Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(stryga @ 2012 08 31, 13:38)
Buvau ten pavasari pries IVF. Del vardo nzn...  lotuliukas.gif Ir keliais tu laipteliu neskaiciavau... Zvakute uzdegiau... Uztai paskui kita diena nudistu papludimy leidom, kur tos baznycios papedej. Ir isvis, ten vienuolynas, o ne baznycia  ax.gif .
Bet siaip Rode daug baznyciu, kur visus galus gydo, tai man viena pasirode tokia labiau "mane gydanti"  lotuliukas.gif O dar: jei pagaliau siemet pastosiu (gerai, KAI pagaliau siemet pastosiu), pirmiausia busiu dekinga visai Rodo salai. Ji man ypatinga.  wub.gif Joje atsigavau po to, kai mane buvo palauzes gydytoju verdiktas.

Ten yra 315 laipteliu, skaiciuot nebutina buvo, ant kas 50 suzimeta mirksiukas.gif
Visiskai teisinga, ten anksciau buvo vienolynas, dabar sio vardu veikiantis vienolynas "gyvena" arciau paties Rodo.
Pasikartosiu, kad man rodos gydo ne konkretus, na sakykim akmenukas, o visa atmosfera 4u.gif Plezas ne ka maziau galios turi, jei is visos sirdies tiki kad jis tau pades smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 31, 14:07)
Merginos, reikia idejos.
ka padovanoti tam naujagimiui? Bet nestandartinio.

Visiskai be ideju as schmoll.gif Bet vat ta pampersu siuksliadeze patiko thumbup.gif
Atsakyti
Kazin.... kuriam laikui reikalinga pampersu siuksliadeze? 2 metams?
nu, tipo, as per 2 metus pagimdyciau (gal) ir man atgal atitektu dovanu laugh.gif???
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 31, 11:41)
O kodel tik planuoji GN ir tik spali? Pasiilgai mano spiriu? Nu greitai prasome atsiskaityti del tokio stumimo, ir kad zodis "darbas" ataskaitoje nefiguruotu.

nu tada neturiu ka pasakyti...
realiai neturiu laiko niekam...o spali (!) gausiu atostogu siek tiek, nes labai reikia, tai gal tada spesiu daugiau.
man beje reiks irgi pagalvoti ka padovanoti savo profilio paskutiniam irasui, nes dar ir kikstamote busiu, o ideju nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 31, 19:04)
Zuzla, gero vakaro jusu seimai! Linksmai praleisti  4u.gif

tai atkimsau buteli kalifornijos chardonnay 2009-uju ir stai visas maistas..  unsure.gif

4u.gif visai gerai praėjo smile.gif kadangi fotografas yra mūsų šeimos draugas, tai gausiu asmeninių foto rolleyes.gif ką nusidėjau - prisivalgiau mėlyno pelėsio sūrio, kurio (atseit) negalima unsure.gif nu bet su keptom kriaušėm, salotų lapų asorti....

gal tokiam atvejui siūlau turėti šaldykly kokių krevečių šaldytų ar pan., nežinau, ką mėgsti, greit pasigamintum kaip sau pačiai skanu ir sudorotum mirksiukas.gif

QUOTE(maika @ 2012 08 31, 21:04)
Labai netikėtai rytdienai suplanavom IUI  bigsmile.gif Cistų nebėra, yra folis tinkamas  bigsmile.gif Einu miegot, kad greičiau rytdiena ateitų  ax.gif

bigsmile.gif kaip super, šaunuoliai thumbup.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 31, 22:10)
Kazin.... kuriam laikui reikalinga pampersu siuksliadeze? 2 metams?
nu, tipo, as per 2 metus pagimdyciau (gal) ir man atgal atitektu dovanu laugh.gif???

vėl tas "gal", kad man jokių nono.gif manau, kad savo teks pirktis, nu netikiu, kad po dviejų metų vis dar neturėsi mažylio rankose. ne-ti-kiu schmoll.gif

labas rytas mirksiukas.gif
važiuojam į turgų, o paskui komodą užsakyt.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 08 31, 22:50)
nu tada neturiu ka pasakyti...
realiai neturiu laiko niekam...o spali (!) gausiu atostogu siek tiek, nes labai reikia, tai gal tada spesiu daugiau.
man beje reiks irgi pagalvoti ka padovanoti savo profilio paskutiniam irasui, nes dar ir kikstamote busiu, o ideju nulis  doh.gif
nono.gif
nu neturiu zodziu... galeciau pasakyti, ka apie tai galvoju, nu bet ar klausysi...

QUOTE(zuzla @ 2012 09 01, 10:42)
4u.gif visai gerai praėjo smile.gif kadangi fotografas yra mūsų šeimos draugas, tai gausiu asmeninių foto rolleyes.gif ką nusidėjau - prisivalgiau mėlyno pelėsio sūrio, kurio (atseit) negalima unsure.gif nu bet su keptom kriaušėm, salotų lapų asorti....

gal tokiam atvejui siūlau turėti šaldykly kokių krevečių šaldytų ar pan., nežinau, ką mėgsti, greit pasigamintum kaip sau pačiai skanu ir sudorotum mirksiukas.gif

labai smagiai smile.gif o jau maistas tai...
as bandziau gaminti krevetes, kaip as megstu su saldziarugsciu padazu ir cesnakais, bet krevetkos kazkaip medines pasidare. Gal reikejo imti sviezias.. o dar kai pradejome paveiksluoti galiojimo data, pardaveja pradejo kiestis apsauga. Mes tada apsisukem i ja, sakom, nu stai - pati issidasvei, kad datos perklijuotis ir krevetes seniausiais pasibaigusios galioti... nes jeigu butu buve viskas gerai, tada apsaugos neprireiktu.

Maika - o kaip as praleidau tavo IUI? VAU! Tai vat, siandien pirmoji rudens diena, o rudeni visos pastoja laugh.gif - cia praeitu metu statistika. Net as buvau rugseji pastojusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 rugsėjo 2012 - 10:09
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 01, 11:06)
o rudeni visos pastoja laugh.gif

Kaip patiko man si fraze wub.gif wub.gif wub.gif
Labs rytas.
Nepatikesit atsikeliau 7 ryto smile.gif
Uz poros valandeliu varysiu i profesine svente ax.gif tikejaus geresnio oro, bet kaip jau yra smile.gif
Papildyta:
realiai neturiu laiko niekam...

...nera laiko vaikui... 4u.gif
Atsakyti
Mes su jumis vakar tiek apie tuos susius prikalbejome, kad sapnavau, kad man skauda papai ir as valgau zalia zuvi kazkodel rankomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Skruzdėlytė darbštuolytė tu mūsų 4u.gif bet nepamiršk ir asmeninio gyvenimo mirksiukas.gif rūpinkis savimi 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 01, 10:42)
bigsmile.gif kaip super, šaunuoliai thumbup.gif
wub.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 01, 11:06)
Maika - o kaip as praleidau tavo IUI? VAU! Tai vat, siandien pirmoji rudens diena, o rudeni visos pastoja laugh.gif - cia praeitu metu statistika. Net as buvau rugseji pastojusi.
Kad čia viskas taip netikėtai gavosi rolleyes.gif Kur čia žmogus tikėsies IUI 7 cd rolleyes.gif

Tai va, prisiduodu smile.gif Viskas pavyko labai gerai, greitai, absoliučiai neskausmingai. Vienas neovuliavęs folis, A+B 93, 27 mln.
Vienintelis neskanus dalykas: prieš pusantrų metų pas vyrą buvo normospermija, o va šiandien astenospermija gavosi... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 01, 13:20)
Tai va, prisiduodu smile.gif Viskas pavyko labai gerai, greitai, absoliučiai neskausmingai. Vienas neovuliavęs folis, A+B 93, 27 mln.
Vienintelis neskanus dalykas: prieš pusantrų metų pas vyrą buvo normospermija, o va šiandien astenospermija gavosi... sad.gif

labai stipriai spaudziu kumscius uz jusu iui wub.gif o duomenys tai sakyciau tikrai geri 4u.gif
o kokio dydzio folis , kad iui daret 7cd? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 01, 12:50)
Mes su jumis vakar tiek apie tuos susius prikalbejome, kad sapnavau, kad man skauda papai ir as valgau zalia zuvi kazkodel rankomis lotuliukas.gif

hihihi.gif

QUOTE(maika @ 2012 09 01, 13:20)

na gal čia koks laikinas pablogėjimas, gal paskutiniu metu kokio streso buvo ar kt spermą veikiančių dalykų..

grįžom, pavalgom, pailsiu ir važiuosim į "dūzgiantį" Gedimino prospektą, programa didelė, kelios scenos, gal ką įdomaus išgirsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 01, 13:41)
labai stipriai spaudziu kumscius uz jusu iui  wub.gif o duomenys tai sakyciau tikrai geri  4u.gif
o kokio dydzio folis , kad iui daret 7cd? ax.gif
4u.gif
~20 mm ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 01, 14:40)
na gal čia koks laikinas pablogėjimas, gal paskutiniu metu kokio streso buvo ar kt spermą veikiančių dalykų..

grįžom, pavalgom, pailsiu ir važiuosim į "dūzgiantį" Gedimino prospektą, programa didelė, kelios scenos, gal ką įdomaus išgirsim smile.gif
Tikiuosi kad laikinas... Na paskutiniu metu labai kažkokių stresų neturėjo, neseniai atostogavo tai alum vis mėgavosi doh.gif Parodžiau jam tą seną spermogramą ir dabartinius skaičiukus, tai pats labai nustebo kaip pasikeitė.

thumbup.gif ir oras geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 01, 16:00)
neseniai atostogavo tai alum vis mėgavosi  doh.gif

thumbup.gif ir oras geras smile.gif

na.. alus vargu, ar tiek pakenktų spermai mastau.gif čia kažkas kita. bet gal įvairiai veikia, nes MB visą sąmoningą gyvenimą alaus megėjas, o pas jį norma.

nu va pasibuvom, pamatėm ir paklausėm, ką norėjom (turkų liaudišką muziką), pasivaikščiojom per kioskelius, užstrigo paveikslai - nepakartojami... ir grįžom iki lietui prasidedant smile.gif
per teliką nieko gero, reikės ką nors iš kompo įjungt. dar obuolių pyragą iškepsim rolleyes.gif

ką jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 rugsėjo 2012 - 18:42