Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 28, 10:01)
visai neseniai berods vedinimo temoje labai smulkiai buvo aptartas langų tvirtinimo būdas juos išnešant ant kronšteinų (tiesa namas Slovakijoje ir debatai vyko anglų kalba.. )

Auksciau minima tema yra cia: http://www.supermama...?...7174&st=468

Is jos matau Viliene isrinko pagrindines nuorodas i Slovaku blogus. Dekui.

QUOTE(Viliene)
Galima tiesiog statyti langą ant po palange pritvirtinto šiltalo o rėmą tvirtinti plokštelėmis: vienas galas prisuktas prie rėmo, kitas prigręžtas prie mūro, nereiktų ieškoti tokių kronšteinų kaip nuorodoje.

Galvoju ar nekils problemu tokias ausis prisukti prie roku keramika blokeliu (t.y. ar islaikys). Gal kas is patirties gali atsakyti ?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 08 28, 12:06)

Galvoju ar nekils problemu tokias ausis prisukti prie roku keramika blokeliu (t.y. ar islaikys). Gal kas is patirties gali atsakyti ?

aš irgi galvoju. O gal nekils?

kam galvoti, jei galima suskaičiuoti?

jei tingisi skaičiuoti: gręžk kiaurai blokelį, iš vidaus prisuk veržlėm M20, laikiklį gamink su plokščia atrama į sieną, dėk tokius laikiklius per visą perimetrą - galėsi tanką pakabinti mirksiukas.gif na čia su jumoru, tikiuosi taip nedarysite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 08 28, 13:06)

Jei langas stovis ant šiltinimo, tai plokštelės nepriima jo svorio o tik laiko, kad negriūtų į priekį(lauk) arba atgal (vidun). Net jei statysite ant kronšteinų kaip mio - blokeliai šimta kart stipresni nei reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 28, 08:38)
Kad viskas būtų čiki su Robertinu meskit tą durną mintį banknotus už 2,5m reikų kaišioti - čia tik nervų gadinimas. Atsistoji ir ramiai susikaupęs žiūri briaunas - ar vizualiai jos yra tiesios ir vertikalios, is angos akimi permetat sienos lygumą, ar nesimato kalnų ir pakalnių. Juk *** kasdien po dažymo/tapetavimo su gulsčiu per sienas nevaikščiosit? Tai koks skirtumas telpa maironis ar franklinas po gulsčiu ar netelpa jei vizualiai siena yra normali ir į akis nekrenta? Nebent blizgiais dažais dažysit - tada labai išryškins nelygumus, bet tapetai tik maskuos. Tinkas turi tenkinti akį - juk ne tinkavimo čempionatui teisėjaujate 4u.gif
Reikalai komplikuojasi sienoms, ant kurių klosis plytelės, ypač dėl jų bliaunų vertikalumo ir kampų statumo - čia verta gulčiuku naudotis nes plytelės ir jų siūlės greit parodys netobulumą. Bet dažomų/tapetuojamų sienų taip netikrinčiau.

na is dalies su vilium sutinku. Banknotu kisimas po gulsciuku - tai tikrai ishsipis.......mas, yra normatyvai 2 mm 2 metru liniuotei, ju tinkuotojai turi laikytis ir turi juos zinoti. Kampai labai svarbu, tas atsiliepia plytelems, baldams ir labiausiai isryskeja ju nelygumai.

KJKG: mano artimiausi draugai nezino kad as LT o tu jau zinai smile.gif
Atsakyti
Loky, tavo artimiausi draugai vis dar nežino, kad tu LT, visas SM jau žino biggrin.gif tai kaži kas čia artimesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 08 28, 14:36)
na is dalies su vilium sutinku.

Čia man kaip medalis smile.gif jei būtų ne "iš dalies" - o tada tai visas ordinas lotuliukas.gif Pataikiau "prikliausiam" kontrolieriui!
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 28, 14:51)
visas SM jau žino biggrin.gif tai kaži kas čia artimesni biggrin.gif

Akivaizdūs prioritetai, organizuojant meet'ą kviestinų asmenų sąrašui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 08 28, 14:36)
KJKG: mano artimiausi draugai nezino kad as LT o tu jau zinai smile.gif

Oho situacija...vyras grįžta iš komandiruotės, o žino tik "išrinktieji" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 28, 14:51)
Loky, tavo artimiausi draugai vis dar nežino, kad tu LT, visas SM jau žino biggrin.gif tai kaži kas čia artimesni biggrin.gif

kaip sakoma: jei draugas papuole i beda, tai koks jis tau draugas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 28, 00:05)
tai juk jau sutarėm - iš karto kai tik praeis inspekciją, užbaigs darbus ir jei bus viskas čiki (esu tikras kad bus)  4u.gif

pabandžiau aš irgi vaikščiot su banknotais ir su liniuote, šitie meistrai pasakė kad jei darbas netinka, susirenkam manatkes ir važiuojam namo smile.gif ...idealiai nepadarysim, susirinkau liniuotes ir banknotus ir apsiraminau...na o galiausiai mes jų darbu likom patenkinti, paskesni meistrai kas dirbo tinkuotojų darbą gyrė...manau ir jums viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 08 28, 14:20)
kaip sakoma: jei draugas papuole i beda, tai koks jis tau draugas smile.gif

nepyk, Loky, taip jau gavosi ax.gif
plepys aš, nu ka jau dabar, pripažystu blush2.gif
beje, juk ir nikas atitinka potekstę mirksiukas.gif

gal atvarysi "reikų su gulsčiukais" padėliot? laaabai būt nieko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2012 08 28, 14:54)
pabandžiau aš irgi vaikščiot su banknotais ir su liniuote, šitie meistrai pasakė kad jei darbas netinka, susirenkam manatkes ir važiuojam namo  smile.gif ...idealiai nepadarysim, susirinkau liniuotes ir banknotus ir apsiraminau...na o galiausiai mes jų darbu likom patenkinti, paskesni meistrai kas dirbo tinkuotojų darbą gyrė...manau ir jums viskas bus gerai...

na kai aš vaikščiosiu jie nematys lotuliukas.gif nors žino, kad šiandien bus gen. patikrinimas mirksiukas.gif

na aš ne iš tų, kur dėl menkniekio puola viską perdarinėt, kol kas jais esu patenkintas, jei komisija neišbrokys - galėsim juos toliau "leist per rankas" lotuliukas.gif

tiesa, šiandien minėjo, jog šiems metams jau užsakymu nebepriima, nebent lapkritis būtų labai šiltas arba vidus šildomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 28 rugpjūčio 2012 - 15:32
QUOTE(pingvikas @ 2012 08 28, 15:54)
paskesni meistrai kas dirbo tinkuotojų darbą gyrė...manau ir jums viskas bus gerai...

Tai labai daug pasako, kokybė yra............ dažniausiai norėdami save pateisinti meistrai ankstesnių darbą peikia.
Atsakyti
Vajei kaip tie langai mane biesina doh.gif Kada siltina nama? Kai jau stogas buna uzdengtas ir apsildytas?
Atsakyti

Gal galit kas parasyti kiek mokejote uz elektros "taska" mirksiukas.gif
Skambinomes vieniems rekomenduotiems, tai uzsiprase 15lt. uz taska ax.gif
Cia daug siuo metu, ar kaina normali g.gif
Atsakyti