Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(afi @ 2012 08 22, 14:56)
as katik atsikeliau blink.gif  nu nesuprantu is kur paniskas noras miego pas mane atsirado unsure.gif

oksaniuk su pirkinukais 4u.gif

Man dukros kai laukiaus, tai ir atsistojusi buciau galejusi miegot. Nu siaubelis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 22, 15:05)
Man dukros kai laukiaus, tai ir atsistojusi buciau galejusi miegot. Nu siaubelis buvo doh.gif

Kai as laukiausi ir man budavo tokie miego priepoliai
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 08 22, 14:23)
kada netingesi papasakok kas nepatiko zippukuose? ax.gif

Nu pirmiausia butu reikeja laukti mano norimos spalvytes biggrin.gif doh.gif Paskui lopsy nera ventiliacijos(skyluciu dugne),paskui kazkoks man kietokas pasirode ,kaip be amortizatoriu,jie buvo ,bet kai palyginau su pirktuoju man labiau patiko,o ir lopsys didesnis ,bet cia eina kalba apie senesni zippuka,ne ta gal kuri tu turi paciute...O ir kaip as sakau kiekvienam daiktui savas pirkejas cool.gif paskui meginsiu pafotkint ,paciai niezti ispakuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu ir privalgiau doh.gif doh.gif doh.gif Ech sėdžiu sau ir galvoju gi tik savaitė beliko tingėti, prasidės rutina unsure.gif Dar vakar sulaukiau darbo pasiūlymo, puse etato padirbėti bet pabijojau kad nespėsiu ir atsisakiau, o ir MB kai pasakiau sakė baikti juokus, sako arsi iki vakaro šviesios dienos nematysi, jis jaučiu sutiktų kad aš išvis nebedirbčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 22, 15:40)
bet cia eina kalba apie senesni zippuka,ne ta gal kuri tu turi paciute...O ir kaip as sakau kiekvienam daiktui savas pirkejas  cool.gif paskui meginsiu pafotkint ,paciai niezti ispakuoti  lotuliukas.gif

Oi ne, as turejau cypo, na cia senesne zipuku versija tongue.gif tai jis su 4 amortizatoriais buvo, dar ir palinguodavo, bet maniau, kad jis nesiskiria nuo zipuko, nes atrodo identiskai smile.gif
Jo, kiekvienam savo, nes man maniskis cypo labai patiko toks, tik mano remas vientisai juodas buvo
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 22, 14:05)

bet man jau buvo praeje tie priepoliai doh.gif bet dabar jau zinau kas man yra, ogi lauke pradejo pilti kaip is kibiro su zaibais ir griaustiniai unsure.gif ot smagumas ir kaip bandiuga isvesti reiks g.gif na ir kodel nera MB kai jo taip reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 08 22, 16:42)
bet man jau buvo praeje tie priepoliai doh.gif  bet dabar jau zinau kas man yra, ogi lauke pradejo  pilti kaip is kibiro su zaibais ir griaustiniai unsure.gif  ot smagumas ir kaip bandiuga isvesti reiks g.gif  na ir kodel nera MB kai jo taip reikia lotuliukas.gif

Pas mus nustojo. Man irgi toks silpnumas buvo blush2.gif
Afi, aš pagalvojau, o kaip bus su bandiuga kai lelytė
bus?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 22, 16:17)
Pas mus nustojo. Man irgi toks silpnumas buvo blush2.gif
Afi, aš pagalvojau, o kaip bus su bandiuga kai lelytė
bus?

kuria prasme? kas i lauka ves ar kaip ji sugyvens?
pradzioj bus MB ir isves, po to yra uosviai ir tevai ateis isvesti, o kai jau galesiu su lelyte i lauka nuo menesio ar kada jau galima drasiai i lauka ne nezinau blush2.gif tai eisim tryse ir vaikas pabus grynam ore ir suo patenkintas lotuliukas.gif
o del sugyvenimo, tai maniske labai myli vaikus, nes mes auginom krikstasuni, kol jo teveloiai buvo uzsenyje tai patapo geriausiais draugais, ir valgydavo kartu ir pietu miegodavo kartu, o ir siaip visi draugai su vaikais lankosi ir matau kaip bendrauja ji su vaikais mazais smile.gif aisku pavydo bus, bet ji pas mus zino kas yra seimininkai ir tai tiesiog bus seimininku vaikas kuri reikes myleti ir nepykti. tiesiog kai ji pas mus lepune tai elgsiuos taip pat kaip su vaiku abiems demesi rodysiu, nes mano bandiugai gali sirdute plysti jei sugalvociau apleisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 08 22, 17:36)
kuria prasme? kas i lauka ves ar kaip ji sugyvens?
pradzioj bus MB ir isves, po to yra uosviai ir tevai ateis isvesti, o kai jau galesiu su lelyte i lauka nuo menesio ar kada jau galima drasiai i lauka ne nezinau blush2.gif  tai eisim tryse ir vaikas pabus grynam ore ir suo patenkintas lotuliukas.gif
o del sugyvenimo, tai maniske labai myli vaikus, nes mes auginom krikstasuni, kol jo teveloiai buvo uzsenyje tai patapo geriausiais draugais, ir valgydavo kartu ir pietu miegodavo kartu, o ir siaip visi draugai su vaikais lankosi ir matau kaip bendrauja ji su vaikais mazais smile.gif  aisku pavydo bus, bet ji pas mus zino kas yra seimininkai ir tai tiesiog bus seimininku vaikas kuri reikes myleti ir nepykti.  tiesiog kai ji pas mus lepune tai elgsiuos taip pat kaip su vaiku abiems demesi rodysiu, nes mano bandiugai gali sirdute plysti jei sugalvociau apleisti unsure.gif

Oi, ne dėl sugyvenimo, dėl vedimo. Na, jei kažkas arti gyvena gerai, nes kai šaltis, lyja, žinai, su leliuku. Mano jau ne leliukas buvo, kai šuo atsirado ir tai labai problematiška būdavo, kai tas serga, į daržą neina, lauk netempsi, o šunį reik vest doh.gif
O norisi ne tik iškišt 5 min., bet normaliai kad pasibūtų. Sunku buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 22, 16:42)
Oi, ne dėl sugyvenimo, dėl vedimo. Na, jei kažkas arti gyvena gerai, nes kai šaltis, lyja, žinai, su leliuku. Mano jau ne leliukas buvo, kai šuo atsirado ir tai labai problematiška būdavo, kai tas serga, į daržą neina, lauk netempsi, o šunį reik vest doh.gif
O norisi ne tik iškišt 5 min., bet normaliai kad pasibūtų. Sunku buvo schmoll.gif

zinau kad bus sunku, bet istversiu, sunku ir be B maniau neisgyvensiu, bet isgyvenau ir esu stipresne, tiesiog stengiuosi susitaikyti ax.gif
salia gyvena kitam name krikstasunis, tai jo mama visada isveda jei as negaliu ar mes isvaziave ax.gif plius uosviai per gatve ax.gif nuo manes gyvena ir isves kai reikes, o plius MB pasiule parsivezti tete, nes jis gyvena vienas ir visvien trecias kambarys yra laisvas, tai jis pabutu su anuke kol as lauke busiu, ar noresiu kur islekti tai padabos kad einant i parde nereiketu imtis kartu, o ir siaip butu lengviau kai noresiu ar issimaudyti ar apsitvarkyti kad kazkas yra namie. tik va beda mano tete nelabai tvarkingas tai pradedu trebeti kai jis daro valgyti, nes zinau i ka pavirs mano virtuve po jo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 08 22, 17:53)
zinau kad bus sunku, bet istversiu, sunku ir be B maniau neisgyvensiu, bet isgyvenau ir esu stipresne, tiesiog stengiuosi susitaikyti ax.gif 
salia gyvena kitam name krikstasunis, tai jo mama visada isveda jei as negaliu ar mes isvaziave ax.gif  plius uosviai per gatve ax.gif nuo manes gyvena ir isves kai reikes, o plius MB pasiule parsivezti tete, nes jis gyvena vienas ir visvien trecias kambarys yra laisvas, tai jis pabutu su anuke kol as lauke busiu, ar noresiu kur islekti tai padabos kad einant i parde nereiketu imtis kartu, o ir siaip butu lengviau kai noresiu ar issimaudyti ar apsitvarkyti kad kazkas yra namie. tik va beda mano tete nelabai tvarkingas tai pradedu trebeti kai jis daro valgyti, nes zinau i ka pavirs mano virtuve po jo  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano uošvis toks. Po jo neįmanoma įeit, gali paslyst ir galvą nusisukt po kokių kiaušinių kepimo.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 22, 18:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mano uošvis toks. Po jo neįmanoma įeit, gali paslyst ir galvą nusisukt po kokių kiaušinių kepimo.

Aš aplamai negaliu pakęst kai pas mane kas netvarką daro, mano mama mėgsta patvarkyti bet po jos aš nieko neberandu doh.gif
Atsakyti