QUOTE(zuzla @ 2012 08 23, 14:05)

gaila, manęs ant daug neužteko.. pikta, nes humanoj viskas po 7 lt, o aš nieko gero neradau
Papildyta:
nieko nesuprantu
aš susileisčiau sekmadienį ovitrelį ir daryčiau IUI pirmadienį. juk pati sakai, jei jau daryt, tai daryt viską ir iki galo. ne tavo situacijoj viską palikti natur ciklui ir ND
nu kai abidnai... 7 lt ir nieko nerasti. uz tokia kaina net is principo kazkas ieskosi. bet... ko noreti uz 7 lt kita vertus..
as irgi nieko nesuprantu. bet kaip isivaizduoju, tai atvykus pas daktare 7 cd, stimuliacijai yra ziauriai pervelai. tad geriu tik po 1 letrozolio, o ne po 2 kaip priklauso ir siaip - del foliu augimo palaikimo ar nezinia del ko. Nu siaip, geriu ir tiek. Tai sekmadieni ND, nes 90% itarimas, kad ovuliuosiu pagal kalendoriu, naturaliai. O antradieni eiti paziureti ar ovuliavau (nes kaip supratau is pokalbio stimuliuojantys gali uzlaikyti O. bet gal tik letrozolis? nes man clostas+gonal paanksindavo O kokio 2-3 dienom), jeigu busiu ovuliavusi - tai sakes nestumui siais metais. jeigu ne - yra galimybe susileisti ovitrelle ir pasidaryti IUI, bet anot seseles tai beprasmiska. nezinau, daktarei geriau matyti. Aisku, buvau isbarta, kad nepasiskambinau kai susirgau 4 dienom anksciau, bet buvo zolines ir plius daktare atostogavo. Nu ka jau dabar. saukstai po pietu.
QUOTE(Tino @ 2012 08 23, 14:24)
negali būt, mano viena darbuotoja sirgo neseniai apie 3 mėn., o paskui buvo komisija. tad nepakeista niekas.
beje, jei vyras eis tėvystės atostogų, tai būtinai vaiko gimimo dieną reikia informuoti įmonę, kad jie sudeklaruotų SODRAI apie atostogas. prašymą paprastai jau parašo vėliau - negi lėks tą pačią dieną
nu tikrai kažkokia nesąmonė... turint tiek folių viską palikt ND su neaišku kokiais rezultatais. nelogiška. jei nori daryt, tai dar reiktų daryt

paskui jau galėsi ilsėtis

jei gydytojos neperkalbi, tai belieka daryt superinius ND - tokius KOKYBIŠKUS KOKYBIŠKUS, kad VISI VISI spermiukai nueitų iki pat kiaušintakių
koks zmogaus, priedo negalojancio zmogaus pazeminimas... ziauriai.
tiesa, yra tokia iseitis, kaip parasyti prasyma is anksto, su tuscia vieta datai, ir vaikui gimus, paskambinti buhalterei, o ji irasys data - tada ir prasymas yra ir tevui maziau galvos skausmo, o siek tiek veliau reikes vaiko asmens kodo, bet cia kai eis vaiko prieziuros atostogu.
QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 14:33)
Nelabai supratau del IUI natur cikle - juk tu geri Femara ???
nu geriu. po puse porcijos. nelabai suprantu kam, bet..
QUOTE(Shira @ 2012 08 23, 14:50)
Velnyte, kaip jautiesi ? Kada nelauki mmm ?
man irgi tas idomu labai jau..
QUOTE(Jautruolė @ 2012 08 23, 14:58)
Maidenana> neprarask šio ciklo! Nesupratau, kodėl IUI negali padaryt pirmadienį? Aš važiavau 1nį (ir 7nį, nes galvojom, kad bus užaugę foliai, bet suleido tada Ovitrelį ir IUI atidėjom rytdienai).
nes neeisiu i apziura. pagal kalendoriu turiu ovuliuoti sekmadieni, o pagal foliu dydi - antradieni. Jeigu femara neleidzia foliams ovuliuoti be 22 mm - tada gal IUI, bet jeigu ovuliuosiu vistiek - tada krantai.
QUOTE(Tino @ 2012 08 23, 15:06)
užaugo tik trys foliai ir visuose juose nebuvo kokybiškų kiaušiąlasčių, tad nebuvo ką sodinti

senka kiaušidžių rezervas.
o siaube.... mane stas pats laukia. gal rimtai pabandyk agnus castus? sis ciklas man butu trecias su agnus, bet kazkaip nusprendziau pertrauka pasidaryti. as turiu labai gero, koncentruoto, po 1000 mg. Ji naudojant mazos stimuliacijos tikslais geria iki O, o hormonu subalansavimui - visa menesi, tris is eiles. As pirma menesi geriau po 1000 mg - nezinau kiek foliu. Antra - po 2000 (del vyro menko turto, kad bent jau man is visu pusiu viskas uzaugtu, jeigu koks nors vienas is tu vargsu 9 mln dabegtu), rezultate vat trecia menesi be agnus turiu 2 kokybiskus, plius viena permaza, PRL 12 o PRG nezinau - nepridavinejau. o siaip juk as ant bromkriptino gyvenu.. Gal nori agnuso? as kaip tik nusipirkau dabar 2 pakelius (ten po 100 tableciu), bet vaziuosiu is LT, tai man nereikes iki kitu metu. Pagalvok, galiu atsiusti tau. Kad tik macytu.
QUOTE(velnyte @ 2012 08 23, 15:40)
o kada pagal plana nelauki? Kelinta tau dpi siandien? NT - ne?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.