Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 07, 14:44)
oi is sito agree pasakymo zvengiu viena pati darbe, kolege sako gal tau doctor.gif iskviesti??? biggrin.gif
Mergickos, o kiap patartumet man pasidaryti viena dalyka, pvz saskaitas rasau su exeliu ir noriu i apskaita isistraukti pajamas pagal kiekvienas atskiras paslaugas. TA PRASME  noriu sekti kokia paslauga atnesa didesne apyvarta.
Galvojiu kaip cia man geriau pasidaryti..pakolkas tik taip sumasciau kad is saskaitos isrankioju palei punktus ir sumetu 501- tokia paslauga, 502 - tokia paslauga, ir ttt. bet ziauriai daug darbo tada,
gal zinote kokiu nemokamu programu saskaitoms rasyti? tada gal eitu kokia suvestine atsispaudinti ir viskas.

Bandysiu paaiškinti. Aš vienos įmonės apskaitą irgi vedu exeliu, o kitos didelės įmonės NAV pagalba. Tai va NAV-e yra toks dalykas kaip dimensijos. T.y. specifinis kodukas kiekvienai atskirai veiklos rušiai. Tą pačią sistemą panaudojau ir exelyje:
Susikuriau sau kodukus: pvz. remonto paslauga- P001, plovimo paslauga- P002, montavimo- P003 ir pan. Tada prie kiekvienos pajamų ir sąnaudų sąskaitos (naudoju pavyzdinį planą) uždedu tuos kodukus. Kai reikia ataskaitos, kiek uždirbo konkreti paslauga, tiesio susortuoju pagal kodukus ir matau rezultatą...
Na gal pagausi mintį...
Atsakyti
sveikos smile.gif as apie toki apat sistema pagalvojau kaip sunflow rase - but pakankamai aisku ir nesudetinga smile.gif
jau savaitgalio nuotaikom gyvenat? smile.gif kokie planai savaitgaliui? smile.gif
Atsakyti
Laba diena.

Gal žinote: jeigu parduotuvė nedirbs (nebus jungiamas ir EKA), nes darbuotoja savaitę bus atostogose - reikia VMI pranešt, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jambė @ 2012 09 07, 15:54)
reikia VMI pranešt, ar ne? g.gif

Ne.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
matot,
yra toks pvm ist 14 str 2 d ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaMia: 07 rugsėjo 2012 - 15:17
QUOTE(MamaMia @ 2012 09 07, 12:54)
Sveiki, patarkit prasom 4u.gif
atliktu darbu aktas uz 2011 10, PVM s/f siems darbams israsyta 2011 12. moketino PVM atsiradimo momentas -2011.11.25 ar 2012.01.25 ??
ar gali priskaiciuoti delspinigius VMI ir uz koki laikotarpi?aciu 4u.gif

Aš tai sakyčiau, kad neteisingai viskas įforminta. Sąskaita turėtų būti ta pačia data kaip ir aktas.
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 09 07, 15:45)
Bandysiu paaiškinti. Aš vienos įmonės apskaitą irgi vedu exeliu, o kitos didelės įmonės NAV pagalba. Tai va NAV-e yra toks dalykas kaip dimensijos. T.y. specifinis kodukas kiekvienai atskirai veiklos rušiai. Tą pačią sistemą panaudojau ir exelyje:
Susikuriau sau kodukus: pvz. remonto paslauga- P001, plovimo paslauga- P002, montavimo- P003 ir pan. Tada prie kiekvienos pajamų ir sąnaudų sąskaitos (naudoju pavyzdinį planą) uždedu tuos kodukus. Kai reikia ataskaitos, kiek uždirbo konkreti paslauga, tiesio susortuoju pagal kodukus ir matau rezultatą...
Na gal pagausi mintį...

oi aciu 4u.gif , pagavau kampa, taip ir darysiu,
tik va kaip israsinejant saskaitas prie kiekvienu pslaugu jau kodus kiekviena syki reiks rasineti, vel darbo dasideda, va taip ir vargt reikia, kai nera programos normalios unsure.gif
aciu ir puputei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2012 09 07, 15:52)
sveikos smile.gif as apie toki apat sistema pagalvojau kaip sunflow rase - but pakankamai aisku ir nesudetinga smile.gif
jau savaitgalio nuotaikom gyvenat? smile.gif kokie planai savaitgaliui?  smile.gif

tikrai savaitgalio nuotaikos ax.gif planai, eiti i paskaitas, ir i darba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegantiska04020: 07 rugsėjo 2012 - 21:13
QUOTE(aggree @ 2012 09 07, 16:54)
Aš tai sakyčiau, kad neteisingai viskas įforminta. Sąskaita turėtų būti ta pačia data kaip ir aktas.

tai kazin, man dabar saskitas perrasineti ar tiketis kad neprikibs/? vistiek tuos pacius delspinigius priskaiciuos...
Atsakyti
Laba diena, graži popietė, o aš su skaičiais draugauti bandau smile.gif
MamaMia aktas turi būti tos pačios dienos kaip ir sąskaita. Manau tada perrašyti turite sąskaitą faktūrą arba aktą.
Man reikia superbuhalterių, dirbančių su programa Rivilė pamokymo blush2.gif Sumąstėm susiskaičiuoti vieną prekių grupę - klaviatūras, nes neatitikimų sandėlininkė pastebėjo. Turiu duomenis, bandžiau pažaisti Rivilėje su atsargomis - per Atsargas - Inventorizuojamų prekių sąrašąs susikėliau prekes, bet matau kad nekas gavosi. Tiksliau negerai, nes tiek fiksuoti, tiek inventorizuoti kiekiai nuliniai ir svarbiausiai bei blogiausia - man neleidžia nei pakoreguoti nei išsaugoti prekių. Dar vieną prekę suvedžiau ranka, kad vienos klaviatūros trūkumas, sakau gal susikels savikaina kai perkelsiu oparaciją, bet deja ne.. Gal yra buhalterių, per čia tvarkiusių inventorizaciją? Labai prašau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 09 09, 14:40)
Laba diena, graži popietė, o aš su skaičiais draugauti bandau  smile.gif
MamaMia aktas turi būti tos pačios dienos kaip ir sąskaita. Manau tada perrašyti turite sąskaitą faktūrą arba aktą.
Man reikia superbuhalterių, dirbančių su programa Rivilė pamokymo  blush2.gif Sumąstėm susiskaičiuoti vieną prekių grupę - klaviatūras, nes neatitikimų sandėlininkė pastebėjo. Turiu duomenis, bandžiau pažaisti Rivilėje su atsargomis - per Atsargas - Inventorizuojamų prekių sąrašąs susikėliau prekes, bet matau kad nekas gavosi. Tiksliau negerai, nes tiek fiksuoti, tiek inventorizuoti kiekiai nuliniai ir svarbiausiai bei blogiausia - man neleidžia nei pakoreguoti nei išsaugoti prekių. Dar vieną prekę suvedžiau ranka, kad vienos klaviatūros trūkumas, sakau gal susikels savikaina kai perkelsiu oparaciją, bet deja ne.. Gal yra buhalterių, per čia tvarkiusių inventorizaciją? Labai prašau pagalbos  4u.gif

Ten reikia per kelias operacijas daryti. pamenu as irgi buvau kazka blogai pridirbus. skambinausi i rivile ir tada atstatem bendrom jegom. Pasiskambinkit ir jus. Man labiausiai patinka bendrauti su Mania. jinai labai aiskiai viska isdesto. Aisku jei turit aptarnavimo sutarti.
Atsakyti
O galima "Rivilėje" kažką padaryti, kad spausdinant, pvz., avansinę, nerodytų dokumento spausdinimo datos. Nes būna, kad MB spausdinam už kelis mėn., tai avansinė 05.01-31, o spausdinimo data 08.15. Nei šiaip, nei taip unsure.gif
Atsakyti