Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Daidute @ 2012 09 14, 10:51)
Aš dabar pradėjau juose mokytis  blush2.gif

Ooo, kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai pabaigsi, torėsi mums čia visoms papasakot, kaip sekasi ir ar verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 14, 09:21)
O jus ten kazko ismokstat?
As po kolegijos baigiau VU islyginamasias. Vidurkis zemas, nes pakilimas buvo, daug dirbau, mazai mokiaus, galvoj nieko neliko, stalciuj diplomas guli. Niekam nereikalingas... Galvoju apie magistra, bet dar tikriausiai nepribrendau, nes nematau jam reikalo - alga nepasikeis, o tam, kad i stalciu isidet, gaila tiek pinigu moket. Jau geriau kalbu kursai.

Man patiko mokintis, daug įdomaus sužinojau. Taip pat dirbdama studijavau, vidurkis net nepamenu koks buvo, kažkaip net nesigilinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 14, 10:21)
O jus ten kazko ismokstat?
As po kolegijos baigiau VU islyginamasias. Vidurkis zemas, nes pakilimas buvo, daug dirbau, mazai mokiaus, galvoj nieko neliko, stalciuj diplomas guli. Niekam nereikalingas... Galvoju apie magistra, bet dar tikriausiai nepribrendau, nes nematau jam reikalo - alga nepasikeis, o tam, kad i stalciu isidet, gaila tiek pinigu moket. Jau geriau kalbu kursai.

Na man tai diplomas ir yra reikalingas, nes mano srity norint kažko daugiau pasiekt reikia bent jau bakalaurą turėt ax.gif
Atsakyti
Jau vykdoma registracija į VMI seminarus.

Kam aktualu http://www.vmi.lt/lt...&pageNo=-VIJ0.1

Atsakyti
Sveikos mergickos 4u.gif
sunfow, aciu kad priminei, eisiu apie reprezentacija pasiklausyti seminaro biggrin.gif
Daidute saunuole 4u.gif 4u.gif
man kaip akys merkiasi tai sakes doh.gif tikiuosi nepramiegosiu viso savaitgalio biggrin.gif
Atsakyti
Kaip visada ateinu su klausimu unsure.gif
Įmonė nuomojasi patalpas iš fizinio asmens. Visas komunalines sutartis (vanduo, elektra..) persirašė savo vardu. Išskyrus dujas, ten kažkodėl neįmano perrašyti sutarties. Taigi sąskaitos eina nuomotojo vardu. Ar galiu tokią sąskaitą traukti į įmonės apskaitą ir mokėti mokesčius? Nuomos sutarty parašyta, kad įmonė sumoka visus komunalinius mokesčius g.gif
Man kažkaip nesinori traukti sf į apskaitą be mūsų įmonės rekvizitų unsure.gif
Pasidalinkit savo pamąstymais smile.gif
Atsakyti
labas rytas, panos biggrin.gif
AGGREE SVEIKINIMAI birthday.gif birthday.gif birthday.gif user posted image
as siandien einu i seminara peronalo klausimais, naujienas parnesiu butinai visoms biggrin.gif
aggree po baliaus kai atsigaui lauksim naujienu is kapitanovo seminaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie sveikinimų happybday.gif
Atsakyti
Ir as ir as prisidedu prie sveikinimu 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
AGGREE, su gimimo diena user posted imageuser posted image
Atsakyti
AGGREE, su gimimo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir ateinu su klausimu ax.gif Viena mūsų darbuotoja, iš ryto vedė vaiką į darželį, kurio teritorijoje nukrito ir stipriai patempė koją. Atvažiavo į darbą, malėsi čia, po pietų nuvarė į ligoninę. Ten jai išrašė nedarbingumą ir pažymėjo, kad tai yra nelaimingas atsitikimas pakeliui į darbą doh.gif doh.gif doh.gif
Sudarėm mes komisiją, kaip ir priklauso, surinkome pažymas, pasiaiškinus ir pan. Komisija nustatė, kad tai nėra nelaimingas pakeliui į darbą, o nelaimingas buityje...
Realiai už pirmas 2 dienas nedarbingumo tokiu atveju turiu sumokėti aš.
Kaip man daryt?
1. Laukti atsakymo iš SoDros, kad iš tikrųjų tai buvo nelaimingas buityje?
2. Priskaičiuoti už 2 dienas dabar? Koreguoti rugpjūčio mėn., ar priskirti prie rugsėjo?

Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 09 17, 09:21)
AGGREE, su gimimo diena  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir ateinu su klausimu  ax.gif Viena mūsų darbuotoja, iš ryto vedė vaiką į darželį, kurio teritorijoje nukrito ir stipriai patempė koją. Atvažiavo į darbą, malėsi čia, po pietų nuvarė į ligoninę. Ten jai išrašė nedarbingumą ir pažymėjo, kad tai yra nelaimingas atsitikimas pakeliui į darbą  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Sudarėm mes komisiją, kaip ir priklauso, surinkome pažymas, pasiaiškinus ir pan. Komisija nustatė, kad tai nėra nelaimingas pakeliui į darbą, o nelaimingas buityje...
Realiai už pirmas 2 dienas nedarbingumo tokiu atveju turiu sumokėti aš.
Kaip man daryt?
1. Laukti atsakymo iš SoDros, kad iš tikrųjų tai buvo nelaimingas buityje?
2. Priskaičiuoti už 2 dienas dabar? Koreguoti rugpjūčio mėn., ar priskirti prie rugsėjo?

Jei mano atmintis nemeluoja g.gif , tai viena valanda prieš darbą ir viena valanda po darbo atsitikus nelaimingam, skaitoma pakeliui į darbą arba pakeliui iš darbo. g.gif Visą šia informacija galima sužinoti, paskambinus į darbo saugos inspekciją.
Atsakyti