Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

AČIŪ MIELOSIOS KOLEGĖS, DRAUGĖS, SUPERMAMIETĖS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aggree, su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
Aggree su gimtadieniu 4u.gif
QUOTE(Daidute @ 2012 09 17, 09:39)
Jei mano atmintis nemeluoja g.gif , tai viena valanda prieš darbą ir viena valanda po darbo atsitikus nelaimingam, skaitoma pakeliui į darbą arba pakeliui iš darbo. g.gif  Visą šia informacija galima sužinoti, paskambinus į darbo saugos inspekciją.

Kažkaip žiūri, kad tai būtų tikrai kelias į darbą. Man yra pasitaikę, kad viena darbuotoja eidama į darbą mirė doh.gif , o kita ranką susilaužė, tai pirmajai nustatė, kad įvykis darbe, o kitai, kad ne, nes kažkur visai ne nuo namų pusės ėjo. Būtų nelogiška valanda, nes vienas darbuotojas gali gyvent už tvoros, o kitas už kelių km. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 17, 11:22)
Kažkaip žiūri, kad tai būtų tikrai kelias į darbą. Man yra pasitaikę, kad viena darbuotoja eidama į darbą mirė  doh.gif , o kita ranką susilaužė, tai pirmajai nustatė, kad įvykis darbe, o kitai, kad ne, nes kažkur visai ne nuo namų pusės ėjo. Būtų nelogiška valanda, nes vienas darbuotojas gali gyvent už tvoros, o kitas už kelių km.  g.gif

Tai vat ir aš taip galvoju. Bent kiek randu apibrėžimu, tai nelaimingas pakeliui, jeigu tai yra tiesus kelias nuo namų iki darbo, laikas iki 1 valandos.
Bet vat vedimas vaiko į darželį tai yra asmeninis gyvenimas ir su darbu nesusijęs.
O į darbo inspekciją prisiskambinti kaip visada be šansų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 09 17, 10:28)
Tai vat ir aš taip galvoju. Bent kiek randu apibrėžimu, tai nelaimingas pakeliui, jeigu tai yra tiesus kelias nuo namų iki darbo, laikas iki 1 valandos.
Bet vat vedimas vaiko į darželį tai yra asmeninis gyvenimas ir su darbu nesusijęs.
O į darbo inspekciją prisiskambinti kaip visada be šansų  doh.gif

sakyčiau lauk atsakymo iš Sodros, nes neseniai buvau vienuose mokymuose tai kalbėjo apie ėjimą iš darbo. Pateikė tokį pavyzdį, jei eina darbuotojas iš darbo ir užsuka į barą,bare susilaužo ranką( tas baras yra pakeliui namo), tai iki baro dar skaitosi kad ėjo namo, o jau baras nebe namai ir pipaišė nelaimingas buityje

Tad su tuo darželiu irgi klausimas, kas kaip tai traktuos
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 17, 12:33)
sakyčiau lauk atsakymo iš Sodros, nes neseniai buvau vienuose mokymuose tai kalbėjo apie ėjimą iš darbo. Pateikė tokį pavyzdį, jei eina darbuotojas iš darbo ir užsuka į barą,bare susilaužo ranką(  tas baras yra pakeliui namo), tai iki baro dar skaitosi kad ėjo namo, o jau baras nebe namai ir pipaišė nelaimingas buityje

Tad su tuo darželiu irgi klausimas, kas kaip tai traktuos

Skambinau į VDI, tai sakė, kad pagal viską nelaimingas buityje.
na bet lauksiu SoDros ir tada jau žiūrėsiu mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Smagios pietų pertraukos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 17, 13:36)

O tai kas per smagumas į tą snukiaknygę registruotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 17, 13:41)
O tai kas per smagumas į tą snukiaknygę registruotis  g.gif

O tamsta paskaityk būtent šitą profilį ir po nuotraukomis tekstus cool.gif
Atsakyti