Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(rasa-rasa @ 2006 09 25, 21:57)
Šiandien atvirame balkone į du didelius vazonus pasodinau kompozicijas iš žemaūgių tulpių, narcizų, krokų ir perkūnropių. Taip sugalvojau pasipuošti balkoną kitam pavasariui. Tikiuosi, kad nuo šalčio žiemą vazonai nesuskils.

O as susodinau svoguniniu i pakabinama krepseli. Per ziema palaikysiu verandoje, o pavasari turetu papuosti musu namo iejima. Tik kad tie svogunianiai kai isauga, tai nelabai taip atrodo, kaip tikiesi - tai per dideli, tai isgriuna, tai per retai susodini.
Atsakyti
QUOTE(rasa-rasa @ 2006 09 25, 21:57)
Šiandien atvirame balkone į du didelius vazonus pasodinau kompozicijas iš žemaūgių tulpių, narcizų, krokų ir perkūnropių. Taip sugalvojau pasipuošti balkoną kitam pavasariui. Tikiuosi, kad nuo šalčio žiemą vazonai nesuskils.

Nu sitam reiklalelyje esu visai zalai blush2.gif. Kur gauti tu svogunu? Ta vazona per visa ziema laikyti balkone ( pas mane balkonas istiklintas)? O kada mazdaug prazysta?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2006 09 26, 11:57)
Nu sitam reiklalelyje esu visai zalai blush2.gif. Kur gauti tu svogunu? Ta vazona per visa ziema laikyti balkone ( pas mane balkonas istiklintas)? O kada mazdaug prazysta?

Aciu 4u.gif

Įvairių svogūnų būna pardavime daugumoje prekybos centrų (kad ir Maximoje) pakuotėmis po 5-10 vnt. arba specializuotose gėlių parduotuvėse po vieną. Pražydėti turėtų pavasarį, kai žydi visos tulpės, narcizai. O įstiklintame balkone tai manu g.gif drąsiai galima laikyti visą žiemą.
Atsakyti
gal ir galima, tačiau aš skaičiau, kad reik specialiai pakelti vazoną, kad nebūtų ant grindų, nebent balkonas kapitaliai sutvarkytas, reik vazoną dėt į maišelį(skaičiau kažkokiam žurnale), todėl manau, kad geriausia būtų pasodint ir laikyt kur lauke, kad ir "kojoms" būt šilta ir galva padengta sniegu. Tai tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
sukutis visai susisuko verysad.gif ir pagelto , ruduo , kaip liudna verysad.gif

Palergonijos ir begonijos šauniai atrodo
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2006 09 26, 14:50)
gal ir galima, tačiau aš skaičiau, kad reik specialiai pakelti vazoną, kad nebūtų ant grindų, nebent balkonas kapitaliai sutvarkytas, reik vazoną dėt į maišelį(skaičiau kažkokiam žurnale), todėl manau, kad geriausia būtų pasodint ir laikyt kur lauke, kad ir "kojoms" būt šilta ir galva padengta sniegu. Tai tik mano nuomonė smile.gif

Nu taia s ji pakelsiu nuo zemes ant ko nors padesiu. Kita savaite bandusiu pasisodinti ir lauksiu lauksiu ziedu biggrin.gif
Atsakyti
O mano petunijos "nukvako"..miltligė užpuolus , atrodo baisiai..reik raut lauk ir viskas..
Kitamet aš jų nebesodinsiu, reiks kažką kitką galvot
Atsakyti
I vasaros pabaiga,rudenejant petunijas,surfinijas uzpuola miltlige ir tampa nedekoratyvios.Todel siemet ju ir atsisakiau.Vietoj ju pasodinau svyranti zioveini.Dar is karkur atklydo sekliuke durnaropes.Siuo metu durnarope lovelyje zydi-baltuoja is tolo.Sode-arti metro krumas.Vazonelyje vos 2 sprindziu,taciau ziedu dydis nenukentejo.Svyrantys zioveiniai zydi antra karta.Tik si karta labai gausiai.Labai patiko jie,neatsisakysiu ir kitais metais.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 09 28, 11:35)
I vasaros pabaiga,rudenejant petunijas,surfinijas uzpuola miltlige ir tampa nedekoratyvios.Todel siemet ju ir atsisakiau.Vietoj ju pasodinau svyranti zioveini.Dar is karkur atklydo sekliuke durnaropes.Siuo metu durnarope lovelyje zydi-baltuoja is tolo.Sode-arti metro krumas.Vazonelyje vos 2 sprindziu,taciau ziedu dydis nenukentejo.Svyrantys zioveiniai zydi antra karta.Tik si karta labai gausiai.Labai patiko jie,neatsisakysiu ir kitais metais.

gal gali ideti nuotraukyte kaip atrodo tas svyrantis zioveinis?
Atsakyti
..kazkaip nenufotografavus.Viskas tas pats,tik auga kupsteliu.Ir sakeliu daug su tais ziedais.Vieni stati,kiti pasvire..ir viskas is vieno augalo).Jei rasiu idesiu.
Atsakyti
Kaip gaila kad oras jau atveso jau gelytes visos pradejo gelsti, lauksim kitos vasaros ir vel bus smagu balkona puosti, naujos mintys bus ir naujas gelytes sodinsim! thumbup.gif
Atsakyti
merginos gal zinot ar buna verbenu keliu rusiu? pasisodinau is sekliukiu tai labai graziai auga rase kad svyrancios bet tikrai nelabai jos sviro daugiau i virsu augo. O maciau parduotuveje tai labai graziai nusvire buvo. Noreciau as jas ir kitais metais auginti patarkit jei kuri zinot kokia veisle? g.gif
Atsakyti