Įkraunama...
Įkraunama...

Kieto kuro katilai VI

na tu čia žiauriai, Tomara..))))) bet teoriškai gal ir teisybė..

o dėl ASTRA G18, tai pagal pateikiamas principines chemas - šilumokaitis nepats gudriausias rezultate ir naudingumo koficientas menkas.. ir apskritai yra geresnių ir pigesnių dgkkk už ASTRA..
Atsakyti
QUOTE(Tomara @ 2013 01 30, 18:03)
Devynioms paroms nepertraukiamo deginimo.

Negasdink zmoniu biggrin.gif
Degimas degimui nelygu.
Atsakyti
Sveiki,
Pavasarį ketinami pradėti namo rekonstrukcijos darbus, ir aišku pradėsime nuo naujo katilo bei kamino.
Mūsų namukas nedidelis, apie 100 m2. Kokį KKK rekomenduotumėte pasirinkti? Kokios galios pakaktų?
O gal geriau rinktis granulinį šildymą? (dujomis kurentis nėra galimybių, tad šis variantas atkrenta)
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

šiandien prakiuro name stovėjęs 12m. kieto kuro katilas AFRIKA. Gal galit parekomenduoti KK katilą mūriniam apšiltintam namui, bendras plotas 160kv.?
Atsakyti
ka manot apie viadrus u22/6?
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2013 02 27, 12:05)
ka manot apie viadrus u22/6?

ta pati ka ir apie afrika
siandien dienai afrika susivirinciau iki sezono pabaigos (1 men) ir tuomet jau pasibaigus sezonui normalaus katilo neskubedamas pasidairyciau

cia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2013 02 27, 12:38)
siandien dienai afrika susivirinciau iki sezono pabaigos (1 men) ir tuomet jau pasibaigus sezonui normalaus katilo neskubedamas pasidairyciau

cia mano nuomone

O aš priešingai. Jei keisti paprastu kieto kuro katilu, tai imt ir keist.
Atsakyti
QUOTE(fagus @ 2013 02 27, 13:19)
O aš priešingai. Jei keisti paprastu kieto kuro katilu, tai imt ir keist.

kiekvieno valia rinktis,juk galima ir taip:
atsivezti nauja katila
igrusti i katiline
sustabdyti sildyma
isleisti vandeni is katilo
atjungti ji nuo sistemos
prijungti kita prie sistemos (vamzdziai, dumtraukis)
uzpildyti vandeniu ir uzkurti
cia trumpai, bet visi zinom kad bus ilgai

galiotu jeigu katilas analogas, jeigu kazkas naujesnio ir siek tiek pataisymu sistemai, tuomet uztrunkam dar ilgiau....
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2013 02 27, 13:38)

cia mano nuomone

susivirinti nera galimybes, todel ieskom tik naujo katilo.. koks jusu nuomones yra normalus?
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2013 02 27, 16:29)
susivirinti nera galimybes, todel ieskom tik naujo katilo.. koks jusu nuomones yra normalus?

tas kuris is to paties malku kiekio sugebetu isgauti daugiau silumos - duju generacinis.
Viadrusas yra visu pirma pritaikytas angliai kurenti
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2013 02 27, 16:29)

Jei rimtai į šitą klausimą atsakyti, tai turi būti dialogas: kuo kurenat, koks šildymas, pagaliau koks kaminas. Iš paprastų katilų - visi vienodai geri, tik klausimas ketus ar plienas.
Paskambinkit į bet kokią katilais prekiaujančią ar montuojančią firmą ir jums atsakys į visus klausimas. O forumas nepadės išsirinkti. Čia tik galbūt susirasit, kurie panašų katilą turi.
Atsakyti
labas,norejau paklaust ko nonors,turiu 145 metru numuka,sildomas plotas 11o metru,pirmas aukstas gridinis sildymas,antras....3 radijatoriai.katilas buderus20kw,katiline vos apsisukti imanoma,islaidos manau kaip tokiam namukui per dideles.zadu keist katila i atmos22,ar vigas 25,patarkit prasau,domina visokie patarimai,o gal galetumet ir koki kita katila pasiulyt,nupirkusi esu 14 metru pjautos ir kapotos medienos...berzas ir uosis..aciu
Atsakyti