QUOTE(mitiene @ 2012 08 30, 11:07)
Be galo esu nusivylusi...Nezinau nuo ko net pradet.
Jeigu as, negyvenciau toje pacioje salyje, kaip Mitiene, ir netureciau tokio vaiko, tikeciau kiekvienu jos zodziu.
DAbar, man norisi trypti kojomis, rekti "Ne, ne ne", - jus rasote neteisybe!!!
Kai atejot cia, as jums parasiau aiskiai ir konkreciai, kur jus turite kreiptis, ka turite daryti. O, jus atsaket, kad ne jusu tad yra pareiga mokytojas mokykloje ismokyti kaip elgtis su jusu vaiku. Man, susidare ispudis, kad jus ieskote, vis kitu: kaltu, nekaltu, kazko bile ko, kas uzsiimtu su jusu vaiku, bet tik ne jus pati.
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 30, 13:24)
O negali būti, kad čia taip į emigrantus žiūri - kad tik "atsifutbolinti"? Pas mus LT, manau, tokiu atveju lengviau eitų ką pajudinti, nes yr visokie medicininiai auditai ir t.t.
Ne, negali buti. Nes, as emigrante, as su tokiu pat vaiku, einam i paprasta mokykla, nieko stebuklingo. Bet, kazkaip musu vaiku rupinasi, o tai, ka raso Mitiene, yra liaudiskai tariant atsiprasau: briedu briedas. ir vietomis, net neatitikimas kaip veikia angliska sistema
Papildyta:
QUOTE(Liasido @ 2012 08 31, 12:25)
Gal dar praverstų susirasti panašias problemas turinčių bričių mamų? Gal jos kokių įžvalgų turėtų? Mane irgi "kabina" Jūsų istorija. (Beje, pagalvokit ir apie knygos rašymą... O kol kas... apie žurnalistus?..

)
Kaži, jei turėtumėte gerą advokatą, ką iš viso šito būtų galima "išlaužti". diskriminavimas dėl tautybės ar kas čia vyksta?
Zinot, ka brite mama padarytu? Pranestu i vaiku teises, kad mama nesugeba vaiku pasirupint.

Gyvena su neigaliu vaiku, name i kuri nesenai buvo isilauzta, nera langu, duru, vienam kambaryje, nes kiti du supelyje, o salia esanciame name dar ir elektra trukineja ir yra pavojinga??