Sveikos Va,būtent tos "salotos"per tankiai ten prižėlusios,išretint reik O mano lobelijos irgi skystokos,bet man mama sakė,kad suvešės Man tai pikta,kad "Seniuose"ne tokios spalvos svyrančių pelargonijų daigelių prisipirkau Norėjau raudonų,o žiūriu,kažkokios rožinės pražydo,mano vyras juokiasi,sako spalva kaip tarybinių laikų mot. apatinių Na,dar laukiu,gal bent viena kitokios spalvos bus
Merginos, patarkite, kaip gelbėti kompaktines pelargonijas.
Prieš porą savaičių nusipirkau žydinčių pelargonijų, susodinau į lovelius. Kol kas dar nenešiau į lauką. Žiedynai pradėjo masiškai vysti, vysta netgi ant ant žiedyno esantys neišsiskleidę pumpurai. Taip pat vysta (paruduoja) ir nauji stiebai su dar besiformuojančiais žiedynais. Anksčiau esu auginusi pelargonijas, bet kokios problemos pasitaikė pirmąkart.
Merginos, patarkite, kaip gelbėti kompaktines pelargonijas.
Prieš porą savaičių nusipirkau žydinčių pelargonijų, susodinau į lovelius. Kol kas dar nenešiau į lauką. Žiedynai pradėjo masiškai vysti, vysta netgi ant ant žiedyno esantys neišsiskleidę pumpurai. Taip pat vysta (paruduoja) ir nauji stiebai su dar besiformuojančiais žiedynais. Anksčiau esu auginusi pelargonijas, bet kokios problemos pasitaikė pirmąkart.
Perlaistyta tavo gėlytė, dabar aš kaip žinovė galiu pasakyti , aš savo karališkaja svyrančia smulkiažiede jau visą palaidojau, bet aš jau tokią gavau dovanų, šiandien turguj nusipirkau naują , moterytės paklausiau, ji užtikrino, kad nuo laistymo maniškė mirė. Tik šiandien pirktoji ko gero nesvyranti