Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 14, 14:12)

Gal kvailai išsireiškiau, bet iš tiesų dėl kitų mamų, kurios augina "kitokius" vaikiukus - kad nuleisti rankų nevalia:)

Merginos, ne pirmą kartą siūlau: padarom susitikimą, kas Vilniuje, a?
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 18:38)

Aš tai mielai į susitikimus vaikštau. Bet pastaruoju metu tų susitikimų galybės (vis draugai emigrantai iš užsienio svečiuojasi), kad nebespėju visai doh.gif Jei būt Kaune, tai prisiderinčiau, į Vilnių dabar nelabai planuoju, o ir su laiku striuka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 14 rugpjūčio 2012 - 18:58
Mamytes, jau nebepamenu kuri gulates pirmadieni i VRC, gal numeriukais pasikeiciam, nes ir mes pirmadieni ten gulsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanttelis @ 2012 08 14, 20:07)
Mamytes, jau nebepamenu kuri gulates  pirmadieni  i VRC, gal numeriukais pasikeiciam, nes ir mes pirmadieni ten gulsim smile.gif

Mes su sūnum nuo vakar ten, maloniai prašome į ketvirtą palatąsmile.gif Ten tokie du išsišiepę būsim didelėm akim:)
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2012 08 14, 19:57)
Aš tai mielai į susitikimus vaikštau. Bet pastaruoju metu tų susitikimų galybės (vis draugai emigrantai iš užsienio svečiuojasi), kad nebespėju visai  doh.gif Jei būt Kaune, tai prisiderinčiau, į Vilnių dabar nelabai planuoju, o ir su laiku striuka  verysad.gif

Mes su vaikais kartais reziduojam Kaune, galim atvažiuoti, jei daugiau kauniečių atsirastų - būtų proga vėl traukiniu pavažiuoti:)
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 19:27)
Mes su vaikais kartais reziduojam Kaune, galim atvažiuoti, jei daugiau kauniečių atsirastų - būtų proga vėl traukiniu pavažiuoti:)

drinks_cheers.gif Kas dar? rolleyes.gif

Šiandien su J kartu dirbome darbe. Kantriai vaikas išsėdėjo ir laukė 4,5 val. (su viena arbatos pertraukėle) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 14 rugpjūčio 2012 - 19:29
QUOTE(Ice @ 2012 08 14, 19:29)
Šiandien su J kartu dirbome darbe. Kantriai vaikas išsėdėjo ir laukė 4,5 val. (su viena arbatos pertraukėle)  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes i vrc vaziuosim kita ketvirtadieni,tai busim sostinej ir jei guldys tai paskui atvaziuosim vel ilgesniam jau laikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 08 14, 20:29)
drinks_cheers.gif Kas dar?  rolleyes.gif

Šiandien su J kartu dirbome darbe. Kantriai vaikas išsėdėjo ir laukė 4,5 val. (su viena arbatos pertraukėle)  wub.gif

Na šaunuolis, ką ir besakyti. Ir darbas turbūt ne pramogų parke?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 20:40)

pramogu parke nesedetu laugh.gif , ten pas ja ir as kaip susalus sedeciau - kad tik manes neuskabintu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 19:40)

Aišku, kad ne tongue.gif Su pacientais...
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 14, 19:47)
pramogu parke nesedetu laugh.gif , ten pas ja ir as kaip susalus sedeciau - kad tik manes neuskabintu lotuliukas.gif

tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 08 14, 18:38)

Darom bigsmile.gif As uz drinks_cheers.gif Gal pas mane namuose g.gif man jau iprasta susitikimus daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 08 14, 21:25)
Darom  bigsmile.gif As uz  drinks_cheers.gif Gal pas mane namuose  g.gif man jau iprasta susitikimus daryt  biggrin.gif

Kodėl gi ne? Mūsų vis tiek daug turbūt nesusirinks, gal tilpsim:)
Atsakyti