Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Ai nieko mandraus -si karta sita kepu :
http://www.tindirind...varskes-pyragas
bet pasitobulinu pagal save visada biggrin.gif pvz.i varske idedu isbrinkitu i piena manu kruopu(tada koreta gaunasi),recepte nera vanilino -visada dedu jo,obuolius visada is anksto"pamarinuoju" biggrin.gif cukriuku,vanilinu ,cinamonu ir pan.
Atsakyti
Sveikinu visas su paskutine vasaros diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai gyva esu, bet pristipus lotuliukas.gif nu taip jegu nera, kaulus skauda, sanariai braska doh.gif mokytis siandien visai schmoll.gif tik viena gera darba siandien nudirbau - plova skaniai orkaitei padariau 4u.gif
nors MB grys po savaites, tureciau dziaugtis, bet kazkokios juodos bangos uzeina...kazkiek sunervino nusatyta diagnoze artritas, stuburo zemejimas, 2 isvarzos, disku degeneracija.... o ir siaip kazkokia beprasmybe visame kame verysad.gif
liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 08 31, 17:53)
Sveikinu visas su paskutine vasaros diena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai gyva esu, bet pristipus  lotuliukas.gif nu taip jegu nera, kaulus skauda, sanariai braska  doh.gif mokytis siandien visai  schmoll.gif tik viena gera darba siandien nudirbau - plova skaniai orkaitei padariau  4u.gif
nors MB grys po savaites, tureciau dziaugtis, bet kazkokios juodos  bangos uzeina...kazkiek sunervino nusatyta diagnoze artritas, stuburo zemejimas, 2 isvarzos, disku degeneracija.... o ir siaip kazkokia beprasmybe visame kame  verysad.gif
liudna verysad.gif

4u.gif console.gif
Kas tas stuburo žemėjimas blink.gif O artritas kuo pasireiškė. Siaubas, tokia jauna verysad.gif
Aš sprande turiu išvaržą, *****, nebūčiau įtarus, bet labai rankos tirpsta.
O dabar skauda tarp menčių, bet net neinu, nežinau ar gerai darau...
Kai padirbu susilenkus, tai žiauru doh.gif
Atsakyti
Sauluciukas,o tokiai diagnozei nesiule grupes ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 08 31, 16:53)
Sveikinu visas su paskutine vasaros diena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai gyva esu, bet pristipus  lotuliukas.gif nu taip jegu nera, kaulus skauda, sanariai braska  doh.gif mokytis siandien visai  schmoll.gif tik viena gera darba siandien nudirbau - plova skaniai orkaitei padariau  4u.gif
nors MB grys po savaites, tureciau dziaugtis, bet kazkokios juodos  bangos uzeina...kazkiek sunervino nusatyta diagnoze artritas, stuburo zemejimas, 2 isvarzos, disku degeneracija.... o ir siaip kazkokia beprasmybe visame kame  verysad.gif
liudna verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 31, 18:14)
4u.gif  console.gif
Kas tas stuburo žemėjimas blink.gif O artritas kuo pasireiškė.

stuburo zemejimas, kai tarp slanksteliu mazeja tarpai, nes nyksta pazeisti tarpslanksteliniai diskai, seda stuburas, o tas sukelia baisius skausmus...o atroze parode KT, 2009 MAgneto lazeris dar nerode jos, tai stubure yra tokie sanariukai, kuriems prasidejo nykimas, nes jiems tenka per didelis kruvis, nes diskai neatlieka savo funkcijos - nesumazina sanario apkrovos...nu as cia labai mediciniskai doh.gif
o pasekmes jauciasi vis sunkiau, dabar stadija, kai rytais yra sustinge sanariai, kartais uzsikerta sanariai, neina ne pajudet, skausmingi judesiai, rankos pedos kaip dirbtines buna kokia 10 min ryte...

apie grupe dar nemasciau, bet jeigu sutikciau operuotis, tai jau tikrai butu grupe.. bandysiu dar gyvent be operacijos - stuburo fiksacija varztu ir strypu pagalba verysad.gif
bet optimizmo jau neliko, is pradziu galvojau isoperuos isvarza, gal pageres, o pasirodo ne jos cia kalciausios...tiek disku degeneracija tiek artroze nepagydomos ligos, tik laiko klausimas, kada visiskai susuks...
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 08 31, 18:52)

laikykis console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 08 31, 19:57)
laikykis  console.gif  console.gif  console.gif

aciu smile.gif tenka laikytis, tik ne visada buna i ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Sauluciuk laikykis 4u.gif Nepagimdė dar mano sesikė, bet jau laukiu, tik skambina ir vis galvoju kad jau blush2.gif \
O mes iš vakaruškos, buvo mūsų kaime šiandien vasaros uždarymas, koncertavo Stalionis ir Dinamika, na bet jau Dinamika tai kažkas žiauraus, taip klaikiai dainuoti ir imti pinigus jau be sąžinės reikia būt doh.gif Pavargo mano mažiukas, dar žiūri filmukus bet jaučiu jau lūš ax.gif O aš dar čia truputį pasėdėsiu, reiktų pasidarbuoti bet tingisi, šiemet turėsiu penktokus tai neramu truputį, kaip tą pirmą pamoką čia pravest kad jiems patiktų g.gif Beje gavau vieną laisvą dieną per savaitę, visi ketvirtadieniai man bus laisvi, MB sako įdomu tai ką dabar tu veiksi tais ketvirtadieniais lotuliukas.gif aš ir pati galvoju ką čia veikt, vieną mintį audžiu bet nežinau ar pavyks, kai gryš MB reikės pasitarti g.gif
Atsakyti
labas rytas visas surudeniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 01, 10:59)
labas rytas visas surudeniu 4u.gif

Daug džiugiau būtų, kad su pavasariu sveikintum lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, aciu uz sveikinimus su rudeneliu 4u.gif pavasaris gal ir smagiau butu, bet man ir ruduo patinka, savotiskas ramybes, bet dar neblogu dienu metas...karstis jau nebevargina, bet ir kailiniu dar nereikia...man patinka ruduo...
siandien kimbu vel i mokslus (zinoma, kiek lieka laiko kai dukriukas miega), iskupiau darbo kambari, nes jau baisu buvo, net nemalonu buvo prie kompo atisest doh.gif taip kad diena blogesne, diena geresne, gyvenimas tesiasi thumbup.gif
Atsakyti