QUOTE(Medag @ 2012 11 02, 23:18)
ir pati Mirena ir idejimas uk-nemokamas
durnai jauciuosi , bet bijau sestis ir wc dideli daryt
atrodo iskris, sedint prisispaus kur
matyt psichologiskai reik iprast 

durnai jauciuosi , bet bijau sestis ir wc dideli daryt

Jo, tas nemokamas idejimas

Man taip irgi buvo pirma diena kai tik idejo, nu gal truputi ir antra

Pirmas myliukas buvo keistas, nes kazkaip bijojau, dbr jau nieko

Papildyta:
Tiesa, man pirmas 2-3 d. buvo tepimas, o toliau viskas, kaip niekur nieko

Isidejau ir as Mirena.Ir nesuprantu..kai idejo pakraujavo apie 3 d,baigesi ir po kokiu 3d vel pradejau kraujuot..jau 6 dienos,cia normalu?gal per daug pergyvenu?

QUOTE(lapute213 @ 2012 11 06, 15:00)
Isidejau ir as Mirena.Ir nesuprantu..kai idejo pakraujavo apie 3 d,baigesi ir po kokiu 3d vel pradejau kraujuot..jau 6 dienos,cia normalu?gal per daug pergyvenu?

Manau, kad kol kas tikrai normalu

O aš va vis su skaudančia galva, tai daugiau, tai mažiau, vaikštinėju kiek pajėgiu....

Taigi, mano antrosios mėnesinės eina jau į pabaigą, tikiuosi galva irgi taps lengva. Kraujavau šiek tiek mažiau nei praėjusį kartą gal kokiu 20 procentų, nors 3 dieną plūstelėjau visai ne menkai, net pas gydytoją nulėkiau pažiūrai. Ji patvirtino, kad viskas vietoj ir sakė pakentėti ....po kokios paros laiko kraujavimas sumažėjo ir dabar tik laukiu, kad greičiau visai tapčiau švari, o tai per tuos ciklinius, neciklinius tepimus pamirsiu kaip vyras atrodo

QUOTE(xiuke @ 2012 10 19, 13:45)
sveika
zinok ir LT deda kai nera mmm,nuejau po gimdymo pasitarti del kontracepcijos, tai iskart pasiule mirena...sakau sulauksiu mmm ir pagalvosiu, sako jos nebutinos, beto dedam ir maitinanciom, kad nebutu staigenu

zinok ir LT deda kai nera mmm,nuejau po gimdymo pasitarti del kontracepcijos, tai iskart pasiule mirena...sakau sulauksiu mmm ir pagalvosiu, sako jos nebutinos, beto dedam ir maitinanciom, kad nebutu staigenu

siulau Mirena nepazeista pakuote uz 350 Lt (man neprireike)
QUOTE(JOGA @ 2012 11 07, 08:54)
Manau, kad kol kas tikrai normalu
Bandyk dar kažkiek laukti kokią savaitėlę.
O aš va vis su skaudančia galva, tai daugiau, tai mažiau, vaikštinėju kiek pajėgiu....
ismusa mane karstis, skruostai pasidaro raudini, spaudimas pakyla, net akys siek tiek parausta ir aisku visa ta laika skauda galva...valgyt negaliu....nesinori net per daug judeti. Mirga akys, silpna..... po kokio pusdienio ar dienos ziurek ir atslugsta......
Taigi, mano antrosios mėnesinės eina jau į pabaigą, tikiuosi galva irgi taps lengva. Kraujavau šiek tiek mažiau nei praėjusį kartą gal kokiu 20 procentų, nors 3 dieną plūstelėjau visai ne menkai, net pas gydytoją nulėkiau pažiūrai. Ji patvirtino, kad viskas vietoj ir sakė pakentėti ....po kokios paros laiko kraujavimas sumažėjo ir dabar tik laukiu, kad greičiau visai tapčiau švari, o tai per tuos ciklinius, neciklinius tepimus pamirsiu kaip vyras atrodo

Skamba nekaip..

o aš jaučiu, kad su Mirena įsigijai ir Migrena....

QUOTE(JOGA @ 2012 11 08, 11:56)
žinokite, man tas pats buvo,kol naudojau KT. Nu netiko man jie ir viskas. nors ne vienos rušies bandžiau. O nuo Mirenos 3 tfu. Su tabletem, tai atsimenu,kad kai tik turėdavo pasirodyti mmm, tai galva plyšdavo pusiau

O aš neturiu kur dėtis, turiu dar kentėti ir tikėtis, kad susidraugausim, nes man kraujo atsargas organizme reikia atstatyti......ir ta Mirena tuo pačiu ir mano gelbėtoja nuo anemijos

QUOTE(*Aukse* @ 2012 11 08, 15:34)
žinokite, man tas pats buvo,kol naudojau KT. Nu netiko man jie ir viskas. nors ne vienos rušies bandžiau. O nuo Mirenos 3 tfu. Su tabletem, tai atsimenu,kad kai tik turėdavo pasirodyti mmm, tai galva plyšdavo pusiau 

lygiai tas pats ir man buvo, vis galvojau kas man su ta galva ir tomografine nuotrauka galvos dariau, nu viskas gerai. O dabar 2 menesiai su mirena ir galva neskauda

Labai rimtai galvojau isideti mirena, bet paskaiciusi jusu atsiliepimus, pradejau labai abejoti...
QUOTE(Vestne @ 2012 11 13, 21:51)
Labai rimtai galvojau isideti mirena, bet paskaiciusi jusu atsiliepimus, pradejau labai abejoti...
Zinokite as irgi pasiskaicius pradejau abejoti, bet isidejau ir esu patenkinta.
Is tiesu cia daugiau raso kam nepasiseke su ta mirena, todel taip ir atrodo, kad vieni minusai