
QUOTE(dcnegalia @ 2012 08 28, 20:07)

Turiu klausima ar butu norinciu dalyvauti  kitiems metams  stovyklose su vaikais? aisku temine stovykla.
jeigu seimoje yra dar vaiku ir juos jungtume, sugalvojus veikla...
Dabar kaip tik metas projektu pridavimams, dar galima prijungti tokio pobudzio stovykla,kad gauti jai finansavima.
ka manote??
stovykla is visos Lietuvos surinktu norinciu????

su malonumu sudalyvautumem ir stovykloje ir uzsiemimuose.
Atsakyti
Laba, prie fb prisiunksiu tik po geros savaites nes mes dar VRC, Pau serga,i uzsiemimus neinam,vakar maziui buvo blogai,39 visa diena numust nejo bet dabar jau sveikstam. CP grazi foto smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(deimanttelis @ 2012 08 29, 12:42)
Laba, prie fb prisiunksiu tik po geros savaites nes mes dar VRC, Pau serga,i uzsiemimus neinam,vakar maziui buvo blogai,39 visa diena numust nejo bet dabar jau sveikstam. CP grazi foto smile.gif.

kai Jokūbas susirgo išvažiavom namo.
nebebuvo prasmės ten būt be užsiėmimų.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 28, 21:14)
Manau, kad pabandysim ateiti. Vaikų bus du vienetai iš mano pusės, autistukas muzikos nemėgsta, bet jei ves jam patinkanti mokytoja, tai gal ir patiks.
Turiu parodyti nuotrauką ir paruošt:)

Labai lauskime, atsiusiu foto
parasykite man i el p. savo laiskeli nijole@negalia.lt

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 28, 21:48)
ir mes norim sad.gif

o jus ne Vilniuje?
QUOTE(k** @ 2012 08 28, 22:13)
kaip gaila, kad ne Kaune sad.gif

gaila, tikrai gaila

QUOTE(Ice @ 2012 08 28, 23:04)
Aš tai nesupratau kur ir kada STOVYKLA organizuojama  g.gif Čia kalba eina apie kitą vasarą?  rolleyes.gif

stovykla bus kitais metais. 4u.gif
Atsakyti