Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 12:41)
Žinokit, pasiryžau interviu tik dėl Jūsų - kad visos jaustumėmės tvirčiau:)

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 14, 12:22)
o man siaip smalsu pasidare - ka jus jaunos budamos pamatet tokiuose vyruose, kad ryzotes uz ju teket blush2.gif  Jei su juo nei pasikalbet, nei pabendraut normaliai negalima, jis nesupranta jusu jausmu, emociju g.gif

siaip pas mus viskas labai gerai ne vienerius metus buvo,jis ir dabar mane myli is esmes nieko del musu negaili.kone varu varo mane pasisopinti ar i kirpykla ir pan.buvo tik viena klaida jo gyvenime uz ka as jam neistengiu iki galo atleisti todel griauziu ji nenorom kartais,tada is pykciu ir iseina visokie kaltinimai nuo tarpusavio santykiu daeina iki vaiko bedu..siandien jis man sake kad po paskutinio ginco sianakt skaite labai daug apie autizma,susirase net knygu pavadinimus,sako supratau daugiau,noriu zinoti,nors vistiek manau kad viskas bus gerai dar su vaiku:rolleyes:

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 08 14, 12:56)
Isteka uz debilu,paskui stebisi blink.gif Gal pries tekant reiketu save  daugiau myleti ir gerbti mirksiukas.gif

berods ne cia pataikei mieloji

QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 13:41)
Merginos, o dabar Jus pralinksminsiu ir truputį pasigirsiu: mane su vaikais galėsite rasti artimiausiame "Tavo vaiko" numeryje:)
Žinokit, pasiryžau interviu tik dėl Jūsų - kad visos jaustumėmės tvirčiau:)

kaip idomu 4u.gif visada skaitau,labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
Lagūna, nu gražiai TB elgiasi, kad pradėjo domėtis. Linkiu, kad taip ir liktų 4u.gif
Atsakyti
jis ir anksciau domejosi as jam skaiciau ir video rodziau lyg buvo susivokes kas ir kaip..bet jis pamato pvz kad vaikas labai gerai pazista raides,skaicius,naudojasi kompiuteriu,siandien netiketai pamaciau kad pazista uzrasyta mano varda,as rasiau pildydama el.bankininkystej savo varda mazasis buvo salia rodo i parasyta zodi ir sako mama mama,kad cia as pasirasiau wub.gif tai nustebau labai.man tokie pasiekimai yra dziaugsmas o teciui irodymas dar vienas kad va as tau sakiau kad jis labai gudrus viska moka,ir nieko jam nera rolleyes.gif sakau as zinau kad gudrus,tik neuzsimerk ir pries bedas..
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 11:56)
Aš nebuvau jauna, man buvo trisdešimt treji:)
...ir atrodė, kad nebus blogai - žmogus labai mamą myli, tai ir mane mylės:) Deja, deja.  Su mama jis ir gyvena lig šiol, ten jam - komforto zona. labai gaila, kad prieš vedybas nepabendravau su jo buvusiom žmonom -...

Apie maniski tas pats...
Man buvo 30,kaip susipazinom,kai vedem 32. Pries tai nebuvom abu vede. Apie joki autizma kalbu nebuvo girdet dar tada ir iki kokie 2 metai atgal net nesigalvojo,kad gali buti kokios bedos susije su tuo. Kai vaikas gavo diagnoze ir pasimate panasumu elgesyje, pradejau galvoti doh.gif
Ir draugystes bei santuokos pradzioje viskas buvo grazu ir graziausia buvo kol nebuvo vaiku,kol sokinejau tik aplink ji... Paskui galvojau,kad tipiskas Vandenis, nes gimes po tuo zenklu, sunus turejo gimt siek tiek anksciau,bet irgi datempe iki Vandenio zenklo smile.gif Tai va vis galvojau, kad is kur toks egoistas atsirado,o cia pasirodo,kad liga...
As irgi nesigailiu,kad istekejau, dabar tik reikia issiskirt,kas yra biski sunkoka. Nes neina su zmogum normaliai pasisneket ir susitart.
O maniskis vakar kai sluosciau po vonios,tai apsikabino ir sako: tu geriausia mama pasaulyje wub.gif Taip smagu pasidare wub.gif
Apie vaiku vedybas kalbant, tai yra tokiu atveju,kad apsiveda du jauni zmones, turintys AS ir gimsta jiems sveiki vaikai. Ko tik zemeje nebuna... O as irgi tikiu,kad maniskis suauges ras drauge, apsives ir padovanos man anuku... As tai pamisus del vaiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 08 14, 12:56)
Isteka uz debilu,paskui stebisi blink.gif Gal pries tekant reiketu save  daugiau myleti ir gerbti mirksiukas.gif

Ilgas plaukas - trumpas protas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2012 08 14, 16:29)
Ilgas plaukas - trumpas protas  hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 08 14, 15:53)
jis ir anksciau domejosi as jam skaiciau ir video rodziau lyg buvo susivokes kas ir kaip..bet jis pamato pvz kad vaikas labai gerai pazista raides,skaicius,naudojasi kompiuteriu,siandien netiketai pamaciau kad pazista uzrasyta mano varda,as rasiau pildydama el.bankininkystej savo varda  mazasis buvo salia rodo i parasyta zodi ir sako mama mama,kad cia as pasirasiau wub.gif  tai nustebau labai.man tokie pasiekimai yra dziaugsmas o teciui irodymas dar vienas kad va as tau sakiau kad jis labai gudrus viska moka,ir nieko jam nera rolleyes.gif sakau as zinau kad gudrus,tik neuzsimerk ir pries bedas..

Super:) mano exMB irgi domisi, skaito, ir atrodo, kad jis stengiasi suprasti vaikiuką, tačiau kartais impulsyviai pasielgia nei šiaip, nei taip... Jei džiaugiasi pasiekimais - džiugu, man tai žiauriai nofrėtųsi, kad jis labiau džiaugtųsi - aš šokminėjau iš laimės, kai vaikas kalbėt pradėjo, o jis - na ką, sulaukėm...
Papildyta:
QUOTE(-ELI- @ 2012 08 14, 16:22)

O maniskis vakar kai sluosciau po vonios,tai apsikabino ir sako: tu geriausia mama pasaulyje wub.gif Taip smagu pasidare wub.gif

Net sugraudino:)
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 18:12)
Super:) mano exMB irgi domisi, skaito, ir atrodo, kad jis stengiasi suprasti vaikiuką, tačiau kartais impulsyviai pasielgia nei šiaip, nei taip... Jei džiaugiasi pasiekimais - džiugu, man tai žiauriai nofrėtųsi, kad jis labiau džiaugtųsi - aš šokminėjau iš laimės, kai vaikas kalbėt pradėjo, o jis - na ką, sulaukėm...
Papildyta:
Net sugraudino:)

drinks_cheers.gif kadangi ir as tikiuosi kad pagaliau prakalbes mazasis tai aisku ir sokinet ir verkt noresis,o MB as jau dabar galiu pacituot is anksto "as juk tau sakiau kad viskas gerai tam vaikui yra o tu cia bedu ieskai visa gyvenima" tongue.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 08 14, 18:14)
drinks_cheers.gif kadangi ir as tikiuosi kad pagaliau prakalbes mazasis tai aisku ir sokinet ir verkt noresis,o MB as jau dabar galiu pacituot is anksto "as juk tau sakiau kad viskas gerai tam vaikui yra o tu cia bedu ieskai visa gyvenima" tongue.gif  doh.gif  doh.gif

Jei tikėsit, tai ir prakalbės, pamatysit:) Maniškis kai prakalbėjo, tai neužsičiaupia
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2012 08 14, 16:29)
Ilgas plaukas - trumpas protas  hihihi.gif

ramiai tik tongue.gif , jeigu ką, aš irgi ilgaplaukė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 08 14, 18:09)
ramiai tik tongue.gif , jeigu ką, aš irgi ilgaplaukė  lotuliukas.gif

būna išimčių laugh.gif
Atsakyti