Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

oooj priblevyzgojot, smagu skaityti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 06, 07:46)
Ot, kokia  biggrin.gif

Turiu klausimuką  mirksiukas.gif  Už kiek metų galima VMI tikslinti deklaracijas?  g.gif Daromės dokumentinį-vidinį auditą, tai gali būti ir tikslinimų.

mokesčiai tikrina už paskutinius 5 metus, bet jei kalbant apie FR0600 deklaraciją tai siulė visus neatitikimus taisyti einamojo mėnesio deklaracijoje, nes jei priduosite šusnį rizikuojate prisikviesti tikrintojus rolleyes.gif
QUOTE(aggree @ 2012 09 06, 08:55)
Gaila, kad man taip neišeina susitart. Anksčiau galėjom laisvu grafiku dirbt, o dabar klientai išpaiko, nori atvažiuot kavos atsigerti, apie savo keliones po tolimus kraštus pasikalbėti... Taip ir dirbam - psichologais.

oj pas mus kasdien tokių užsuka doh.gif tik dažniausia su problemomis biggrin.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 06, 10:09)
Gražus. Neuosčiau, ale gal nesmirda. Bet neisiu. Spalvotas anas man kažkoks. Kviečia mane, seną bobą, būdamas 7 metais jaunesnis  cool.gif
Papildyta:

žmogus nori geras pabūt, mato, kad praleidžiate po 8 val. kasdien prie pc, siūlo pasijudint, sveikatą pastiprint,raumenis pajudint biggrin.gif

QUOTE(pupute @ 2012 09 06, 11:17)
oooj priblevyzgojot, smagu skaityti  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 06, 11:15)
O spalvotas mažum todėl rodos, kad normalios moteros iš arti nematęs biggrin.gif

Nepaklausiau huh.gif Sakysiu, matei ar ne? laugh.gif
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 06, 12:33)
mato, kad praleidžiate po 8 val. kasdien prie pc

Neee, aš tiek nesėdžiu prie kompo schmoll.gif Man atrodo, anas jau prarado viltį šokėją susirast, jei visos taip kaip aš mąsto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 06, 11:55)
Nepaklausiau  huh.gif Sakysiu, matei ar ne? laugh.gif

Neee, aš tiek nesėdžiu prie kompo  schmoll.gif Man atrodo, anas jau prarado viltį šokėją susirast, jei visos taip kaip aš mąsto  cool.gif

aaa, nu tada geriau eik šokt viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 06, 12:33)
mokesčiai tikrina už paskutinius 5 metus, bet jei kalbant apie FR0600 deklaraciją tai siulė visus neatitikimus taisyti einamojo mėnesio deklaracijoje, nes jei priduosite šusnį rizikuojate prisikviesti tikrintojus  rolleyes.gif

Tą žinau. mirksiukas.gif O jei taisyti einamojo mėnesio deklaracijoje gausis kažkoks briedas doh.gif , na pagyvensim pamatysime, kas čia bus kai pradėsiu tikrinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 06, 12:13)
Tą žinau. mirksiukas.gif  O jei taisyti einamojo mėnesio deklaracijoje gausis kažkoks briedas doh.gif , na pagyvensim pamatysime, kas čia bus kai pradėsiu tikrinti  g.gif

jau geriau briedas nei mokesčiai svečiuose biggrin.gif

SAVAITĖS PASIŪLYMAS

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija siūlo tarpinį civilinių teisinių santykių variantą – galimybę žemės ūkio ir miškininkystės paslaugų teikimui samdyti žmones pagal paslaugų kvitą.

Paslaugų kvitas būtų griežtos apskaitos dokumentas, jį išrašytų paslaugų gavėjas. Paslaugų kvite būtų nustatyti šie rekvizitai: paslaugų gavėją ir teikėją identifikuojantys duomenys; konkrečios paslaugos bei jų teikimo terminas, įkainis; atsiskaitymo už paslaugas suma, sveikatos draudimo įmokų suma ir kt.

Paslaugų teikėjas turės teisę pradėti teikti paslaugas tik kai bus užpildyti tam tikri paslaugų kvito duomenys, o paslaugų teikėjas ir paslaugų gavėjas pasirašys. Iki paslaugų teikimo pabaigos paslaugų kvitą turės saugoti paslaugų gavėjas. Paslaugas vienam paslaugų gavėjui vienas teikėjas galės teikti tik 60 dienų, o jei paslaugas teikia keliems paslaugų gavėjams – 90 dienų per kalendorinius metus. Jei pajamos už paslaugas per nustatytą laikotarpį kalendoriniuose metuose viršys 6000 litų, jos bus apmokestintos gyventojų pajamų mokesčiu t.y. 15 proc., iki 6000 litų pajamos nebus apmokestintos. Paslaugų gavėjai už paslaugų gavėjus mokės 9 proc. sveikatos draudimo įmokų, kurios bus skaičiuojamos nuo atlygio už suteiktas paslaugas.

Kaip mergaitės Jums toks pasiūlymas?
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 06, 14:39)
jau geriau briedas nei mokesčiai svečiuose  biggrin.gif

Žinoma lotuliukas.gif Anie visai nepageidaujami svečiuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 06, 13:58)
Žinoma  lotuliukas.gif  Anie visai nepageidaujami svečiuose  schmoll.gif

aš ant durų pasikabinusi lapą "prekybos agentai nepageidaujami", gal reikia priprašyt, kad ir VMI nepageidaujami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 06, 16:20)
aš ant durų pasikabinusi lapą "prekybos agentai nepageidaujami", gal reikia priprašyt, kad ir VMI nepageidaujami  g.gif

hihihi.gif tipo jie ir paklausys

Merginos, o jūs turit tikrinimų žurnalus?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 06, 16:33)

Nea blush2.gif , o reiktu įsigyti . Kiek žinau turi jie būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 06, 16:42)
Nea  blush2.gif , o reiktu įsigyti . Kiek žinau turi jie būti  g.gif

Pas mane vienoj įmonėj yra, bet galvoju, gal reikia ir kitoms įsigyt g.gif ypač kur veiklą intensyviau vykdo... Čia už šitą žurnalą kažin kas atsakingas? Gal prie darbų saugos?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 06, 15:33)

kokių tikrinimų? g.gif
Atsakyti