Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(rinann @ 2012 08 22, 11:55)
O kada jau ruosies i darba?

Jau spali blush2.gif
Neturiu kitos iseites verysad.gif
Atsakyti
Nu gryzom su karieta ir lovyte thumbup.gif Esu patenkinta pirkiniais ,vaziavom zippio ,bet zippio nepirkom lotuliukas.gif as jo gyvai nebuvau maciusi ,tai man nepatiko....tingiu rasyt kodel...tai papirkom kazkoki nauja venezia,bet intike dar tokio neradau ,panasus ,bet visiskai ne tokie g.gif lopsys nerealiai didelis thumbup.gif Juokingiausia lopsi uzdejo mums ir nuriedejom iki masinos ,o nuimt nemokam su vyru ,vaikas sako eikit jus ziopliai -vienu paspaudimu ir nueme doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 22, 13:02)
Nu gryzom su karieta ir lovyte thumbup.gif Esu patenkinta pirkiniais ,vaziavom zippio ,bet zippio nepirkom lotuliukas.gif as jo gyvai nebuvau maciusi ,tai man nepatiko....tingiu rasyt kodel...tai papirkom kazkoki nauja venezia,bet intike dar tokio neradau ,panasus ,bet visiskai ne tokie g.gif lopsys nerealiai didelis  thumbup.gif Juokingiausia lopsi uzdejo mums ir nuriedejom iki masinos ,o nuimt nemokam su vyru ,vaikas sako eikit jus ziopliai -vienu paspaudimu ir nueme doh.gif  doh.gif

su pirkiniais 4u.gif
o as pikta kaip sirse mazoji nakti zyze tai miegojau turbut tik kokia valanda doh.gif laukiu kada MB prisijungs pakalbu ir einu ka nors darbuotis nes akys limpa o mazoji zaidzia ant grindu sypsena ismetus ir nesiruosia eit liulias
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 08 22, 13:38)
Jau spali blush2.gif
Neturiu kitos iseites verysad.gif

Kas su lelyte pasiliks?

oksaniuksxxx,tai jau paskui gausi pademonstruoti savo karieta ax.gif Ivertinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkas pasiliks, kita menesi bus aisku kas rolleyes.gif
Atsakyti
butinai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip noreciau grist i nestukini laikotarpi wub.gif
Atsakyti
kada netingesi papasakok kas nepatiko zippukuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 08 22, 13:28)
Kaip noreciau grist i nestukini laikotarpi wub.gif

Niu va grįš vyras ir nesnauskit lotuliukas.gif Šiaip aš kai paskaitinėju čia plepesius kas vežimuką nusipirko, kas dar ką tai ir pačiai noras užeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 08 22, 14:47)
Niu va grįš vyras ir nesnauskit lotuliukas.gif Šiaip aš kai paskaitinėju čia plepesius kas vežimuką nusipirko, kas dar ką tai ir pačiai noras užeina blush2.gif

oi ne, mums patiems dar ant koju atsisto reikia, as visgi ir vestuviu dar noriu biggrin.gif
artimiausiems penkiems metam fabrikelis bus uzdarytas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
oksaniuxxx kiek mokėjai už vežimuką? žiūriu kokie dabar atpigę, kai savo pirkau mokėjau netoli tūkstančio o dabar nei 700 nekainuoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(paciute @ 2012 08 22, 14:51)
oi ne, mums patiems dar ant koju atsisto reikia, as visgi ir vestuviu dar noriu biggrin.gif
artimiausiems penkiems metam fabrikelis bus uzdarytas  blush2.gif  ax.gif

ne tu viena čia be vestuvių... blush2.gif bet aišku jūs jauni galit laukti, o vat man tai jau tiksi laikrodukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as katik atsikeliau blink.gif nu nesuprantu is kur paniskas noras miego pas mane atsirado unsure.gif

oksaniuk su pirkinukais 4u.gif
Atsakyti