Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 27, 22:38)
Zilile.c, nuostabi šeimynėlė Jūsų ir foto labai gražios.
wub.gif
Janeta, mes nesakykim ir nieks nesupras lotuliukas.gif

ok tyliu hihihi.gif
Papildyta:
Tikrai labai graži šeimyna, o mergytės kaip angeliukai wub.gif
Atsakyti
Na va, idejau kelias nuotraukas, ka greit radau, ta sumeciau smile.gif
Atsakyti
einu ir as ziuret ir save parodyt biggrin.gif
Jau paziurejau ir savo ikeliau blush2.gif
Malonu susipazinti su naujaja gyvanasle, labai grazi seimyna ir blondine tu man laaaaabiau patinki ir tamsi grazi (as prijaucianti tamsioms) bet blondine tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paciute: 27 rugpjūčio 2012 - 21:59
Labas rytas 4u.gif
zilile.c,nuostabi seimynele,mergytes tai tikri angeliukai wub.gif wub.gif Man ir tamsi ir sviesi tu graziai atrodai mirksiukas.gif
paciute,tu irgi sauniai atrodai 4u.gif Liudesys ir vienatve itakos mums nedaro lotuliukas.gif Mazute dar nevaiksto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 28, 09:09)
paciute,tu irgi sauniai atrodai 4u.gif Liudesys ir vienatve itakos mums nedaro lotuliukas.gif  Mazute dar nevaiksto? g.gif

OI nuo savo problemu tureciau jau prazilti, nors gal ir prazilau, kai dazau juodai, tai nematyti lotuliukas.gif
Pati pasileist ir eit dar bijo, bet pirmus zingsnius paskatinta padaro, siaip jau puikiai eina laikydamasi uz mano pirsto smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes mirksiukas.gif
Esu kazkokia nedamiegojusi,sapnavau kosmarus ir gimdymus doh.gif Dar apie drauge vis mintys lindo,23d .turejo but skyrybu teismas ,as nenorejau lyst i akis ir neskambinau ,o ji ziuriu man ir neskambina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 28, 09:29)
Labas rytas mergytes mirksiukas.gif
Esu kazkokia nedamiegojusi,sapnavau kosmarus ir gimdymus  doh.gif Dar apie drauge vis mintys lindo,23d .turejo but skyrybu teismas ,as nenorejau lyst i akis ir neskambinau ,o ji ziuriu man ir  neskambina  unsure.gif

Na, blogai, mamyte. Aš ir nemiegojau, varčiaus visą naktį, galvoju ka-i koks mėnulis g.gif
O tu paskambink draugei, ji gal depresuoja, vargšė 4u.gif
Atsakyti
As paskambinau i poliklinika,kad gydytoja issikviest tai registraturoj klausia:kiek temperaturos,sakau:37,7. O ta registratore ir sako:o tai patys negalit atvaziuoti,nedidele ta temperatura doh.gif Ne nu pyyyyyyyppp... gun_bandana.gif Tai kita karta reiks sakyti,kad 39 turim umn.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aš kaip pridaužta, vakar filmą iki pirmos žiūrėjau tai miego trūkumėlis doh.gif Vešiu šiandien savo kiulkį pas daktarę kad sveikatą patikrintų o tai nepriims į darželį paskui rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 08 28, 09:50)
As paskambinau i poliklinika,kad gydytoja issikviest tai registraturoj klausia:kiek temperaturos,sakau:37,7. O ta registratore ir sako:o tai patys negalit atvaziuoti,nedidele ta temperatura doh.gif Ne nu pyyyyyyyppp... gun_bandana.gif Tai kita karta reiks sakyti,kad 39 turim umn.gif

Niu pas mus jaučiu irgi nevažiuotų jei tokia tempė g.gif
Atsakyti
Man rodos sianakt pilnatis buvo doh.gif Nu skambinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 27, 22:28)
Giedrut, gražu.
Nepyk, man tai šviesūs tau gražiau atrodo g.gif

Žinau aš natūrali juodukė. Blondinė atrodau jauniau gerokai. Neturiu plaukų, nuo dešimtmečio šviesinimo labai nupezo, nuslinko. Tai nusikirpau. Tokia gal mergička labiau, o juodais moterytė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

linksmai bendraujate, o man trūksta kalbadienių kaip visada.

Dienos visos vienodos, ir nesimato saulutės niekur. Jau laukiu rudens, tikiuosi jis bus geresnis nei ši vasarėlė, kupina išbandymų.

Giedre.vs gražiai atrodote 4u.gif

O gydytojai prie tokios temperatūros niekada nevažiuoja, va iki 39, tai važiuos.

Mano kukulis paėjo tris dienas darželin ir vėl serga, o ir vyresnėlio problemos nesibaigia. Su vyru situacija ta pati, vien žodžiu nieko gero......
Atsakyti