Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(janneta @ 2012 09 07, 10:00)
Sveikutės 4u.gif Dėkui rinnan už sveikinimus blush2.gif  Niu išvedžiau savo mažių į darželį, matysiu kokį parsivesiu, vakar garinau su himalajų druskos tirpalu, pripurškiau vaistukų į nosytę tai širyt lyg nieko g.gif O dėl pabuvimo tai nelabai turiu kad kas man jį pažiūrėtų tai pati imu biliutenį ir gydau, nebent jau labai man kažkas svarbu darbe tai prašau kaimynės truputį kad pažiūrėtų, švogeriui kartais išpuola laisvų, kartais mano mamai, taip ir sukuosi iš padėties, vyras sako auklę susirask, bet tai kai pagalvoju ką aš uždirbu jaučiu tektų auklei atiduoti, tai koks man tada tikslas bedirbt doh.gif
Šiandien didžioji diena, grįžta MB wub.gif jau lėktuvas kaip ir turėtų nusileisti tai man šiurpai per kūną eina kai pagalvoju kad nedaug beliko, jei išeis lėksiu kokią dvyliktą namo kad galėčiau dar ką nors valgyti paruošti, o vakarui esu šašlykus užraugus, bet jei toks oras teks juos jaučiu garaže kepti lotuliukas.gif
Darbe pas mane košmaras, valandas sumažino o darbo dar daugiau užkrovė doh.gif noriu į dekretą nestuke.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pradėk nuo šiandien kelią į dekretą lotuliukas.gif
Gero smileysex.gif smileysex.gif ir lauksim naujienų biggrin.gif

Kaip gera, kad savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

nors visai nelabas visai be miego doh.gif puse nakties pilvo kietejimas kankino doh.gif o dabar prabudau su galvos skausmo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 08, 08:27)
labas rytas 4u.gif

nors visai nelabas visai be miego doh.gif  puse nakties pilvo kietejimas kankino doh.gif  o dabar prabudau su galvos skausmo verysad.gif

Vargšiukė console.gif Ir kitoms vargstančioms 4u.gif
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 08, 07:39)
Vargšiukė console.gif Ir kitoms vargstančioms 4u.gif
Labas rytas.

4u.gif

kas jungiasi su kava?

kokie planai visu savaitgaliui?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aš su kavyte ax.gif MB dar miega iš po sunkios naktelės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 07, 22:15)
Pradėk nuo šiandien kelią į dekretą lotuliukas.gif
Gero smileysex.gif  smileysex.gif ir lauksim naujienų biggrin.gif

Kaip gera, kad savaitgalis thumbup.gif

Tai kad tas kelias jau senai pradėtas, tik niekaip nesigauna verysad.gif
Papildyta:
Ai beje buvau vakar mažosios princesės aplankyti, kokio mažumo tas kūdikėlis jau net buvau pamiršusi, ilgai laikiau supavau, stebūklas tie leliukai, tiek džiaugsmo suteikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 08, 10:08)
Labas rytas 4u.gif Aš su kavyte ax.gif MB dar miega iš po sunkios naktelės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:

Tai kad tas kelias jau senai pradėtas, tik niekaip nesigauna verysad.gif
Papildyta:
Ai beje buvau vakar mažosios princesės aplankyti, kokio mažumo tas kūdikėlis jau net buvau pamiršusi, ilgai laikiau supavau, stebūklas tie leliukai, tiek džiaugsmo suteikia wub.gif

Dirbkit dirbkit intensyviai - žinok kartais rezultatas būna ir po 5 ir po 10 metų. Nenorėk greitai. Aš su kontraceptikais buvau pastojusi 3 kart, 2 pamečiau. Pirma vyresnioji. O kai ėmėm planuot - tai žinok labai ilgai kol išėjo lotuliukas.gif

O įsivaizdavau, kad vienas, du ir yra. Išnaudok vyriškį kasdieną ir ne po kartą biggrin.gif

O aš bandau prisiverst dirbt ir jovalus po savaitės tvarkyt. Dar namus prasigriovėm, tai šiukšlynas.........
Atsakyti
Biški ne į temą, bet savaitgaliui pradėti tinka. Žvengiau iki ašarų
Gyvenimo name privalumai

Vyro dienoraštis:
Gruodžio 7 d.

Pradejo snigti, pirmas sniegas ši sezona. Mes su žmona išsinešem kokteilius i lauka ir atsisede prie lango ilgai žiurejom i sniega krentanti iš dangaus, didelem snaigem, vaizdas kaip iš rojaus. Taip romantiška, mes pasijautem, lyg butume tik ka susituoke. Aš myliu sniega.

Gruodžio 9 d.

Atsikele, pamatem kad sniegas padenge visa kraštovaizdi. Koks nuostabus vaizdas. Ar yra imanoma, kad butu gražesne vieta VISAM PASAULY? Geriausia mano ideja gyvenime buvo, kad mes cia atsikraustytume. Kasiau sniega šiandien pirma karta, ir pasijauciau kaip vaikystej. Nukasiau savo ivažiavima, ir gretimus takelius. Po pietu, pravažiavo sniega valanti mašina ir užverte takelius ir mano ivažiavima sniegu. Ech, reikes dar karteli nukasti. Koks nuostabus yra gyvenimas.

Gruodžio 12 d.

Saule ištirpde visa musu nuostabu sniegeli. Koks nusivylimas Mano kaimynas sake, kad tikrai dar pasnigs ir mes turesim baltas Kaledas. Be sniego, per Kaledas butu nesamone. Jonas, mano kaimynas, sake kad bus tiek sniego iki žiemos galo, kad aš nebenoresiu žiureti i ta sniega. Bet tas tikrai yra neimanoma. Jonas yra toks geras vyras, aš džiaugiuosi kad jis yra mano kaimynas.

Gruodžio 14 d.

Prisnigo 20 cm!! Atšalo iki minus 15. Šaltukas padaro sniega toki gražu, jis visas blizga. Vejukas pakiles labai mane atšalde, bet aš sušilau bekasdamas sniega. Vat cia tai gyvenimas. Sniego valymo mašina vel pravažiavo ir užkase mano ivažiavima. Negalvojau, kad reikes tiek daug ta sniega valyti, bet nieko, sportas niekam nepakenke.

Gruodžio 15 d.

Praneše, kad prisnigs iki puses metro. Pardaviau savo Mikroautobusiuka ir nusipirkau džipa 4x4. Nupirkau žmonai naujas sniego padangas ir du kastuvus. Žmona prašo, kad nupirkciau krosni, jeigu elektra dingtu. Tai kvailoka, negi mes Sibire gyvenam.

Gruodžio 16 d.

Ledine vetra šiandien. Apsivožiau ant šiknos bepildamas druskos ant ivažiavimo. Žmona žvenge puse valandos. Aš galvoju, kad tai buvo labai negražu iš jos puses.

Gruodžio 17 d.

Vis dar minusine temperatura. Keliai per daug slidus, kad butu galima kur nors važiuoti. Elektra dingusi jau kokias 5 valandas. Susirinkom visas kaldras, kad butu šilta. Nera ka veikti, tik žiureti i žmona ir bandyti jos nenervuoti. Gal ir reikejo nusipirkti ta krosni, bet aš to jai nesakysiu. Kaip aš nekenciu, kai jinai buna teisi. Nesitiki, kad baigiu sušalti savo miegamajame.

Gruodžio 20 d.

Atsirado elektra, bet prikrito to šlamšto dar 35 cm. Vel tas kasimas. Užeme visa diena. Sušikta, sniego valymo mašina pravažiavo 2 kartus. Bandžiau susirasti kaimynu vaika, kad nukastu sniega, bet sake, kad jie žaidžia hokeju. Aš galvoju, kad jie meluoja. Paskambinau i vieninteles buitines prekes, paklausti ar jie neturi sniego valymo mašinos, sake, kad visos išparduotos, ir kad gaus tik kova. Aš galvoju, kad jie meluoja. Jonas sake, kad man reikia nukasti sniega, nes kitu atveju, miestelis ta padarys, ir paskui atsius man saskaita. Aš galvoju, kad jis meluoja.

Gruodžio 22 d.

Jonas buvo teisus apie baltas Kaledas, nes prikrito dar 30 cm to Balto šudo, greiciausiai neištirps iki Rugpjucio. Užtrukau 45 minutes apsirengdamas, kad galeciau eiti nukasti to šlamšto, bet užsimaniau myžti. Kol nusirengiau, išsimyžau, ir vel apsirengiau, buvau per daug pavarges eiti kasti. Bandžiau pasamdyti Jona, kad jisai nukastu, nes jis turi ta gelda užsidejes ant savo visureigio, bet jis pasake, kad yra per daug užsiemes. Galvoju, kad svolacius meluoja.

Gruodžio 23 d.

Prisnigo tik 5 cm šiandien. Ir atšilo iki minus 10. Žmona nori, kad aš eiciau papuošti lauke namus Kaledom. Vobše nukvaišo. Del ko jinai to man negalejo pasakyti prieš menesi. Sake kad ji minejo prieš menesi, bet aš galvoju, kad ji meluoja.

Gruodžio 24 d.

15 cm. Kai pravažiavo sniego valymo mašina, taip suspaude sniega, kad aš
sulaužiau kastuva. Vienu metu galvojau, kad gavau širdies smugi. Jeigu aš pagausiu ta sniego valymo mašinista aš ji nutempsiu per sniega už kiaušiniu. Žinau, kad pid*ras laukia už kampo pasislepes ir žiuri kada aš baigsiu kasti sniega, ir tada pravaro varydamas ant kokiu 160 km/h, kad stipriau užverstu man sniega ant ivažiavimo. Sucka. Žmona norejo, kad aš su ja eiciau padainuoti Kalediniu daineliu, bet aš laukiau kol tas mašinistas pasirodys.

Gruodžio 25 d.

Su Šventom Kaledom!
Užverte dar 30 cm ! sushikto sniego. Vien mintis, kad reikes eiti valyti ta sniega, krauja taip užkaitina. Blyn kaip nekenciu sušikto sniego. Vakare atejo sniego valymo mašinistas, ir papraše susimoketi už sniego valyma. Sulaužiau kita kastuva trenkdamas jam per galva. Žmona sako, kad turiu bloga charakteri. Aš galvoju, kad jinai Turi dauniška snuki. Jeigu, ji mane privers žiureti dar viena Kaledini filma aš stopudovai ja užmušiu.

Gruodžio 26 d.

Vel prisnigo.
Kokio velnio mes cia kraustemes. Tai buvo tik JOS ideja. Mane jinai žiauriai nervuoja.

Gruodžio 27 d.

Temperatura nukrito iki - 30 C. Užšalo vamzdžiai.

Gruodžio 28 d.

Pakilo temperatura iki minus 5 C. Vel prisnigo.

ŽIURKE baigia mane užknisti!!!!

Gruodžio 29 d.

Dar 25 cm. Jonas sake, kad reikia nuvalyti stoga, nes iluš. Pats durniausias dalykas, kuri teko girdeti. Ka, jis galvoja, kad esu Visiškas idiotas.

Gruodžio 30 d.

Ilužo stogas.

Sniego valymo mašinistas padave mane i teisma, ir nori prisiteisti visus mano pinigus. Žmona išvažiavo pas uošviene.

Praneše, dar 20 cm.

Gruodžio 31 d.

Padegiau kas liko iš namo.

Hehe, nebereikes kasti sniego.

Sausio 8 d.

Jauciuosi puikiai.

Labai pamilau tas baltas tabletytes kurias Jie man duoda.

Tik kodel jie pririšo mane prie lovos?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 08, 11:34)
Dirbkit dirbkit intensyviai - žinok kartais rezultatas būna ir po 5 ir po 10 metų. Nenorėk greitai. Aš su kontraceptikais buvau pastojusi 3 kart, 2 pamečiau. Pirma vyresnioji. O kai ėmėm planuot - tai žinok labai ilgai kol išėjo lotuliukas.gif

O įsivaizdavau, kad vienas, du ir yra. Išnaudok vyriškį kasdieną ir ne po kartą biggrin.gif

O aš bandau prisiverst dirbt ir jovalus po savaitės tvarkyt. Dar namus prasigriovėm, tai šiukšlynas.........

Niu va viskas būtų paprasčiau su tuo darbu, bet kad mama pas mus dabar svečiuojasi, tai lieka tik naktys ir tai tichariom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir matyt to noro mažiau buvo, o kai vakar pamačiau sesės mergytę tai labai užsimaniau wub.gif Sūnus tai mums buvo tikras netyčiukas, atrodo ir saugojomės bet va pralindo...o dabar jau devyni mėnesiai ir nekimba, bet rankų nenuleidžiam taip kad manau bus vieną gražią dieną blush2.gif
Orelis nekoks, o esam suplanavę šašlus kept, kad tik nelytų ax.gif ar girdėjote kad kitą savaitę sugrįžta vasara, sakė iki 27 atšils blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 08, 10:50)

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kopijuoju ir dalinuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis visoms 4u.gif
Tu cia janneta ,gal sapnavai del to karscio? lotuliukas.gif Kazin ar begali toks suolis temp.but... g.gif bet butu fantastika wub.gif
O as koki atradima siandien atradau biggrin.gif ejom su vaiku mieste(nu baisiai didelis tas musu miestas lotuliukas.gif )ir uzejom i nauja vaiku parduotuve-tai janau leliukams ne kinietiski rubeliai ,o italiski wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif kokybe nereali,o jau grozis -papirkau kepuryte jau rudenine ir megstuka megsta ,tai pirmadieni varysiu ten patratint pinigu daugiau ,nes uzmaciau megstu kostiumeliu ko as neturiu unsure.gif
Spindulele,o tavo meile nera gryzes?Kad cia retas svetelis esi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 08, 11:53)
Niu va viskas būtų paprasčiau su tuo darbu, bet kad mama pas mus dabar svečiuojasi, tai lieka tik naktys ir tai tichariom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir matyt to noro mažiau buvo, o kai vakar pamačiau sesės mergytę tai labai užsimaniau wub.gif Sūnus tai mums buvo tikras netyčiukas, atrodo ir saugojomės bet va pralindo...o dabar jau devyni mėnesiai ir nekimba, bet rankų nenuleidžiam taip kad manau bus vieną gražią dieną blush2.gif
Orelis nekoks, o esam suplanavę šašlus kept, kad tik nelytų ax.gif ar girdėjote kad kitą savaitę sugrįžta vasara, sakė iki 27 atšils blush2.gif

ar čia balandžio 1 pokštai>? g.gif

Super apie tą sniegą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 08, 12:50)
Gyvenimo name privalumai

Niekada nesikraustysiu gyventi i nama,o tai paskui isves vyra i beprotnami lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

oksaniuksxxx,Galvosiene yra pogimdyvinio skyriaus vedeja ir ji mane ziurejo,kai su didziuoju gulejau. Tada lelius mano reanimacijoj gulejo,pas mane kazkoks kresulys,ji reikia istraukti,man stogas vaziuoja del mazylio,nu zodziu tas dienas prisimenu kaip kosmara ir net nepastebejau ar ji ten plepejo ka ar ne biggrin.gif Bet kaip gydytoja tai man patiko,ismano savo darba ir labai svelniai elges,turiu omeny,krapstydama ta kresuli lauk mirksiukas.gif
Atsakyti