Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(velnyte @ 2012 08 24, 14:13)
Aš visada kai perskaitau IVF temukėje ar statistiką pasižiūriu- iš kur gauna tokius pinigus. Juk IVF kaina plius vaistai dar nėštumo metu - suma nereali.

Man irgi uzkliudavo dalykas, kad mergaites apie sumas net nebekalba. Vienos tiesiog geriau gyvena, kitos atsisako daug arba visko del svajones. Tikiu, kad dar daugiau yra tokiu, kurios tik tyliai svajoja kazkada tokia suma turet, ir net tokiu, kurios del nerealios sumos savo svajone palaidojo.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 08 24, 12:46)
nu kaip ir su nevaisingumu - neįsivaizdavau  ax.gif
nei viena is musu neisivaizdavo... jau ko ko, o sito dalyko ne tai, kad neisivaizdavau, bet net nebuvau to zodzio nei karto istarusi per visus savo gyvenimo metus. o dabar tai mano kasdienybe.. vat, kaip kartais aukstasis sudelioja..

QUOTE(velnyte @ 2012 08 24, 12:54)
O S net neleido diskutuoti šia tem ir galvot, kad per vėlu. Pasakė tik tiek , kad bus sunkiau ir viskas.
S saunuole siuo klausimu. Kaip ji man fainiai reze, kad vat padarys taip, kad as niekur nevaziuociau biggrin.gif
naivu tiketis, nu bet gal..
QUOTE(Shira @ 2012 08 24, 12:58)
As irgi to paties klausiau - pirmas jai lelius. Po 6 IVF.

o viespatie... doh.gif as isivaizduoju, kokia jai laime. nors... ne. neisivaizduoju. neisnesa mano smegenys.

QUOTE(velnyte @ 2012 08 24, 13:13)
Aš visada kai perskaitau IVF temukėje ar statistiką pasižiūriu- iš kur gauna tokius pinigus. Juk IVF kaina plius vaistai dar nėštumo metu - suma nereali.
paskolas imasi. kur kitur gausi tiek ir iskarto. aisku, paskolas.
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 08 24, 13:18)
Man irgi uzkliudavo dalykas, kad mergaites apie sumas net nebekalba. Vienos tiesiog geriau gyvena, kitos atsisako daug arba visko del svajones. Tikiu, kad dar daugiau yra tokiu, kurios tik tyliai svajoja kazkada tokia suma turet, ir net tokiu, kurios del nerealios sumos savo svajone palaidojo.

kad tik pinigai butu kliutimi tapti tevais. bet daug kam tai pirmoji kliutis. valstybe siuo klausimu gyvenime nepades. juk jie suinteresuoti mus is LT isvaryti, tai kur tau kompensuos atzalu pradejima..
Atsakyti
Zuzla> ne, ne Eišiškėse, jei atvirai, net nežinau kur tai yra blush2.gif Aš iš Klaipėdos mirksiukas.gif
Merginos, jūs kalbat apie IVF sumas, pažįstu porą, kuriai ir IUI nereali, nepasiekama svajonė unsure.gif Dar bandžiau klausti, ar tiek daug jiems yra, tai atsakė, kad iš vienos algos moka paskolą ir komunalinius, o iš moters algos maitinasi, vadinasi, jei jos pinigėliai sueina IUI, tą mėnesį neturi iš ko valgyt blink.gif Žiauru pas mus, LT, kad privačiai viskas...
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 24, 13:34)
Zuzla> ne, ne Eišiškėse, jei atvirai, net nežinau kur tai yra blush2.gif Aš iš Klaipėdos mirksiukas.gif

a, nu tai tada nepasimatysim laugh.gif
rytoj ir pas mano vyrą klasės susitikimas, 15 metų po baigimo, važiuoja į užmiestį, nuomoja namukus.. bet jo draugo/klasioko žmona vieno neleidžia (aš ir neleisčiau, jei maniškis tiek čiūdintų..), tai anas nuomoja jai atskirą namuką, ir jai vienai ni to, tai mane kartu kviečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 24, 12:58)
Pasiseke man,  kad tokiu gasdintoju nesitikau. Tai supratau, IVF si pavasari buvo? Tada dar tikrai reikia atsigaut. Vien psichologiskai kaip sunku..
Dariausi Jolsanoj, gydytoja Salygiene.
Papildyta:

aha - pavasario pabaigoj. taigi man visko dar per akis. nors kai kiaušidžių rezervai, tai pasak gydytojų, galima praleisti viną ciklą po IVF'o ir jau bandyti dar kartą, nes šiuo atveju laikas nėra mūsų sąjungininkas.
bet aš pasisakau už natūralumą ir šiokį tokį atsigavimą. todėl gerbiu gydytoją, kuri nepriemna metų, nes juk mes nekaltos, kad vėlai sutikom sau skirtą žmogų arba vėlai susiruošėm gimdyti ir paaiškėjo liūdna tiesa, kad to negalim padaryti. jau ir taip skaudu, o dar gydytojai mina ant sąžinės, kad daug laiko prašvaistyta. pasisekė su gydytoja Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 24, 13:06)
a, nu tai tada nepasimatysim laugh.gif
rytoj ir pas mano vyrą klasės susitikimas, 15 metų po baigimo, važiuoja į užmiestį, nuomoja namukus.. bet jo draugo/klasioko žmona vieno neleidžia (aš ir neleisčiau, jei maniškis tiek čiūdintų..), tai anas nuomoja jai atskirą namuką, ir jai vienai ni to, tai mane kartu kviečia biggrin.gif

Sukaktis tokia pati ir pas mus, vadinas, su tavo vyru mes vienmečiai mirksiukas.gif Važiuojam be antrų pusių, kviečiau saviškį, bet jis atsisakė tongue.gif Žino, kad aš negeriu, pati parvairuosiu, vadinasi, nakčiai neliksiu ir neprisičiūdinsiu blush2.gif
Kalkit prie kryžiaus mane, bet prisipažinsiu- kai buvo mano vyrui klasės susitikimas, neišleidau blush2.gif Ten vos ne orgijos vyksta, būtinai su viena nakvyne (o kartą buvo ir su dviem blink.gif ), organizuoja išsiskyrusios moteros ir būtinai kviečia be antrų pusių.Pas mus demokratiškai- galima ir su vyru, ir be, o ten kategoriškai prieš.Tai jei jau taip nekaltai viskas vyksta, ko bijoti žmonos? g.gif
Panašiai ūšim ryt vakare, tai gero pasisėdėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ir straipsnelis..

moteris-ne-indaplove - kaip pilvukas?
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 24, 14:40)
Tai jei jau taip nekaltai viskas vyksta, ko bijoti žmonos? g.gif

vat ir as nesuprantu sitokiu dalyku...
Atsakyti
Labas 4u.gif
Truputi ilisiu i jusu diskusija ax.gif apie pinigus....... dirbam abu,uzdirbam lyg ir normaliai.niolika metu jau lankomes pas medikus,isleista kruva pinigu,ne viena desimtis tukstanciu.....noris padaryti viska,kol dar leiko yra,bet jau baigia viskas "uzknist" doh.gif aciu dievui turim nuosava busta,bet toliau...... masina vos rieda poros desimciu senumo,keliaut niekur nekeliaujam(visi pinigai i antra gala).svarbiausiai,nei tevai ,nei draugai nesupranta,kur mes dedame pinigus,jei ju neisleidziame niekur schmoll.gif (nors tevam jau siemet paaiskinom situacija).kartais norisi i viska spjaut ir pagyvent kaip normaliems zmonems.bet.....tikiu,kad ir vel eilini kart su sena masina vaziuosiu i eilini IVF'a g.gif taip ir sukasi ratas,kol klimaksas sustabdys....
Atsakyti
.Tai jei jau taip nekaltai viskas vyksta, ko bijoti žmonos? g.gif

mes padarėm po 10 metų su antrom pusėm, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas smile.gif paskui darėm antrą kartą be antrų pusių, nes tom antrom pusėm pirmiausia pačioms būna labai neįdomu, kai nieko nepažįsta, jokių prisiminimų nepapasakoja, tik palinksi. taigi žmonos ir vyrai klasės susitikimuose būna ne į temą, nu nebent labai bendraujantys būtų.
pamenu vienas atsivedė žmoną, tai ta visą vakarą prasėdėjo susiraukus, nors ten visai nebuvo ko raukytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalkit prie kryžiaus mane, bet prisipažinsiu- kai buvo mano vyrui klasės susitikimas, neišleidau blush2.gif Ten vos ne orgijos vyksta

Panašiai ūšim ryt vakare, tai gero pasisėdėjimo mirksiukas.gif

tai ko čia kalti, kai orgijos vyksta mastau.gif

tai kažin ar mes ten kartu busim smile.gif gerai, jei šašlyko porą gabaliukų gausiu laugh.gif girdėjau, ten yra wi-fi, tai su SM sėdėsiu laugh.gif nes ta žmona su dukryte 3 metukų važiuoja, tai..

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 24, 14:49)

neatidaro..
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 08 24, 13:57)
mes padarėm po 10 metų su antrom pusėm, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas smile.gif paskui darėm antrą kartą be antrų pusių, nes tom antrom pusėm pirmiausia pačioms būna labai neįdomu, kai nieko nepažįsta, jokių prisiminimų nepapasakoja, tik palinksi. taigi žmonos ir vyrai klasės susitikimuose būna ne į temą, nu nebent labai bendraujantys būtų.
pamenu vienas atsivedė žmoną, tai ta visą vakarą prasėdėjo susiraukus, nors ten visai nebuvo ko raukytis lotuliukas.gif

Man be problemų surasti bendrą kalbą su pirmą kartą matomu žmogumi, tad ir veržiuosi visur kartu su vyru, juolab, kad pažįstu kelias vyro klasiokes blush2.gif Aišku, yra visokių žmonių, kuriems neįdomu ir raukosi tongue.gif Gal ir aš būčiau išleidusi saviškį, jei nebūčiau žinojusi, ką moteriškės išdarinėja doh.gif Požiūris toks- vyras visą naktį vienas, o aš seniai išsiskyrusi, kodėl nepasismaginus? Aišku, psichologai tuoj prikibtų prie manęs-tu nepasitiki, tai kas čia per santuoka? Bet mielosios, sutikite, retas vyras neims, kas siūloma, o išgėrus net velnias tampa gražus tongue.gif
Zuzla> supratau, kad ne kartu būsim, tik norėjau palinkėti rytoj gero vakaro, nes tematika ta pati smile.gif O kaltumas tame (jei galima taip įvardinti), jog nėra ko pykti organizatorėms, kad vyrų neišleidžiam, jei pačios prisidirba ir paskui 5 m.sklando juokeliai per draugus kaip kas ką užklupo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 24 rugpjūčio 2012 - 14:11
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 24, 15:06)
Bet mielosios, sutikite, retas vyras neims, kas siūloma, o išgėrus net velnias tampa gražus tongue.gif

šiuo gyvenimo tarpsniu nesutiksiu, man sunku net įsivaizduoti smile.gif bet beveik girdžiu, ką MB, net ir išgėręs, į tokius priekabiavimus atsakytų biggrin.gif
nors buvo gyvenime ir tokių, kurių nesunku įsivaizduoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 24, 15:06)
Zuzla> supratau, kad ne kartu būsim, tik norėjau palinkėti rytoj gero vakaro, nes tematika ta pati smile.gif

O kaltumas tame (jei galima taip įvardinti), jog nėra ko pykti organizatorėms, kad vyrų neišleidžiam, jei pačios prisidirba ir paskui 5 m.sklando juokeliai per draugus kaip kas ką užklupo blush2.gif

turėjau omeny, kad mes su vyru ne kartu busim smile.gif jie sau, mes sau, nebent, kaip sakiau, vakare visi kartu porai val susėsim.

fui biggrin.gif
mano vyro trys draugai visi klasiokai, tai mes, žmonos, susitikimų ir mokyklos laikų juokelių n kartų prisiklausę, tai dabar va ir su šita žmona juokėmes, ką ten su jais sėdėt ir eilinį kartą klausytis tų pačių baikų laugh.gif kuriomis dalinsis su tais, kuriuos rečiau mato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 rugpjūčio 2012 - 14:19