QUOTE(biesas66 @ 2013 11 28, 19:29)
Tu pries skaiciuodamas silumos kieki ir kiek laiko.pirma paklausk apie kokio masyumo zidini snekame.
kaip pats minejei dabar nebelabai kas stato plytu zidinius.. Tai ir parinkau siuolaikiskesne medziaga kuri akumuliuoja siluma,netauip kaip jusu skarbonkes
Vienu zodziu man jus aiskus fruktas,prisnekesite betka kad tik parduoti gamini.(aisku gyventi reikia)
Turiu prasyma.Buk,biednas bet teisigas ir nesnekek apie tai kad Lietuvoje vien krosneles perkamos. Skandinavijoje sutikciau kad gal 50% yra perkanciu,bet Lietuvoj,tai sorry.. Tau tik pasvajot apie tokius procentus..
P.s. Taip ir svajoji kad pasirodys Kristix ir uzstos jus..

kaip pats minejei dabar nebelabai kas stato plytu zidinius.. Tai ir parinkau siuolaikiskesne medziaga kuri akumuliuoja siluma,netauip kaip jusu skarbonkes

Vienu zodziu man jus aiskus fruktas,prisnekesite betka kad tik parduoti gamini.(aisku gyventi reikia)
Turiu prasyma.Buk,biednas bet teisigas ir nesnekek apie tai kad Lietuvoje vien krosneles perkamos. Skandinavijoje sutikciau kad gal 50% yra perkanciu,bet Lietuvoj,tai sorry.. Tau tik pasvajot apie tokius procentus..
P.s. Taip ir svajoji kad pasirodys Kristix ir uzstos jus..

Tu teisus, aušimo laikas tikrai priklauso nuo akumuliacinės masės. Man net mintis nekilo, kad visą akumuliacinę masę gali sudaryti tik muilo akomuo, - tai labai daug pinigų.

Tikrai nesakiau niekada, kad Lietuvoje perkamos tik krosnelės, tik pateikiau statistiką, kad tavo taip vadinamus "skarbonkes židinius" išgriovusieji žmonės, jų vietoje stato tik krosneles.
O šiaip parduodu tiek krosneles, tiek ir židinio kapsules, principe man nėra jokio skirtumo, tačiau statistika tikrai yra ne židinio kapsulių naudai. Gal dėl elementarios priežasties, kad INVICTA gamina virš 100 modelių įvairių krosnelių ir tik apie 50 židinio kapsulių rūšių.
-----------------
Kas liečia Kristix, man jo užstojimo nereikia, tačiau kadangi jis specializuojasi ant akumuliacinių židinių ir medžiagų - tai jam gera proga pasireikšti ir parodyti kuo jo akumuliacinės medžiagos geresnės.