Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Sveikos smile.gif
Matai afi,organizmas pats ruosiasi pokyciams,pratinasi prie nemiegojimo lotuliukas.gif O manes tie paruosiamieji nevargino,jei ir keldavaus nakti,tai tik i tualeta nueiti smile.gif

O mane suriete persalimas ar koks velnias doh.gif Sloga bjauri ir kaulus lauzo.Tai nors tiek gerai,kad mazuliui nebera temperaturos,tai siandien pats sau vienas uzsieme,nereikejo nesiot.Siaubas,nera nieko bjauriau,kai pats susergi ir negali vaikais pasirupint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 29, 19:28)
Sveikos smile.gif
Matai afi,organizmas pats ruosiasi pokyciams,pratinasi prie nemiegojimo lotuliukas.gif O manes tie paruosiamieji nevargino,jei ir keldavaus nakti,tai tik i tualeta nueiti smile.gif

O mane suriete persalimas ar koks velnias doh.gif Sloga bjauri ir kaulus lauzo.Tai nors tiek gerai,kad mazuliui nebera temperaturos,tai siandien pats sau vienas  uzsieme,nereikejo nesiot.Siaubas,nera nieko bjauriau,kai pats susergi ir negali vaikais pasirupint schmoll.gif

o va manes nektinis vaiksciojimas i wc niekad nekankino, bet uztat dabar atsiemu su kaupu uz visas ismiegotas naktis lotuliukas.gif

sveikatytes tau 4u.gif
Atsakyti
Aha o kur dingo pleputės? Mikliai į eterį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 08 29, 21:10)
Aha o kur dingo pleputės? Mikliai į eterį mirksiukas.gif

Na, kai nieks nekalba, aš irgi protingai tyliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 29, 21:18)
Na, kai nieks nekalba, aš irgi protingai tyliu blush2.gif

lotuliukas.gif Labai protingas požiūris. mirksiukas.gif Aš tai lakstau galvą pametus. Visko labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 08 29, 21:23)
lotuliukas.gif Labai protingas požiūris.  mirksiukas.gif Aš tai lakstau galvą pametus. Visko labai daug.

blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 08 29, 21:23)
lotuliukas.gif Labai protingas požiūris.  mirksiukas.gif Aš tai lakstau galvą pametus. Visko labai daug.

Ir ko jau cia taip labai daug?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 29, 21:26)

Tai aš po atostogų antra diena darbe. Dar mėnesio uždarymas kitam darbe po dienos, tai ataskaitų kalnai. Ir vyrelis biški darbuojasi - tai aš su vaikais duoduosi - rugsėjo pirmai ruošiamės, ir namus biški griaunam. Niu tai visokio lakstymo. Dar su padružkėm buvau susibėgus, žentą su gimtadieniu pasveikinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 08 29, 21:33)
Tai aš po atostogų antra diena darbe. Dar mėnesio uždarymas kitam darbe po dienos, tai ataskaitų kalnai. Ir vyrelis biški darbuojasi - tai aš su vaikais duoduosi - rugsėjo pirmai ruošiamės, ir namus biški griaunam. Niu tai visokio lakstymo. Dar su padružkėm buvau susibėgus, žentą su gimtadieniu pasveikinau biggrin.gif

Na, ir tu žentą turi jau lotuliukas.gif Na ir kaip?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

pagaliau lauke saule bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Bet kaip cia tylu g.gif Ar dar yra gyvuju? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 30, 12:50)
Bet kaip cia tylu g.gif  Ar dar yra gyvuju? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visos megaujasi graziu oru, o gal visu vyrai netiketai gryzo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti