Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Aik tu g.gif Tai ji sakai vedeja blink.gif Tai baisiai naudinga pas ja man butu toliau lankytis blush2.gif
O dabar tavo vaikiukui viskas gerai?Tai operavo tavo vaikeliuka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 08, 15:43)
Aik tu  g.gif Tai ji sakai vedeja  blink.gif Tai baisiai naudinga pas ja man butu toliau lankytis blush2.gif
O dabar tavo vaikiukui viskas gerai?Tai operavo tavo vaikeliuka? unsure.gif

Taip taip,vedeja mirksiukas.gif Ir siaip esu girdejus,kad ji gera gydytoja.
O kai gimdziau didyji,tai buvo LAAAABAI greitas gimdymas,ir po paros ji isveze i reanimacija,kadangi kunelis buvo pradejes melynuoti,jis buvo vangus,visa para neverke ir nevalge nieko schmoll.gif Ir skranduka plove,ir buteliuka dave,nes galvojo,kad nepatraukia is kruties,bet jokiu rezultatu.Reanimacijoj prabuvom 5 paras,is gimdymo namu vaziavom ne i namus,o pas neurologa ir kardiologa.Bet aciu dievui nieko nerado,o dabar tik sergam daznai,bet cia juk daug kam tos ligos puola.
Atsakyti
Oi tai prisikentejai del maziuko unsure.gif Bet jau viskas praeity,o kad serga isaugsit ,as buvau ligu maiselis nuo pat gimimo ir ligos labai rimtos buvo,o va isaugau i kokia merga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 08, 11:34)
Išnaudok vyriškį kasdieną ir ne po kartą biggrin.gif

Vat ir klysti moterie, efektyvesnis pastojimas butu neiskankinti vyro, nes esant daznam seksui buna maziau spermos ir spermatozoidai buna maziau aktyvus, taigi reikia pailseti vyrui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 09 08, 15:15)
Vat ir klysti moterie, efektyvesnis pastojimas butu neiskankinti vyro, nes esant daznam seksui buna maziau spermos ir spermatozoidai buna maziau aktyvus, taigi reikia pailseti vyrui smile.gif

drinks_cheers.gif man ir gine sake geriausia kas antra diena, nes spermiukai gyvena pas moteri tai jei ir ta diena nesimylesi visvien uzkibs jei bus vaisinga diena smile.gif
Atsakyti
Afi,tu gimdysi spali kokius sliauztukus desies i ligonine leliukui?Ta prasme frotinius ? blush2.gif Nes kaip isivaizduoju jei tuos paprastus tai leliukui bus salta?Pas mus skyreli visos issigimde ,issilakste,nebera greito atsakymo lotuliukas.gif
Cia tuoj paversim sita tema nestuku tema blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 08 rugsėjo 2012 - 16:26
QUOTE(afi @ 2012 09 08, 17:21)
drinks_cheers.gif  man ir gine sake geriausia kas antra diena, nes spermiukai gyvena pas moteri tai jei ir ta diena nesimylesi visvien uzkibs jei bus vaisinga diena smile.gif

Na visų pirma, po ilgo tarpo manau ten jau nemažai prisikaupė. biggrin.gif
O man pvz sakė kasdieną ir iš tikrųjų prieš planuojant bent 3 mėnesius pagerti vitamino E ir vitaminus nestuke.gif - tada daugiau šansų, kad greičiau užkibs.

Atsakyti
O as zinau ,kad tu daryk kiekviena diena ir po kelis kartus,bet nesigaus nieko jei nevaisingos dienos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 08, 16:25)
Afi,tu gimdysi spali kokius sliauztukus desies i ligonine leliukui?Ta prasme frotinius ? blush2.gif Nes kaip isivaizduoju jei tuos paprastus tai leliukui bus salta?Pas mus skyreli visos issigimde ,issilakste,nebera greito atsakymo lotuliukas.gif
Cia tuoj paversim sita tema nestuku tema blush2.gif  blush2.gif

as isidejau pora paprastu sliaustinuka, ir pora tu tokiu su pukuciu siltesniu, dar bodziuku po apacia, kepuryte, pirstinytes ir kojinytes smile.gif plius as i tase isidejau adijaliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 08, 17:28)
O as zinau ,kad tu daryk kiekviena diena ir po kelis kartus,bet  nesigaus nieko jei nevaisingos dienos  schmoll.gif

Nežinau panienkos - matyt čia kaip kam. Pas mane buvo ir auglys ir mmm visą gyvenimą nereguliarios - tai ne taip paprasta vaisingas dienas atrast.
Normalus planavimas turbūt tinka tik toms, pas kurias viskas reguliaru moteriškoj srity. Man prieš susilaukiant mažosios mmm būdavo ir po mėnesį ir po to nebūdavo, visokių nesąmonių.

Man tas užkibimas mistika atrodo. Gal kai tau apie 20 - tai greitai, bet vėliau - tai nevisada.
Atsakyti
Bodziukai ilgom rankovytem ir paprasti(nepasiltinti)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 08, 17:34)
as isidejau pora paprastu sliaustinuka, ir pora tu tokiu su pukuciu siltesniu, dar bodziuku po apacia, kepuryte, pirstinytes ir kojinytes smile.gif plius as i tase isidejau adijaliuka ax.gif

Kiek nedaug liko wub.gif
Atsakyti