Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Pas mane nuotaika padare "dingau" doh.gif
Kazkaip liudnai nuobodu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 08 30, 15:23)
visos megaujasi graziu oru, o gal visu vyrai netiketai gryzo g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu gal....
Eisim ir mes truputi pasivaiksciot,kol broli reiks pasiimti is darzelio. Maziui temperaturos nera,tai isvesiu,tegu ta nosis prasivalo,paskutines vasaros dieneles jau.... ax.gif
afi,kiek dar penktadieniu reikes laukti,kol tetukas jusu grys? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paciute @ 2012 08 30, 15:47)
Pas mane nuotaika padare "dingau"  doh.gif

Nu tik nepradek,gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nors siaip labai pazystamas jausmas console.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 29, 21:40)
Na, ir tu žentą turi jau lotuliukas.gif Na ir kaip?

Žentas mažosios sveikinau su penktuoju gimtadieniu - gerai biggrin.gif
Papildyta:
O mano nuotaika super. Šiandien pietavom Maksimkoj, po to kavą gėrėm Grigiškių miškuose su bendradarbiais - niu super blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 08 30, 13:47)
Pas mane nuotaika padare "dingau"  doh.gif

unsure.gif nu cia dabar, lauke toks grazus oras o tu liudi unsure.gif

QUOTE(rinann @ 2012 08 30, 13:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu gal....
Eisim ir mes truputi pasivaiksciot,kol broli reiks pasiimti is darzelio. Maziui temperaturos nera,tai isvesiu,tegu ta nosis prasivalo,paskutines vasaros dieneles jau.... ax.gif
afi,kiek dar penktadieniu reikes laukti,kol tetukas jusu grys? 4u.gif

tik 4 su rytojus, o po rytojaus bus like tik 3 bigsmile.gif
Atsakyti
Džiaugtis reikia tokiomis dienelėmis, man ir akys praskaidrėjo lotuliukas.gif
Mes su sabakinu kad prisivaikščiojom doh.gif
Atsakyti
ateinu ir as karsta.gif Pas mane nuo vakar bulviakasis rolleyes.gif bulvytes jau nukastos dabar bus ramu -galesiu cepelinus virt ,nereiks eit pasikast ,tik su kibiriuku nueinu ir pasiimu kiek reikia biggrin.gif
Atsakyti
Cia ziuriu visos pasiruose ziemai kaip reikiant lotuliukas.gif Kas bulvyciu,kas prisikonservavo thumbup.gif Man tai tikiuos bulviu gal sesuo duos,nors sake siemet mazai bus,o konservacijos tai mama parupina,tai sese blush2.gif As kazkaip siemet nieko nesidariau,visai nebuvo noro schmoll.gif

Nu matai afi,kaip greitai praleks tie penktadieniai mirksiukas.gif Kiek jau cia ir beliko 4u.gif
O orelis tai super,mes irgi taip gerai pasivaiksciojom thumbup.gif
Atsakyti
Man drauge pasakojo ,kad Klp.kazkuriame turguj labai tvarkinga ir faina moteris pardavineja savo misraines ir uogienes biggrin.gif
Ne tu rinnan ,esi is Silutes kilusi?Ar maisau su kita mamulka ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 30, 16:01)
ateinu ir as  karsta.gif Pas mane nuo vakar bulviakasis  rolleyes.gif bulvytes jau nukastos dabar bus ramu -galesiu cepelinus virt ,nereiks eit pasikast ,tik su kibiriuku nueinu ir pasiimu kiek reikia biggrin.gif

tai kada cia pas tave tu cepelinu atvaziuot bigsmile.gif

QUOTE(rinann @ 2012 08 30, 17:12)
Cia ziuriu visos pasiruose ziemai kaip reikiant lotuliukas.gif Kas bulvyciu,kas prisikonservavo thumbup.gif  Man tai tikiuos bulviu gal sesuo duos,nors sake siemet mazai bus,o konservacijos tai mama parupina,tai sese blush2.gif  As kazkaip siemet nieko nesidariau,visai nebuvo noro schmoll.gif

Nu matai afi,kaip greitai praleks tie penktadieniai mirksiukas.gif Kiek jau cia ir beliko 4u.gif
O orelis tai super,mes irgi taip gerai pasivaiksciojom thumbup.gif

aha galima sakyt tik trys penktadieniai ir tevelis bus namie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 30, 19:24)
Man drauge pasakojo ,kad Klp.kazkuriame turguj labai tvarkinga ir faina moteris pardavineja savo misraines ir uogienes  biggrin.gif
Ne tu rinnan ,esi  is Silutes kilusi?Ar maisau  su kita mamulka ? g.gif

Ne,as ne is Silutes.As is Kretingos rajono ax.gif
Atsakyti
Afi,jei rimtai atvaziuotum cepelinu negautum ax.gif biggrin.gif nes nevaliociau ju padaryt doh.gif nu ant tiek sveikatos nera ,diena turiu pagulet nors pusvalanduka,tada aktyvi pabunu kokias 3 val.ir tada vel kaip zvake sutirpusi vaikstau-jei pavaikstau unsure.gif Su Simonu taip nebuvo...nezinau ,kazin ar as istemsiu iki termino ,jau taip sunkiai einasi schmoll.gif Dar ryt susiplanavau prisidaryt balandeliu ir misraines (mat vyras gryzta sestadieni hihihi.gif )nu ,bet jauciu darysiu ir verksiu ,nes baisiai nevalioju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 30, 18:27)
Afi,jei rimtai atvaziuotum cepelinu negautum ax.gif  biggrin.gif nes nevaliociau ju padaryt doh.gif nu ant tiek sveikatos nera ,diena turiu pagulet nors pusvalanduka,tada aktyvi pabunu kokias 3 val.ir tada vel kaip zvake sutirpusi vaikstau-jei pavaikstau  unsure.gif Su Simonu taip nebuvo...nezinau ,kazin ar as istemsiu iki termino ,jau taip sunkiai einasi  schmoll.gif Dar ryt susiplanavau prisidaryt balandeliu ir misraines (mat vyras gryzta sestadieni hihihi.gif )nu ,bet jauciu darysiu ir verksiu ,nes baisiai nevalioju  blush2.gif

ot kokia blink.gif na ir nevaziuosiu tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o su sunum iki galo isnesiojai ar anksciau pabirejei?

as tai jau tase susikrovus belieka sulaukt tevelio ir galiu gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti