Labs, labs :DDD...rytas tai nekoks, lietus lyja, o aš ruošiausi su mažiuku i miestą, tai teks sėdėt namie ir tvarkytis

pas mus ir oras ne koks
o taip tikejausi kad bent rugsejis bus grazus nes vasaros beveik neturejome, bet deja

Labas rytelis
nors ir lyja, bet geros dienos visoms
Laukiu mamos (2-a karta siais metais
), tvarkausi, isvirsiu mazytei pietukus, taip diena ir prabegs... o ryt BIG DAY, gryzta MB
...ir kruva reikalu, darbu, reiks nuveikt, dar i i lenkija paleksim, noriu medelyna viena nusiaubt
taip kad prie kompo jauciu nieks neprileis greitai
Siandien mano brolis (kur liko pagyvent pas mus) isejo i darba, paziuresim kaip seksis
ziu, gal ir susitupes

QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 06, 11:54)
Labas rytelis
nors ir lyja, bet geros dienos visoms
), tvarkausi, isvirsiu mazytei pietukus, taip diena ir prabegs... o ryt BIG DAY, gryzta MB
...ir kruva reikalu, darbu, reiks nuveikt, dar i i lenkija paleksim, noriu medelyna viena nusiaubt
Siandien mano brolis (kur liko pagyvent pas mus) isejo i darba, paziuresim kaip seksis
ziu, gal ir susitupes 

Sveikutes

sauluciuk,o Lenkijoj gal ir siaip prekinates? Turiu omeny,ne tik medelynus

QUOTE(rinann @ 2012 09 06, 11:35)
mes i ta puse pas mano tevus vaziuojam, tai puse kelio jau buna nuvaziuota :-) o medeliu kainos tai labai zenkliai skiriasi, bent jau kiek skaiciau...todel nepirkom cia jokio medelio, viska nutarem veztis is ten, turim priekaba. del maisto nezinau, is klp gal ir nelabai apsimokes, bet vat kas daugiau perkasi baldu, sviestuvu, ar siaip ko namams, tai vien i Ikea nuvaziuot tikrai apsimoka

ka visos veikinejate?
QUOTE(afi @ 2012 09 06, 16:12)
ka visos veikinejate?
mes vistik buvom su mažium išlėkę iki miesto, gryžom nesenai, pavalgė, tai dabar pučia į akį, o aš tuoj lėksiu sesės iš darželio parvesti, bet kaip sutingau, ne tas žodis, reiks po to kavos pasidaryt

QUOTE(dainele27 @ 2012 09 06, 15:29)
mes vistik buvom su mažium išlėkę iki miesto, gryžom nesenai, pavalgė, tai dabar pučia į akį, o aš tuoj lėksiu sesės iš darželio parvesti, bet kaip sutingau, ne tas žodis, reiks po to kavos pasidaryt 

as ir jauciu kad noreciau kavoss, bet noriu kokios latte o namie nera tokios

QUOTE(afi @ 2012 09 06, 16:12)
ka visos veikinejate?
Darau valgyt ,bet neskaniai

Dar siandien sumusiau savo asmenini pietu miego rekorda-2,5 val.

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 06, 15:43)
Darau valgyt ,bet neskaniai
nes neturiu kefyro
atsikeliau sutinusi kaip pijoke
Beje ,panos i gimdyma mane turesit islydet turbut 2 sav.anksciau -siandien gyd.taip konstatavo ,nes pradejo placenta senti 

o ka cia ta darai neskaniai

o ka cia reiskia senti

Kai pasensta placenta ,nebemaitina vaikelio -nebegauna deguonies ir pan...
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 06, 16:00)
Kai pasensta placenta ,nebemaitina vaikelio -nebegauna deguonies ir pan...
ui