QUOTE(velnyte @ 2012 09 01, 21:12)
oi kaip noreciau sokoladinio pyrago

QUOTE(zuzla @ 2012 09 01, 19:41)
na.. alus vargu, ar tiek pakenktų spermai
čia kažkas kita. bet gal įvairiai veikia, nes MB visą sąmoningą gyvenimą alaus megėjas, o pas jį norma.

Atslūgo IUI įspūdžiai, tai dabar užsiparinau dėl vyro spermos

velnyte o kaip tavo mmm

druide nuostabi kelione , ir foto labai grazios o jau katinas

zuzla aciu uz palinkejimus , istikro labai pakele nuotaika

jautruole sveikatos tavo teveliui, ir stiprybes tau mergyt

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 09 01, 19:41)
nu va pasibuvom, pamatėm ir paklausėm, ką norėjom (turkų liaudišką muziką), pasivaikščiojom per kioskelius, užstrigo paveikslai - nepakartojami... ir grįžom iki lietui prasidedant
per teliką nieko gero, reikės ką nors iš kompo įjungt. dar obuolių pyragą iškepsim

per teliką nieko gero, reikės ką nors iš kompo įjungt. dar obuolių pyragą iškepsim

tai smagi dienele buvo

o as nerandu man patinkancio paveikslo...istikro nelabai zinau kokio noriu gal delto ir nerandu

Sveikos,
Maika, tyliai laikau kumščius už IUI.
Šiandien pasiėmiau savo nagų laką vandens pagrindu, tai jau kiek laimės - kaip man trūko lakuotų nagų
Įdomu, kiek valandų laikys
Vaišinu
Šiandien pasiėmiau savo nagų laką vandens pagrindu, tai jau kiek laimės - kaip man trūko lakuotų nagų

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 01, 11:50)
Mes su jumis vakar tiek apie tuos susius prikalbejome, kad sapnavau, kad man skauda papai ir as valgau zalia zuvi kazkodel rankomis 

Vaišinu

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 01, 20:19)
Užsuk , dar liko

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 01, 21:20)
Kažkaip tpfu tpfu nėra. Jausmai penkt, šešt buvo užėję kaip reikiant.Galvojau jau jau, bet...tai sausra, tai ne, bet jokių teplionių. Nenoriu džiaugtis ir daug viltis, nes duphą geriu. Matysim ryt. Hcg parodys viską. Bijau, kad nebūtų kaip Maidenana sakė. Po poros valandų, pridavus Hcg tyrimui kraują, parbėgo mmm.
QUOTE(Grim @ 2012 09 01, 22:09)
Na ir kaip sekėsi daryt? Ryžiai gerai sulipo?
QUOTE(velnyte @ 2012 09 02, 09:42)
Užsuk , dar liko
Kažkaip tpfu tpfu nėra. Jausmai penkt, šešt buvo užėję kaip reikiant.Galvojau jau jau, bet...tai sausra, tai ne, bet jokių teplionių. Nenoriu džiaugtis ir daug viltis, nes duphą geriu. Matysim ryt. Hcg parodys viską. Bijau, kad nebūtų kaip Maidenana sakė. Po poros valandų, pridavus Hcg tyrimui kraują, parbėgo mmm.

() sakai uzsukti

() na tada spausti kumstukus reikia dar stipriau kad tos mmm jau ir nebepasirodytu

ziuriu esat susiu megejos, o man kazkodel nepatiko jie

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 02, 09:43)
*() sakai uzsukti
as snd kepsiu obuoliu pyraga
**() na tada spausti kumstukus reikia dar stipriau kad tos mmm jau ir nebepasirodytu
o NT nebandei gadinti dar karta ? nebesuskaiciuoju kelinta tau cia dpo? kada buvo IUI?

**() na tada spausti kumstukus reikia dar stipriau kad tos mmm jau ir nebepasirodytu

*niam niam. Gal keičiamėms?

**sugadinčiau gal, bet neturiu nusipiykusi NT. Be to koks skirtumas ryt bus matyt. Nebeapsimoka pinigus mėtyt. IUI darė 08-16. Mano vyras anadien sakė, žinąs jok pavyko. Bus matyt. Ai nieko nenoriu nei galvoti, nei svajot. Nes dar darbai smaugt pradėjo. biški atsipalaidavau..tai viskas strigo. tad ir šioje srityje nelabai ko gero tikiuos. Nes sako kai nesiseka, tai nesiseka visur. Žodžiu rytas už vakarą protingesnis.
P.S skanaus pyrago. O pagal kokį receptą darai?
QUOTE(Grim @ 2012 09 01, 23:09)
Įdomu, kiek valandų laikys

QUOTE(velnyte @ 2012 09 02, 11:06)
**sugadinčiau gal, bet neturiu nusipiykusi NT. Be to koks skirtumas ryt bus matyt.
Laikau kumščius 
Sveikos,
kavos?
Vėl pradėjau gert, tai dabar tradiciškai siūlysiu, kaip ir anksčiau
Uoj, gerai žinok, kažkaip vykusiai išėjo šį kartą, nes būna tai per silpnai suvynioju, tai dar kas... Ryžiai irgi gerai, kaip kokiais klijais sutepti
Sau pasidariau su vaisiais (į ryžius puliau kokosų pieno), tai niaaaaa
Neskanu visai...
Mainom į obuolių pyragą
Kai nelabai tikiesi, tai kaip tik pasiseka (čia aš sakau labai tyliai ir laikau kumščius).
Papildyta:
Dar laikosi
Vakar nusilakavau, nieko nedariau, indų neploviau, tai kol kas viskas ok. Bet va reik lėkštę išsiplaut, kažin, kaip čia bus
kavos?

Vėl pradėjau gert, tai dabar tradiciškai siūlysiu, kaip ir anksčiau

QUOTE(velnyte @ 2012 09 02, 08:42)
Na ir kaip sekėsi daryt? Ryžiai gerai sulipo?
Uoj, gerai žinok, kažkaip vykusiai išėjo šį kartą, nes būna tai per silpnai suvynioju, tai dar kas... Ryžiai irgi gerai, kaip kokiais klijais sutepti

Sau pasidariau su vaisiais (į ryžius puliau kokosų pieno), tai niaaaaa

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 02, 09:43)
ziuriu esat susiu megejos, o man kazkodel nepatiko jie
valgiu du kartus , o gal visgi neskanus ten buvo
reiks kada dar pabandyti 

Mainom į obuolių pyragą

QUOTE(velnyte @ 2012 09 02, 10:06)
tad ir šioje srityje nelabai ko gero tikiuos.
Kai nelabai tikiesi, tai kaip tik pasiseka (čia aš sakau labai tyliai ir laikau kumščius).
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 09 02, 10:29)
Dar laikosi

QUOTE(Grim @ 2012 09 02, 10:31)
Sakau ko man šiandien trūksta kavos su pienu. O tada ir minčių gal atsiras ką pietums daryti.
**tam reikalaui galima panaudoti gumines pirštines