QUOTE(Paliukas @ 2012 10 23, 08:16)
kaip Tomara sake - aprisimas visiskai ne Atmos'o, paimtas ir apristas principu "tu man neaiskink, kiek aprisom tiek iki siol veikia ir jokiu problemu"
del radiatoriu - uzsuk radiatorius antram aukste visiskai ir atsuk ant 2-4-6 paziurek ar syla pirmam aukste. Jeigu syla - klausyk Tomaros ir statyk dar viena siurbli - jeigu netiki, padidink reiti mazajam rate esanciame siurblyje ir isitikinsi
gali buti vienas labai paprastas variantas.... uzdetos termogalvos ant radiatoriu ir antram aukste neuztenka temp. - kaista, pirmam aukste uztenka ir nesyla (cia siaip - teorine mintis)
del elektros dingimo - dviracio neisradinekim - statyk ups'a ir nesuk galvos
šiaip ir aš manau, kad dar vienas siurblys didžiajam rate padėtų apvarinėt karštą vandenį, nes kai daugiau atsuki keturšakį ir padidini siurblio greitį pasiekia ir pirmą aukštą (šiet tiek šyla, bet per mažai) tik kur tą antrą siurblį statyt didžiajam rate?
dėl upso gera mintis.
Sakot schema netokia, o kokia ji turėtų būti šitam katilui Atmos DC 22s? būtent to ir klausiau. Tada duočiau į rankas schema ir tegu jungia.
Papildyta:
QUOTE(Tomara @ 2012 10 23, 08:26)
Ten termogalvų tikriausiai nei su žiburiu nerasi. Sistema manau kad savitakinė o gal net ir vienvamzdė užmaitinama iš viršaus, radiatoriai be termo galvų. Jei klystu mane tegul pataiso.
paprasti špižiniai radiatoriai tai ten nieko ir nėra manau daugiau kiek aš išmanau, tik nuorintojai kai kur pastatyta. Sistema prieš statant šitą katilą buvo savitakinė tai manau Tomara tu gerai spėji. Dėl vamzdžių tai žodžiu iš rūsio pakyla per garažą vienas vamzdis į koridorių ir jame išsišakoja, vienas į antrą aukštą, o kitas maitina pirmą aukštą.