Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(zuzla @ 2012 08 23, 14:14)
jei per anksti, dar prieš O pradėsi dufą, jis gali nuslopinti O, taip kad dufą tik dieną po O pradėk.

čia truputį atvirkščiai galvoji smile.gif dufas nepadeda pastoti, dufas padeda užsikabinti, išlaikyti neštumą, jei toks įvyko, o neštumas įvyksta, jei buvo O ir jei spermiukas pasiekė savo tikslą. gera O būna, kai folis gerai užaugo, kai LH/FSH santykis ~1, jei prl nenuslopina O, gal dar kas nors, bet tik ne prg. natur cikle prg skaičiai rodo, ar įvyko O. jis pradeda didėti po O. jei tarkim bus apie 30, valio, buvo, bet šio skaičiaus nepakanka neštumui išlaikyti, todėl ir pradedam naudoti prg papildomai, vienoms skiria po šio tyrimo, kitoms dėl viso pikto dieną po O smile.gif

4u.gif

Ačiū,kad išaiškinai man viską nuodugniai mirksiukas.gif Nuo tos gausybės info, kurią renkuosi pati, susisuko galva, tai dabar nusikopinau tavo info į savo gydymosi aplanką ir turėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 08 23, 15:40)
Bet buhalterei turi pranešti past žmogus, o jei praneša po savaitės....
Papildyta:

nu žinoma, kad turi pranešti, kodėl jo darbe nėra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 15:26)
oi, kaip berysio...man irgi mazai foliu tinkamu buvo, baisingai pergyvenau, bet gydytoja itikino nenutraukti proceso, tai ispunktavo desimt, bet keturi buvo kokybiski tikrai, o kiti neteisingai dalijosi, manau butent del nekokybisku kiausialasciu..Bet jums visos sumos neteko moket, ar ne? Ir neplanuojat bandyt dar karta ? Kita schema, vaiztu dozes?

na, aš turbūt vyresnė verysad.gif nors iki 40 dar irgi rezervas yra smile.gif FSH šokinėja jau.
gerai, kad pinigai buvo tik už vaistus ir punkciją. tai kad ir jau dabar skatino su didelėm vaistų dozėm, užaugo tik trys. o tai ką, padidinus dozes, užaugtų kokie penki g.gif gal kokia viena kokybiška... ai, nežinau, gal kada nors, dabar aš jei daryčiau, tai net netikėčiau sėkme nei 1 proc. nesinori dar kartą tą patį ištvert, nors dabar kitaip daug ką daryčiau.
aš bandu prarasti viltį ir slapta galvoju apie stebukliuką. nes netikiu, kad tos, kurios sako, kad jau nebegalvojau, nieko nebedariau ir va pasisekė natūraliai. vis tiek juk galvojasi.
Shira, otai kaip buvo keturi, o išėmė dešimt??? blink.gif iš kur jų staiga atsirado? man kažkaip irgi sakė, gal 3 gal 4, irgi vyliausi, kad bus daugiau, bet išėmė tik tris. gal net nebeieškojo daugiau, įtariu...
vistiek labai labai sveikinu, kad pasisekė - daug ištvėrei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 23 rugpjūčio 2012 - 15:25
QUOTE(Tino @ 2012 08 23, 17:13)
nu žinoma, kad turi pranešti, kodėl jo darbe nėra  biggrin.gif
Papildyta:
na, aš turbūt vyresnė  verysad.gif nors iki 40 dar irgi rezervas yra smile.gif FSH šokinėja jau.
gerai, kad pinigai buvo tik už vaistus ir punkciją. tai kad ir jau dabar skatino su didelėm vaistų dozėm, užaugo tik trys. o tai ką, padidinus dozes, užaugtų kokie penki  g.gif  gal kokia viena kokybiška... ai, nežinau, gal kada nors, dabar aš jei daryčiau, tai net netikėčiau sėkme nei 1 proc. nesinori dar kartą tą patį ištvert, nors dabar kitaip daug ką daryčiau.
aš bandu prarasti viltį ir slapta galvoju apie stebukliuką. nes netikiu, kad tos, kurios sako, kad jau nebegalvojau, nieko nebedariau ir va pasisekė natūraliai. vis tiek juk galvojasi.
Shira, otai kaip buvo keturi, o išėmė dešimt???  blink.gif  iš kur jų staiga atsirado? man kažkaip irgi sakė, gal 3 gal 4, irgi vyliausi, kad bus daugiau, bet išėmė tik tris. gal net nebeieškojo daugiau, įtariu...
vistiek labai labai sveikinu, kad pasisekė - daug ištvėrei  4u.gif

Na, man 36. O kuo stimuliavo ir kokios dozes vaistu?
Man mate 4-5 tinkamo dydzio. Kiti buvo mazoki. Vat ir ispunktavo 4 l.gerus. Is ju 3 idealus embrioniukai gavosi.
Aisku, tiketi reikia butinai. Linkiu, kad tave tas tikejimas greit aplankytu. Gal tik kazka pakeist reikia gydyme ir bus rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 17:08)
Na, man 36. O kuo stimuliavo ir kokios dozes vaistu?
Man mate 4-5 tinkamo dydzio. Kiti buvo mazoki. Vat ir ispunktavo 4 l.gerus. Is ju 3 idealus embrioniukai gavosi.
Aisku, tiketi reikia butinai. Linkiu, kad tave tas tikejimas greit aplankytu. Gal tik kazka pakeist reikia gydyme ir bus rezultatas thumbup.gif

bigsmile.gif ir man 36 bigsmile.gif kažkaip maniau, kad esi jaunesnė.
man po 300 gonalio buvo skirta. na, skirtumas tik tas, kad Tau išpunktavo 4 l.gerus,o man iš tų trijų nebuvo nei vieno gero. vat ir žinok, ar pas mane visi visada gal buvo blogi kiaušinėliai (gal genetiškai kas), ar tiesiog tą kartą taip buvo.
o kokios pas tave problemos buvo, kodėl darėt IVF? nes kai pas mus niekada nebuvo aiški problema, tai yra vilties ir natūralaus stebuklo sulaukt. gal anksčiau ne laikas buvo.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 23, 14:05)
biggrin.gif gaila, manęs ant daug neužteko.. pikta, nes humanoj viskas po 7 lt, o aš nieko gero neradau dry.gif
Papildyta:
nieko nesuprantu unsure.gif
aš susileisčiau sekmadienį ovitrelį ir daryčiau IUI pirmadienį. juk pati sakai, jei jau daryt, tai daryt viską ir iki galo. ne tavo situacijoj viską palikti natur ciklui ir ND doh.gif
nu kai abidnai... 7 lt ir nieko nerasti. uz tokia kaina net is principo kazkas ieskosi. bet... ko noreti uz 7 lt kita vertus.. g.gif

as irgi nieko nesuprantu. bet kaip isivaizduoju, tai atvykus pas daktare 7 cd, stimuliacijai yra ziauriai pervelai. tad geriu tik po 1 letrozolio, o ne po 2 kaip priklauso ir siaip - del foliu augimo palaikimo ar nezinia del ko. Nu siaip, geriu ir tiek. Tai sekmadieni ND, nes 90% itarimas, kad ovuliuosiu pagal kalendoriu, naturaliai. O antradieni eiti paziureti ar ovuliavau (nes kaip supratau is pokalbio stimuliuojantys gali uzlaikyti O. bet gal tik letrozolis? nes man clostas+gonal paanksindavo O kokio 2-3 dienom), jeigu busiu ovuliavusi - tai sakes nestumui siais metais. jeigu ne - yra galimybe susileisti ovitrelle ir pasidaryti IUI, bet anot seseles tai beprasmiska. nezinau, daktarei geriau matyti. Aisku, buvau isbarta, kad nepasiskambinau kai susirgau 4 dienom anksciau, bet buvo zolines ir plius daktare atostogavo. Nu ka jau dabar. saukstai po pietu. irnesakyk.gif

QUOTE(Tino @ 2012 08 23, 14:24)
negali būt, mano viena darbuotoja sirgo neseniai apie 3 mėn., o  paskui buvo komisija. tad nepakeista niekas.

beje, jei vyras eis tėvystės atostogų, tai būtinai vaiko gimimo dieną reikia informuoti įmonę, kad jie sudeklaruotų SODRAI apie atostogas. prašymą paprastai jau parašo vėliau - negi lėks tą pačią dieną  biggrin.gif

nu tikrai kažkokia nesąmonė... turint tiek folių viską palikt ND su neaišku kokiais rezultatais. nelogiška. jei nori daryt, tai dar reiktų daryt  mirksiukas.gif  paskui jau galėsi ilsėtis smile.gif jei gydytojos neperkalbi, tai belieka daryt superinius ND - tokius KOKYBIŠKUS KOKYBIŠKUS, kad VISI VISI spermiukai nueitų iki pat kiaušintakių  lotuliukas.gif

koks zmogaus, priedo negalojancio zmogaus pazeminimas... ziauriai.

tiesa, yra tokia iseitis, kaip parasyti prasyma is anksto, su tuscia vieta datai, ir vaikui gimus, paskambinti buhalterei, o ji irasys data - tada ir prasymas yra ir tevui maziau galvos skausmo, o siek tiek veliau reikes vaiko asmens kodo, bet cia kai eis vaiko prieziuros atostogu.

QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 14:33)
Nelabai supratau del IUI natur cikle - juk tu geri Femara ???
nu geriu. po puse porcijos. nelabai suprantu kam, bet..

QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 14:50)
Velnyte, kaip jautiesi ? Kada nelauki mmm ?
man irgi tas idomu labai jau.. g.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 23, 14:58)
Maidenana> neprarask šio ciklo! Nesupratau, kodėl IUI negali padaryt pirmadienį? Aš važiavau 1nį (ir 7nį, nes galvojom, kad bus užaugę foliai, bet suleido tada Ovitrelį ir IUI atidėjom rytdienai).
nes neeisiu i apziura. pagal kalendoriu turiu ovuliuoti sekmadieni, o pagal foliu dydi - antradieni. Jeigu femara neleidzia foliams ovuliuoti be 22 mm - tada gal IUI, bet jeigu ovuliuosiu vistiek - tada krantai.

QUOTE(Tino @ 2012 08 23, 15:06)
užaugo tik trys foliai ir visuose juose nebuvo kokybiškų kiaušiąlasčių, tad nebuvo ką sodinti  verysad.gif  senka kiaušidžių rezervas.
o siaube.... mane stas pats laukia. gal rimtai pabandyk agnus castus? sis ciklas man butu trecias su agnus, bet kazkaip nusprendziau pertrauka pasidaryti. as turiu labai gero, koncentruoto, po 1000 mg. Ji naudojant mazos stimuliacijos tikslais geria iki O, o hormonu subalansavimui - visa menesi, tris is eiles. As pirma menesi geriau po 1000 mg - nezinau kiek foliu. Antra - po 2000 (del vyro menko turto, kad bent jau man is visu pusiu viskas uzaugtu, jeigu koks nors vienas is tu vargsu 9 mln dabegtu), rezultate vat trecia menesi be agnus turiu 2 kokybiskus, plius viena permaza, PRL 12 o PRG nezinau - nepridavinejau. o siaip juk as ant bromkriptino gyvenu.. Gal nori agnuso? as kaip tik nusipirkau dabar 2 pakelius (ten po 100 tableciu), bet vaziuosiu is LT, tai man nereikes iki kitu metu. Pagalvok, galiu atsiusti tau. Kad tik macytu.

QUOTE(velnyte @ 2012 08 23, 15:40)
Kitą savaitę nelaukiu.
o kada pagal plana nelauki? Kelinta tau dpi siandien? NT - ne? unsure.gif
Atsakyti
Maide, viskas bus gerai, pasitikėk gyd. 4u.gif

Laukiu mmm user posted image Šiaip dzin tos mmm būtų, bet gi taigi su cistom kas bus? user posted image
Man vėl bloga nuo br sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 24 rugpjūčio 2012 - 07:26
QUOTE(maika @ 2012 08 24, 08:24)
Laukiu mmm user posted image Šiaip dzin tos mmm būtų, bet gi taigi su cistom kas bus? user posted image

išeis tos cistos user posted image
sad.gif

labas rytas mirksiukas.gif
važiuoju į darbą.. antras dublis.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 24, 08:47)
išeis tos cistos user posted image

O jeigu nebus mmm? mastau.gif

Sėkmės smile.gif O vakar nepavyko?
Atsakyti
Labas penktadienio rytą mirksiukas.gif
Kaip nuotaikos, savaitgalinės? Man rytoj klasiokų susitikimas, įdomu kaip ten kas gyvena, būtinai važiuosiu bigsmile.gif Įdomu, jog pusė nevažiuoja, sako, nėra reikalo ir dar pinigus išleisti, keisti žmonės...
Maika> mano įdomi situacija: kai gėriau po 1 tabl.Bromo, l.svaigdavo galva ir pykindavo, o kai padidinau dozę iki 1,5tabl. (nes PRL pakilęs vėl gerokai), puikiai jaučiuosi, lyg išvis jo negerčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 24, 09:27)
Man rytoj klasiokų susitikimas, įdomu kaip ten kas gyvena, būtinai važiuosiu bigsmile.gif

Maika> mano įdomi situacija: kai gėriau po 1 tabl.Bromo, l.svaigdavo galva ir pykindavo, o kai padidinau dozę iki 1,5tabl. (nes PRL pakilęs vėl gerokai), puikiai jaučiuosi, lyg išvis jo negerčiau biggrin.gif
Aišku važiuok smile.gif

Pasisekė smile.gif
Esu gėrusi ir po 0,5 tabl., ir 0,5 ryte, 1 vakare, bet dažniausiai po 1 vakare ir viskas gerai būdavo, pora kartų per metus prasčiau pasijausdavau ir tiek. O dabar geriu vieną vakarą 1 tabl., kitą - 1,5 tabl. Tai galvoju gal toks dozės bangavimas taip paveikė (vos prieš savaitę irgi buvo bloga ir irgi po 1,5 tabl.) mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 23, 20:22)
tiesa, yra tokia iseitis, kaip parasyti prasyma is anksto, su tuscia vieta datai, ir vaikui gimus, paskambinti buhalterei, o ji irasys data - tada ir prasymas yra ir tevui maziau galvos skausmo, o siek tiek veliau reikes vaiko asmens kodo, bet cia kai eis vaiko prieziuros atostogu.

o siaube.... mane stas pats laukia. gal rimtai pabandyk agnus castus? sis ciklas man butu trecias su agnus, bet kazkaip nusprendziau pertrauka pasidaryti. as turiu labai gero, koncentruoto, po 1000 mg. Ji naudojant mazos stimuliacijos tikslais geria iki O, o hormonu subalansavimui - visa menesi, tris is eiles. ... Gal nori agnuso? as kaip tik nusipirkau dabar 2 pakelius (ten po 100 tableciu), bet vaziuosiu is LT, tai man nereikes iki kitu metu. Pagalvok, galiu atsiusti tau. Kad tik macytu.

jo, čia geriausia - tėvui parašyti prašymą iš anksto, o kai jau gimdymas tą dieną prasideda paskambint buhalteriui, kad įrašytų datą. vaiko asmens kodo lygtai nereikia, o reikia jau einant motinystės (tėvystės) atostogų.

nu kodėl dabar jau ir Tavęs tas pats laukia? blink.gif nenusiteik taip pesimistiškai, nes juk Tau matai auga ir natūraliam cikle tiek, kiek man su didelėm vaistų dozėm užaugo. per paskutinį IUI jau man labai sunkiai augo, tik nesupratom kodėl.

žinok, NOOOORIUUUUU ax.gif agnus tikrai geras, bet jau laaabai mažom dozėm aš jo turiu, o su tais siuntimais tingiu ieškotis. man dabar reikia, nes juk bijosiu eit į darbą, kai per mmm taip paplūstu, kad neapsidirbčiau. reikia atsistatyt kažkaip po viskų tų procedūrų. nežinau, mano organizmas jų matyt nenori, netoleruoja jis tų skatinimų, iškart va į klimaksąužsimanė išeit atostogų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 08 24, 08:24)
oj, zuiky, kaip uzjauciu... 4u.gif pati tokia...

QUOTE(zuzla @ 2012 08 24, 08:47)
ej, o kur taip vadinamos atostogos?

QUOTE(Tino @ 2012 08 24, 10:21)
nu kodėl dabar jau ir Tavęs tas pats laukia?  blink.gif  nenusiteik taip pesimistiškai, nes juk Tau matai auga ir natūraliam cikle tiek, kiek man su didelėm vaistų dozėm užaugo. per paskutinį IUI jau man labai sunkiai augo, tik nesupratom kodėl.

žinok, NOOOORIUUUUU  ax.gif 

nes stimuliacijos, papildomos kiausialastes uzauga, kurios neturetu... rezervas senka, o vaiku vis ner...

tai parasyk adresa i AZ, as kita savaite tau issiusiu. Nes pati tureciau gauti siandien arba pirmadieni.
Atsakyti