Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Labs, labs :DDD...rytas tai nekoks, lietus lyja, o aš ruošiausi su mažiuku i miestą, tai teks sėdėt namie ir tvarkytis sad.gif
Atsakyti
pas mus ir oras ne koks doh.gif o taip tikejausi kad bent rugsejis bus grazus nes vasaros beveik neturejome, bet deja doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif nors ir lyja, bet geros dienos visoms 4u.gif
Laukiu mamos (2-a karta siais metais lotuliukas.gif ), tvarkausi, isvirsiu mazytei pietukus, taip diena ir prabegs... o ryt BIG DAY, gryzta MB wub.gif ...ir kruva reikalu, darbu, reiks nuveikt, dar i i lenkija paleksim, noriu medelyna viena nusiaubt doh.gif
taip kad prie kompo jauciu nieks neprileis greitai lotuliukas.gif Siandien mano brolis (kur liko pagyvent pas mus) isejo i darba, paziuresim kaip seksis g.gif ziu, gal ir susitupes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 06, 11:54)
Labas rytelis  4u.gif  nors ir lyja, bet geros dienos visoms  4u.gif
Laukiu mamos (2-a karta siais metais  lotuliukas.gif ), tvarkausi, isvirsiu mazytei pietukus, taip diena ir prabegs... o ryt BIG DAY, gryzta MB  wub.gif ...ir kruva reikalu, darbu, reiks nuveikt, dar i i lenkija paleksim, noriu medelyna viena nusiaubt  doh.gif
taip kad prie kompo jauciu nieks neprileis greitai  lotuliukas.gif  Siandien mano brolis (kur liko pagyvent pas mus) isejo i darba, paziuresim kaip seksis  g.gif ziu, gal ir susitupes bigsmile.gif

Sveikutes 4u.gif
sauluciuk,o Lenkijoj gal ir siaip prekinates? Turiu omeny,ne tik medelynus smile.gif Ar apsimoka is KLaipedos iki Lenkijos vaziuot,kad apsiprekint? g.gif Nes kazkada buvo kilus tokia mintis,bet kaip pradejom skaiciuot,atsisakem keliones.
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 09 06, 11:35)
Sveikutes 4u.gif
sauluciuk,o Lenkijoj gal ir siaip prekinates?

mes i ta puse pas mano tevus vaziuojam, tai puse kelio jau buna nuvaziuota :-) o medeliu kainos tai labai zenkliai skiriasi, bent jau kiek skaiciau...todel nepirkom cia jokio medelio, viska nutarem veztis is ten, turim priekaba. del maisto nezinau, is klp gal ir nelabai apsimokes, bet vat kas daugiau perkasi baldu, sviestuvu, ar siaip ko namams, tai vien i Ikea nuvaziuot tikrai apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
ka visos veikinejate?
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 06, 16:12)
ka visos veikinejate?

mes vistik buvom su mažium išlėkę iki miesto, gryžom nesenai, pavalgė, tai dabar pučia į akį, o aš tuoj lėksiu sesės iš darželio parvesti, bet kaip sutingau, ne tas žodis, reiks po to kavos pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele27 @ 2012 09 06, 15:29)
mes vistik buvom su mažium išlėkę iki miesto, gryžom nesenai, pavalgė, tai dabar pučia į akį, o aš tuoj lėksiu sesės iš darželio parvesti, bet kaip sutingau, ne tas žodis, reiks po to kavos pasidaryt smile.gif

as ir jauciu kad noreciau kavoss, bet noriu kokios latte o namie nera tokios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 06, 16:12)
ka visos veikinejate?

Darau valgyt ,bet neskaniai schmoll.gif nes neturiu kefyro biggrin.gif
Dar siandien sumusiau savo asmenini pietu miego rekorda-2,5 val. blush2.gif atsikeliau sutinusi kaip pijoke lotuliukas.gif Beje ,panos i gimdyma mane turesit islydet turbut 2 sav.anksciau -siandien gyd.taip konstatavo ,nes pradejo placenta senti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 06, 15:43)
Darau valgyt ,bet neskaniai schmoll.gif nes neturiu kefyro  biggrin.gif
Dar siandien sumusiau savo asmenini pietu miego rekorda-2,5 val. blush2.gif atsikeliau sutinusi kaip pijoke  lotuliukas.gif Beje ,panos i gimdyma mane turesit islydet turbut 2 sav.anksciau -siandien gyd.taip konstatavo ,nes pradejo placenta senti  unsure.gif

o ka cia ta darai neskaniai g.gif

o ka cia reiskia senti g.gif pagal savo gine as ir tureciau sia savaite pagimdyt, bet kazkaip nieko panasaus nevyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai pasensta placenta ,nebemaitina vaikelio -nebegauna deguonies ir pan...
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 06, 16:00)
Kai pasensta placenta ,nebemaitina vaikelio -nebegauna deguonies ir pan...

ui unsure.gif na viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti