QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 11:56)
Aš nebuvau jauna, man buvo trisdešimt treji:)
...ir atrodė, kad nebus blogai - žmogus labai mamą myli, tai ir mane mylės:) Deja, deja. Su mama jis ir gyvena lig šiol, ten jam - komforto zona. labai gaila, kad prieš vedybas nepabendravau su jo buvusiom žmonom -...
Apie maniski tas pats...
Man buvo 30,kaip susipazinom,kai vedem 32. Pries tai nebuvom abu vede. Apie joki autizma kalbu nebuvo girdet dar tada ir iki kokie 2 metai atgal net nesigalvojo,kad gali buti kokios bedos susije su tuo. Kai vaikas gavo diagnoze ir pasimate panasumu elgesyje, pradejau galvoti
Ir draugystes bei santuokos pradzioje viskas buvo grazu ir graziausia buvo kol nebuvo vaiku,kol sokinejau tik aplink ji... Paskui galvojau,kad tipiskas Vandenis, nes gimes po tuo zenklu, sunus turejo gimt siek tiek anksciau,bet irgi datempe iki Vandenio zenklo

Tai va vis galvojau, kad is kur toks egoistas atsirado,o cia pasirodo,kad liga...
As irgi nesigailiu,kad istekejau, dabar tik reikia issiskirt,kas yra biski sunkoka. Nes neina su zmogum normaliai pasisneket ir susitart.
O maniskis vakar kai sluosciau po vonios,tai apsikabino ir sako: tu geriausia mama pasaulyje

Taip smagu pasidare
Apie vaiku vedybas kalbant, tai yra tokiu atveju,kad apsiveda du jauni zmones, turintys AS ir gimsta jiems sveiki vaikai. Ko tik zemeje nebuna... O as irgi tikiu,kad maniskis suauges ras drauge, apsives ir padovanos man anuku... As tai pamisus del vaiku