Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 29, 21:34)
Jiems visai neįdomu kaip teisingai  kaminą padaryti, visi išlikę iš tų laikų greičiau, greičiau ir pinigai į prieki.
Tavo mūrininkai pas mane, net gaila jų, dirba gerai, be nieko neuždirba, nes gerai padaryti ir skubei ne taip paprasta arba, dažniausiai neįmanomą.........

Kada baigti planuoja? smile.gif Pas mus pagaliau lyg ir juda reikalai su pamatais, gal dar spėtų ir man sienas išmūryt...
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 08 29, 15:55)

Ačiū Loky. Numynus šunkeliais 1200km (ir dar TP kitaip nei "tri pera" nepavadinsi) nuotaiką tikrai reikia kelti smile.gif
Tik šį straipsnį, ypač paskutinę pastraipą, reikia dedikuoti ne man, be "vatinukui" Apie vatą - tegul skaito nes esu apkaltintas nuomonės piršimu, EPS propagavimu lotuliukas.gif

Tas namas man senai žinomas, nieko ten super ypatingo - paprastom priemonėm pasiekti PN standartai, kažko naujo neišmoksiu...bet vistiek džiugina. Neprisimenu kvadratūras, bet ten ne individualus, vienbutis - lyg barakas narkošų reabilitacija, o PN pastatyti visuomeninį yra lengviau nei individualų, didelė kvadratūra - mažai atitvarų
Papildyta:
QUOTE(Loora @ 2012 08 29, 20:06)
Kur pirkot neoporą? Kiek kainavo?  biggrin.gif  Panašu kad įkalbėjau vyrą langus statyt į apšiltinimo sluoksnį  thumbup.gif

Šaunu, kai suveikia sveikas protas 4u.gif Kam medalis - jums ar vyrui?
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 29, 22:34)
Jiems visai neįdomu kaip teisingai  kaminą padaryti, visi išlikę iš tų laikų greičiau, greičiau ir pinigai į prieki.
Tavo mūrininkai pas mane, net gaila jų, dirba gerai, be nieko neuždirba, nes gerai padaryti ir skubei ne taip paprasta arba, dažniausiai neįmanomą.........

pasirink du variantus is triju ir pagalvok ar tas dvieju pasirinkimas imanomas:

pigiai, greitai, kokybiskai.

bet buna ir isiminciu, o tos isimtys darbu turi pusei metu i prieki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 29 rugpjūčio 2012 - 22:18
QUOTE(manjana @ 2012 08 29, 23:02)
Kada baigti planuoja? smile.gif Pas mus pagaliau lyg ir juda reikalai su pamatais, gal dar spėtų ir man sienas išmūryt...

Baigs rugsėjo antroje pusėje, jei viskas gerai......... smile.gif Ar pamatus jau turite?, albume nematyti.
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 08 29, 23:18)
pasirink du variantus is triju ir pagalvok ar tas dvieju pasirinkimas imanomas:
pigiai, greitai, kokybiskai.

bet buna ir isiminciu, o tos isimtys darbu turi pusei metu i prieki.

Įsivaizduoju, jeigu būčiau kreivarankius apturėjas, pas mane mūrijimas tai tik ašarėlės, kokių darbelių yra su armatūromis / betonavimais t.t.
p.s.
Pastebėjote tarkime, galima išdažyti ir gerai išdažyti tai laiko atžvilgiu labai skiręsi, o piniginių nelabai (2-3 lt. kv.m.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 29 rugpjūčio 2012 - 22:30
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 29, 22:24)
Baigs  rugsėjo antroje pusėje, jei viskas gerai......... smile.gif      Ar pamatus jau turite?, albume nematyti.

Dar neturim, kitą savaitę turi padaryti. Tai gal kaip tik panašiai ir gausis, kad mums reiks mūrininkų rugsėjo pabaigoj
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 08 29, 23:28)
Dar neturim, kitą savaitę turi padaryti. Tai gal kaip tik panašiai ir gausis, kad mums reiks mūrininkų rugsėjo pabaigoj

Sveikinu, jeigu per savaite padarys........ smile.gif
Atsakyti

Gal darys Antanas Bronius ir ....................... Algelis. Tada ir savaite yra realu..
Atsakyti

Pažiūrėsim biggrin.gif Žada taip, nu tai planuojamės optimistinį variantą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 29, 22:11)
Šaunu, kai suveikia sveikas protas 4u.gif  Kam medalis - jums ar vyrui?

O aš šį medalį skiriu VYRUI lotuliukas.gif Tai kur neoporą perkat? KAuno šile?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2012 08 29, 20:06)
Kur pirkot neoporą? Kiek kainavo?  biggrin.gif  Panašu kad įkalbėjau vyrą langus statyt į apšiltinimo sluoksnį  thumbup.gif

thumbup.gif sveikinimai. Medalis už pastangas ir medalis vyrui už teisingą pasirinkimą 4u.gif
Apie langus. Kažkas rašėt kad langistai atsisako išnešinėt langus į šiltinimo sluoksnį. Derėkitės jei jau kitaip nesigaus. Ne 2cm išnešt laukan, o 2cm įnešt mūran. I to chleb...
Aš nebepamenu iš kur neoporą pirkau blush2.gif Žinau, kad iš perpardavinėtojo, bet iš kur js vežė nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 30 rugpjūčio 2012 - 07:01
QUOTE(Loora @ 2012 08 30, 07:49)
O aš šį medalį skiriu VYRUI  lotuliukas.gif  Tai kur neoporą perkat? KAuno šile?

Bet kur, kur pigiau. Galima ir šile, ir baltpol'e, ir lenkiško privežta, dar ukmergė gamina - tiesiog išsirinkite, kas jums patogiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 30, 08:00)
Ne 2cm išnešt laukan, o 2cm įnešt mūran. I to chleb...

Jei rėmai kokių 9cm pločio smile.gif tai palikti 1-2cm mūre tiktai jau chleb, gal net plonai su sviestu pertepta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 08 29, 22:02)

kas jums daro, jei ne paslaptis ? smile.gif

perskaiciau sekancias zinutes, speju tie patys smile.gif laikas irgi sutampa su musiskiu. Idomu kuriame jus kauno raj. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 30 rugpjūčio 2012 - 12:56