Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 27, 21:24)

tai kodėl gi ne? jau yra ką matuoti ir kur vaikščioti, kada sakei laisvesnis?

P.S. beje, galėtum ir savo objektu pasidžiaugti  mirksiukas.gif  bei parodyti. o gal kartu abu apžiūrim per vieną vakarą?

beje, nesakiau kad pigu, sakiau gal ne patys pigiausi bet man jau svarbus ir rezultatas, o jeigu dar ir perdarinėt nereikia - super  thumbup.gif
Papildyta:
beje, viskas čia gražu ir gera, bet tikiuosi nepamiršote jog ir langas ir durys PRIVALO dėtis į apšiltinimo sluoksnį?  g.gif

Galiu. jei noras rodyti bus, jau kai meistrų nebus pvz. penktadieni lik vakaro...... o ir liniuote jau busiu parsiviežiąs, gulsčiuką 2m. prigriebsiu.

Taigi supratau, kad ne patys pigiausi meistrai, tai ir sakau kad iš pigiausių l. greitai gali patapti brangiausi. doh.gif

Pas mane albumas platus, tai dar kol kas nelabai yra daug ką rodyti. smile.gif bet nieko neslepiu jeigu noras bus..
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 27, 20:47)
Na aš čia tik patį mažiausią pirštą-mažylį pridėjau smile.gif  net minėt nevertėjo blush2.gif Svarbu tepliai geri papuolė - va nuo ko džiugina rezultatai 4u.gif

kartais to labai labai mažo "inspiration" ir trūksta, kad prasidėtų Didieji Darbai mirksiukas.gif

nepykite už barbarizmus, bet anglai turi tokį labai vykusi žodelį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 27, 21:51)
Galiu. jei noras rodyti bus, jau kai meistrų nebus pvz. penktadieni lik vakaro......  o ir liniuote jau busiu parsiviežiąs, gulsčiuką 2m. prigriebsiu.

Taigi supratau, kad ne patys pigiausi meistrai, tai ir sakau kad iš pigiausių l. greitai gali patapti brangiausi. doh.gif

Pas mane albumas platus, tai dar kol kas nelabai yra daug ką rodyti. smile.gif bet nieko neslepiu jeigu noras bus..

p.s. tvarkytis nereiks. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 27 rugpjūčio 2012 - 20:56
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 27, 20:51)
Galiu. jei noras rodyti bus, jau kai meistrų nebus pvz. penktadieni lik vakaro......  o ir liniuote jau busiu parsiviežiąs, gulsčiuką 2m. prigriebsiu.

penktadienio vakaras prieš rugsėjo pirmąją - niekaip schmoll.gif
mūsų šeimoje ta diena beveik svarbesnė už Kalėdas , na bent jau pasiruošimu tai tikrai pranoksta . geriau ryt vakare, kam nukėlinėt? gulščiukų po 2,5m ir reikų po 3m yra vietoje - čia jų įrankiai kasdieniniai

su 2,5m reika matuojant, banknotą ne visur prakišu ...
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 27, 20:55)
p.s. tvarkytis nereiks. biggrin.gif

ojjj g.gif pamiršau apie Jūsų reikalavimus tvarkai doh.gif

jau čia nepykite, papulsite į bordakų bordaką. Jau aš nelabai iš tų kur tvarkosi, bet ten net ir mane viskas išvedė iš kantrybės. Sakiau išeis tinkuotojai - darysiu švaros misiją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 27, 21:56)
penktadienio vakaras prieš rugsėjo pirmąją - niekaip  schmoll.gif
mūsų šeimoje ta diena beveik svarbesnė už Kalėdas , na bent jau pasiruošimu tai tikrai pranoksta . geriau ryt vakare, kam nukėlinėt? gulščiukų po 2,5m ir reikų po 3m yra vietoje - čia jų įrankiai kasdieniniai

A. teisingai penktadienis prieš pirma rugsėjo1.. doh.gif
Galvoju , jų darbo įrankių gal negalima........... pasižymi kaip pasidėjo. biggrin.gif Galime rytoj link vakaro zvamtelk..
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 27, 21:56)
penktadienio vakaras prieš rugsėjo pirmąją - niekaip  schmoll.gif

Tai gal galit pasidalinti kontaktais 4u.gif Aisku dabar dar mums anksti ax.gif ,bet atsistotume i eile lotuliukas.gif Dabar itensyviai ieskom elektriko doh.gif . Gal zinot mazdaug kiek laiko uztrunka elektrikai vedziodami laidus dvieju aukstu name g.gif ?
Atsakyti
kokie patikrinimai slapti rolleyes.gif
maniškis kai dėjo gipsą, kiekvieną darbo dienos pabaiga pasivaikščiodavo su gulsčiukų , kelias vietas perdarė vaikinai ax.gif , bet jie žinojo kad bus tikrinami ir iškart jei kas gaus pylos ir darbo
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 08 27, 21:06)
Tai gal galit pasidalinti kontaktais  4u.gif Aisku dabar dar mums anksti  ax.gif ,bet atsistotume i eile   lotuliukas.gif  Dabar itensyviai ieskom elektriko  doh.gif . Gal zinot mazdaug kiek laiko uztrunka elektrikai vedziodami laidus dvieju aukstu name  g.gif ?

eilėje ir aš stovėjau ax.gif
gal geriau kontaktus paviešinsiu po apžiūros ir atsiskaitymo - maža koks velnias dar išlys, neduok Dieve .... blush2.gif

nors dvi forumietės juos jau rekomendavo ... na bet būna sugenda meistrai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2012 08 27, 21:11)
kokie patikrinimai slapti  rolleyes.gif
maniškis kai dėjo gipsą, kiekvieną darbo dienos pabaiga pasivaikščiodavo su gulsčiukų , kelias vietas perdarė vaikinai  ax.gif , bet jie žinojo kad bus tikrinami ir iškart jei kas gaus pylos ir darbo

na čia toks vaikščiojimas, ir pasakysiu gana veiksmingas. kuo daugiau žmonių susirenka - tuo daugiau nuomonių atsiranda, lengviau surasti tą TIKRĄJĮ KELIĄ lotuliukas.gif na aišku, skiriasi ir broko ieškojimo metodai bei žinios, Va čia LokysL būtų tinkamiausia kandidatūra kiek pamenu lotuliukas.gif bet kad jis čia retas svečias. Nors mano žiniomis berods nuo ketvirtadienio Lietuvoje ... g.gif alio, Loky, ar gyvas?

P.S. o šiaip rinkomės tinkavimą, nes mano tikėjimas GKP-es leidžia naudoti tik labai išskirtinais atvejais, o jei galima apsieiti be jų - stengiuosi apsieiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 27 rugpjūčio 2012 - 21:27
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 27, 21:59)

jau čia nepykite, papulsite į bordakų bordaką. Jau aš nelabai iš tų kur tvarkosi, bet ten net ir mane viskas išvedė iš kantrybės. Sakiau išeis tinkuotojai - darysiu švaros misiją rolleyes.gif

Nu tik, nepergyvenk. Tikriausiai pas šūdiniausias darbas po pamatų........ Kaliošai visada mašinoj ir į meet‘a ir į stroikęs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 27, 21:27)
Nu tik, nepergyvenk. Tikriausiai pas šūdiniausias darbas po pamatų........ Kaliošai visada mašinoj ir į meet‘a ir į stroikęs. biggrin.gif

kaliošai pas mane laabai pravers smile.gif o kas dėl rimtesnio meeto - aš jį organizuosiu jau kitais metais
Atsakyti

Jusu nuomone ka pirmiau geriau daryti mirksiukas.gif , ar vedzioti grindinini sildyma ir betonuoti grindis, ar tinkuoti sienas g.gif Pas mus siuo metu yra padarytos juodgrindes. Ka jus pirma daret mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 08 27, 21:32)
Jusu nuomone ka pirmiau geriau daryti  mirksiukas.gif , ar vedzioti grindinini sildyma ir betonuoti grindis, ar tinkuoti sienas  g.gif Pas mus siuo metu yra padarytos juodgrindes. Ka jus pirma daret  mirksiukas.gif ?

pirma: aš nedariau jokių juodgrindžiu ir labai tuo esu patenkintas
antra: grindys tik po sienų tinkavimo
trečia: nėra taisyklių be išimčių, todėl manau galite daryti ir atvirkščiai.
Atsakyti