Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Šiemet ir aš kabinsiu lovelius prie langų, tik jų pas mane 12 lotuliukas.gif Pelargonijų daigeliai jau prigijo thumbup.gif bet kol kas jie dar daigyklose. Tai be galo kantrios gėlės. Nors aš kasmet auginu daug ir surfinijų biggrin.gif Neatsilaikau jų grožiui.
Papildyta:
Jolita123, o ar žioveiniai pas jus ilgai žydi? Aš vienais metais auginau, tai man ne tik nepasisėjo, bet ir trumpai žydėjo. Auginau kažkokį svyrantį.
Atsakyti
aš turėjau aukštaugį thumbup.gif (NESVYRANTIS) kaip pradejo vid.liepos,(sejau tiesiai i zeme) tai žydėjo iki nušalo thumbup.gif
Atsakyti
Mane taierzina tokie orai. Nei cia ziema nei ka . Nei grozio, nei naudos. Pas mus vel juoda viskas. As irgi vis apie krumus vaikstau, planuojukaip kur kada smile.gif Tikiuosi jau greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 06, 21:56)
Šiemet ir aš kabinsiu lovelius prie langų, tik jų pas mane 12  lotuliukas.gif  Pelargonijų daigeliai jau prigijo  thumbup.gif  bet kol kas jie dar daigyklose. Tai be galo kantrios gėlės. Nors aš kasmet auginu daug ir surfinijų  biggrin.gif  Neatsilaikau jų grožiui.
Papildyta:
Jolita123, o ar žioveiniai pas jus ilgai žydi? Aš vienais metais auginau, tai man ne tik nepasisėjo, bet ir trumpai žydėjo. Auginau kažkokį svyrantį.

Svyrantys žioveiniai ir nepasisės, jie sterilūs. O paprasti tai neduok dieve, paskui pora metu raveti reikia. Šiaip aš auginu aukštaūgius, patinka pasimerkti, ilgai nevysta. 4u.gif
Atsakyti
Mes atrodo juos vadinam kvepianciais zirneliais kaip rase knifolija tai sejam tiesiai i dirva. Mama kur patvoriais pabarsto graziai apsiveja. As bandysiu kupsteliais surfinijos, kitas kupstelis verbenos o i tarpus ziliu kaip rasiau kazkur taip patare pardaveja. Galvoju dar kokios zalumos ikisti bet nesugalvoju kokios blush2.gif Gal kuri patarsit 4u.gif Pas mane lovelis bus kaip reikiant kur seniau zmones lasinius sudydavo tokiam mediniam. Statysiu ant kelmu, bet kartojuosi doh.gif doh.gif
Papildyta:
atsiprasau parasiau knifolija ax.gif Knifofija tave perkrikstinau doh.gif
Atsakyti
Kvepiantys žirneiai yra kas kita. Žioveinius mes vadinam žiopliukais arba šuniukais. O kvepiantys žirneliai tai man labai patinka thumbup.gif . Aš juos irgi sėju tiesiai į dirvą. Bet ar žinot kad yra daugiamečių kvep žirnelių mirksiukas.gif Tiesa jie visai nekvepia lotuliukas.gif O gal auginat?
Papildyta:
Oi, susimaišiau. Čia turėtų būti kitoj temoj.
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2007 02 06, 13:05)
siulau palergonijas (nesvyrancias). Jos lengviausiai sacharos salygas isgyvena. as pietvakariniame stiklintame balkone auginu

QUOTE(jolita123 @ 2007 02 06, 19:51)
Siandien prisipirkau durpiniu tableciu ,,Zalioje stoteleje,, Ismirkiau vandenyje kaip jos issipute, net apstulbau ir prisodinau surfiniju ir svyranciu palargoniju o sakiau kad pirksiu daigais biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Negaliu praeiti pro sali jei pamatau seklas ax.gif  pripuosiu  balkonus ir sodyba tik tegu pavasris greiciau ateina. thumbup.gif

oj aciu. bandysiu. o ziuriu jau dabar jas set reik? g.gif jus tik nepykit ant manes dundos.. blush2.gif
Atsakyti
jo susimaisiau, bet mama ir tu sodina, net paskambinau ir paklausiau. Bet man atrodo kad balkone tai nelabai tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
geriausias variantas yra pelargonijos , jos yra labai kantrios , svyrančios irgi smile.gif
šiemet nežinau ar ištvers maniškės žiemą , bet tikrai auginsiu jas
ant sienos pora vazonėlių su svyrančiom , norėčiau nuo baltos pereinančių iki tamsiai raudonos
lovelis su paprastom pelargonijom , sodinti ir prižiūrėt jas paprasta , tarp ju planuoju ikišti nasturtės

vazonėlis su begonija , jei išsaugosiu savo oranžinę , busiu labai laiminga blush2.gif

ir dar truksta vijoklio , šienet tai bus tunbergija , ji puikiausiai tinka balkonams ir atrodo gražiai , sesiu kovo pradžioje namuos i vazonėli
štai tokią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 06, 23:44)
Mes atrodo juos vadinam kvepianciais zirneliais kaip rase knifolija tai sejam tiesiai i dirva. Mama kur patvoriais pabarsto graziai apsiveja. As bandysiu kupsteliais surfinijos, kitas kupstelis verbenos o i tarpus ziliu kaip rasiau kazkur taip patare pardaveja. Galvoju dar kokios zalumos ikisti bet nesugalvoju kokios blush2.gif Gal kuri patarsit 4u.gif Pas mane lovelis bus kaip reikiant kur seniau zmones lasinius sudydavo tokiam mediniam. Statysiu ant kelmu, bet kartojuosi doh.gif  doh.gif
Papildyta:
atsiprasau parasiau knifolija ax.gif Knifofija tave perkrikstinau doh.gif

Mėlynos arba purpurinės surfinijos gražiai atrodo su lakišiais (geltoni žiedeliai), o svyrančios verbenos tinka su šlamučiais. Šie būna sidabriniais, geltonais arba margais lapeliais, todėl reikia paderinti spalvas.
Atsakyti
Tunbergija pernai isbandziau. Pasisodinaui dedeli vazona, prikaisiojau ilgoku pagaliuku ir virsuje surisau. Taip graziaiman jie apsiviniojo, kugiu tokiu, o veliau kai nebeturejo kur vyniotis nuo virsunes sviro(kaip mergytem kasyte-fontanelis wink.gif ) O tie ziedeliai tokie smulkus tiek daug, o grozis neapsakytas.Zodziu super patiko.
Isdykele man si kompozicija irgi super, kadangi pati taip sodinu smile.gif
Atsakyti
Šiemet į lovelius po langais aš sodinsiu tik svyrančias pelargonijas. Jos nelepios ir nereikia nurankioti peržydėjusių žiedelių, tik retkarčiais nuskabyti kotelius thumbup.gif
Atsakyti