Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 06, 08:59)
Už kiek nori.

Čia rimtai? g.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 06, 09:06)
Nu bet kaip užspaudė tave ta dar vis kapstaisi  doh.gif

Dar kapstausi ax.gif , va dabar susiruošėme vidinį auditą pasidaryti doh.gif , tai turiu kas veikti blink.gif . O ir su savim vis dar nepavyksta susitarti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 06, 09:31)
Čia rimtai?  g.gif

O kodėl turėtų būti negalima? Tik daugiau kaip už einamuosius ir penkerius praėjusius kalendorinius metus nebėra tikslo tikslinti, nes niekas nebekreips dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 06 rugsėjo 2012 - 08:36
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 06, 09:34)
O kodėl turėtų būti negalima?

Tada labai ramiai kapstau savo popieriukus ax.gif Ir tikiuosi nebus daug tikslinimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai aš tik puse dienos dirbu, tai man laiko sočiai thumbup.gif nežinočiau ką pastoviai visą dieną veikt g.gif (nors atostogos tai gėris thumbup.gif ), tik va kavą tenka po pietų lėtai gert, nes rytais reikia vaiką laiku į mokyklą pristatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 06, 09:36)
nežinočiau ką pastoviai visą dieną veikt  g.gif

Aš irgi ne visai visą dieną dirbu, ir savaitgaliai greičiau prasideda, bet turiu ką veikt rolleyes.gif
Atsakyti
Gaila, kad man taip neišeina susitart. Anksčiau galėjom laisvu grafiku dirbt, o dabar klientai išpaiko, nori atvažiuot kavos atsigerti, apie savo keliones po tolimus kraštus pasikalbėti... Taip ir dirbam - psichologais.
Atsakyti
Sveikos buhalterės. as kaip ir naujokė siam darbe. Turiu klausima blush2.gif Idarbinome 2 grupes invalida, tai NPD yra 600 lt kaip suprantu, o Sodra kas nors keiciasi? Jo DU yra minimalus 850 Lt.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 06, 09:55)
Taip ir dirbam - psichologais.

Grūsčiau lauk, mažai nepasirodytų cool.gif Pas mane irgi visokio plauko šliaužia, nuo klientų iki vadybininkų ir įmonių vadovų. Tiesiai šviesiai pasakau, kad bjauri esu, galvokit ką norit. Kažkaip susipranta patys dažniausiai rolleyes.gif Dabar tik vieno vadybininko reikia atsikratyt, kažkoks tūpas pasitaikė, akis varto kiekvieną savaitę po valandą atsisėdęs, į šokių pamokas kviečia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 06, 10:50)
Grūsčiau lauk, mažai nepasirodytų  cool.gif Pas mane irgi visokio plauko šliaužia, nuo klientų iki vadybininkų ir įmonių vadovų. Tiesiai šviesiai pasakau, kad bjauri esu, galvokit ką norit. Kažkaip susipranta patys dažniausiai  rolleyes.gif Dabar tik vieno vadybininko reikia atsikratyt, kažkoks tūpas pasitaikė, akis varto kiekvieną savaitę po valandą atsisėdęs, į šokių pamokas kviečia...  doh.gif

Pati tu tūpa, kabina gi lotuliukas.gif nu tikra buhalterė, nieko nebesupranti apart skaičių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 06, 10:50)
Dabar tik vieno vadybininko reikia atsikratyt, kažkoks tūpas pasitaikė, akis varto kiekvieną savaitę po valandą atsisėdęs, į šokių pamokas kviečia...  doh.gif

Jei gražus ir nesmirda, eik biggrin.gif
Atsakyti
Gražus. Neuosčiau, ale gal nesmirda. Bet neisiu. Spalvotas anas man kažkoks. Kviečia mane, seną bobą, būdamas 7 metais jaunesnis cool.gif
Papildyta:
O kad nekalbat normaliai, ainu namo cool.gif Gero savaitgalio visoms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 06, 11:09)
Gražus. Neuosčiau, ale gal nesmirda. Bet neisiu. Spalvotas anas man kažkoks. Kviečia mane, seną bobą, būdamas 7 metais jaunesnis  cool.gif
Papildyta:
O kad nekalbat normaliai, ainu namo cool.gif Gero savaitgalio visoms  tongue.gif

Eik jau eik tu sena tarka, 7 metai ar čia skirtumas biggrin.gif prieš kitas senas tarkas galėsi vaidint, kad einama esi, kad jaunikliai žiūro biggrin.gif O spalvotas mažum todėl rodos, kad normalios moteros iš arti nematęs biggrin.gif
Atsakyti