Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Va kokį puslapiuką akims paganyti radau http://www.zieduspalvos.lt/darbai.php.
Pasigrožėkit ir jūs, nes man net širdis apsalo nuo tokio grožio ax.gif
Atsakyti
kokios ten geles prie viesbucio?
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2006 06 04, 11:45)
Purkšti kokiais nors chemikalais. Pvz., actara. Bet kad amarai, tai žali vabaliukai, o ne lervos g.gif

Aš visus tuos gyvius amarais vadinu hihihi.gif Gal ten ir vabaliukai buvo sutūpę ant šakelių, bet šaknyse kas darėsi blink.gif Pilna baltų "drožlių" Tai gal čia amarų lervos? bet kai tą našlaitę išroviau, ant kitų nesimato unsure.gif
O ką reiškia, kad surfinijų lapelių kraščiukai džiūna? Tokie plonyčiai pasidarė sudžiuvę, kaip iščiulpti... perlaisčiau ar nedalaisčiau? doh.gif
Atsakyti
Merginos,gal žinot kas galėtų isgelbėt mano surfinijas.Lapai dėmelėm pasidengia,tokiu kaip pūkeliu.Pernai rudeni irgi taip buvo,bet kadangi jau žydėjimas ėjo i pabaiga,tai nekreipiau dėmesio.O šiemet bijau,kad rudens nesulauks. cray.gif
Atsakyti
Mielos gėlininkės,
gal patartumėt kokios gėlytės tinka balkone pietų pusėje. Saulė dabar taip kepina, o pasipuošti norisi.
Ačiū iš anksto
Atsakyti
Sveikos ,

Turiu mazai patirties geliu auginime, ir labai noreciau patarimo kokios man tiktu gelytes i sauleta ir karsta lodzija? kurioje kartais temepratura siekia ir 30 -35 laipsnius.
Atsakyti
Sveikos ,

Turiu mazai patirties geliu auginime, ir labai noreciau patarimo kokios man tiktu gelytes i sauleta ir karsta lodzija? kurioje kartais temepratura siekia ir 30 -35 laipsnius.
Atsakyti
Be kaktusu ir plasmasiniu geliu-daugiau pasiulyti negaliu..Bet juk balkonai turi langus-praveri ir vesiau.Tuomet gali auginti daugiau kazka.Mano balkonas i pietine puse,taciau jame auga pe;argonijos,kalanke,balkoniniai pomidorai,frezijos,kaktusai,eukaliptas,desru medis. Kol kas nesiskundzia,kad per karsta.. ax.gif
Atsakyti
Labai aciu uz patarima, bandysiu auginti, jo langai atsidaro, gal ir vesiau bus wink.gif
Atsakyti

! 
Ornellitta, atidarei jau antrą temą šiandien. Pirmąją aš perkėliau ir sujungiau su tema apie balkonų gėles. Nemanau, kad reikia užvesti forume šimtus analogiškų temų. Tema apie balkonus čia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...ic=86444&st=240
Atsakyti
valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . mano setos petunijos jau ziedus krauna wub.gif wub.gif
Atsakyti
o mano jau žydi savaitė
Atsakyti