Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

O pas mane šokoladinis pyragas kepa. Nežinau kaip bus. Pirmą kart.Naktipiečiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 01, 21:12)
O pas mane šokoladinis pyragas kepa. Nežinau kaip bus. Pirmą kart.Naktipiečiai biggrin.gif

oi kaip noreciau sokoladinio pyrago ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 01, 19:41)
na.. alus vargu, ar tiek pakenktų spermai mastau.gif čia kažkas kita. bet gal įvairiai veikia, nes MB visą sąmoningą gyvenimą alaus megėjas, o pas jį norma.
mastau.gif
Atslūgo IUI įspūdžiai, tai dabar užsiparinau dėl vyro spermos verysad.gif Visą vakarą neišeina iš galvos... Tada buvo 200 mln/ml, dabar prieš paruošimą 23 mln/ml doh.gif ir dar tas nejudrumas verysad.gif
Atsakyti

velnyte o kaip tavo mmm ax.gif

druide nuostabi kelione , ir foto labai grazios o jau katinas thumbup.gif

zuzla aciu uz palinkejimus , istikro labai pakele nuotaika thumbup.gif

jautruole sveikatos tavo teveliui, ir stiprybes tau mergyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 09 01, 19:41)
nu va pasibuvom, pamatėm ir paklausėm, ką norėjom (turkų liaudišką muziką), pasivaikščiojom per kioskelius, užstrigo paveikslai - nepakartojami... ir grįžom iki lietui prasidedant smile.gif
per teliką nieko gero, reikės ką nors iš kompo įjungt. dar obuolių pyragą iškepsim rolleyes.gif

tai smagi dienele buvo ax.gif
o as nerandu man patinkancio paveikslo...istikro nelabai zinau kokio noriu gal delto ir nerandu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 01 rugsėjo 2012 - 21:18
Sveikos,

Maika, tyliai laikau kumščius už IUI.

Šiandien pasiėmiau savo nagų laką vandens pagrindu, tai jau kiek laimės - kaip man trūko lakuotų nagų biggrin.gif Įdomu, kiek valandų laikys smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 01, 11:50)
Mes su jumis vakar tiek apie tuos susius prikalbejome, kad sapnavau, kad man skauda papai ir as valgau zalia zuvi kazkodel rankomis lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Vaišinu user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 01, 20:19)
oi kaip noreciau sokoladinio pyrago  ax.gif

Užsuk , dar liko biggrin.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 01, 21:20)
velnyte o kaip tavo mmm  ax.gif

Kažkaip tpfu tpfu nėra. Jausmai penkt, šešt buvo užėję kaip reikiant.Galvojau jau jau, bet...tai sausra, tai ne, bet jokių teplionių. Nenoriu džiaugtis ir daug viltis, nes duphą geriu. Matysim ryt. Hcg parodys viską. Bijau, kad nebūtų kaip Maidenana sakė. Po poros valandų, pridavus Hcg tyrimui kraują, parbėgo mmm.

QUOTE(Grim @ 2012 09 01, 22:09)
Sveikos,
Vaišinu user posted image

Na ir kaip sekėsi daryt? Ryžiai gerai sulipo?
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 02, 09:42)
Užsuk , dar liko  biggrin.gif
Kažkaip tpfu tpfu nėra. Jausmai penkt, šešt buvo užėję kaip reikiant.Galvojau jau jau, bet...tai sausra, tai ne, bet jokių teplionių. Nenoriu džiaugtis ir daug viltis, nes duphą geriu. Matysim ryt. Hcg parodys viską. Bijau, kad nebūtų kaip Maidenana sakė. Po poros valandų, pridavus Hcg tyrimui kraują, parbėgo mmm.

() sakai uzsukti wink.gif as snd kepsiu obuoliu pyraga ax.gif

() na tada spausti kumstukus reikia dar stipriau kad tos mmm jau ir nebepasirodytu 4u.gif o NT nebandei gadinti dar karta ? nebesuskaiciuoju kelinta tau cia dpo? kada buvo IUI?

ziuriu esat susiu megejos, o man kazkodel nepatiko jie blush2.gif valgiu du kartus , o gal visgi neskanus ten buvo g.gif reiks kada dar pabandyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 02, 09:43)
*() sakai uzsukti wink.gif as snd kepsiu obuoliu pyraga  ax.gif

**() na tada spausti kumstukus reikia dar stipriau kad tos mmm jau ir nebepasirodytu 4u.gif o NT nebandei gadinti dar karta ? nebesuskaiciuoju kelinta tau cia dpo? kada buvo IUI?

*niam niam. Gal keičiamėms? 4u.gif
**sugadinčiau gal, bet neturiu nusipiykusi NT. Be to koks skirtumas ryt bus matyt. Nebeapsimoka pinigus mėtyt. IUI darė 08-16. Mano vyras anadien sakė, žinąs jok pavyko. Bus matyt. Ai nieko nenoriu nei galvoti, nei svajot. Nes dar darbai smaugt pradėjo. biški atsipalaidavau..tai viskas strigo. tad ir šioje srityje nelabai ko gero tikiuos. Nes sako kai nesiseka, tai nesiseka visur. Žodžiu rytas už vakarą protingesnis.

P.S skanaus pyrago. O pagal kokį receptą darai?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 01, 23:09)
Maika, tyliai laikau kumščius už IUI.

Šiandien pasiėmiau savo nagų laką vandens pagrindu, tai jau kiek laimės - kaip man trūko lakuotų nagų biggrin.gif Įdomu, kiek valandų laikys smile.gif
wub.gif

thumbup.gif papasakosi, kaip laikysis smile.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 09 02, 11:06)
**sugadinčiau gal, bet neturiu nusipiykusi NT. Be to koks skirtumas ryt bus matyt.
Laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

kavos? rolleyes.gif
Vėl pradėjau gert, tai dabar tradiciškai siūlysiu, kaip ir anksčiau biggrin.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 09 02, 08:42)
Na ir kaip sekėsi daryt? Ryžiai gerai sulipo?

Uoj, gerai žinok, kažkaip vykusiai išėjo šį kartą, nes būna tai per silpnai suvynioju, tai dar kas... Ryžiai irgi gerai, kaip kokiais klijais sutepti biggrin.gif
Sau pasidariau su vaisiais (į ryžius puliau kokosų pieno), tai niaaaaa schmoll.gif Neskanu visai...

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 02, 09:43)
ziuriu esat susiu megejos, o man kazkodel nepatiko jie  blush2.gif valgiu du kartus , o gal visgi neskanus ten buvo  g.gif reiks kada dar pabandyti  cool.gif

Mainom į obuolių pyragą biggrin.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 09 02, 10:06)
tad ir šioje srityje nelabai ko gero tikiuos.

Kai nelabai tikiesi, tai kaip tik pasiseka (čia aš sakau labai tyliai ir laikau kumščius).
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 09 02, 10:29)
thumbup.gif papasakosi, kaip laikysis smile.gif

Dar laikosi lotuliukas.gif Vakar nusilakavau, nieko nedariau, indų neploviau, tai kol kas viskas ok. Bet va reik lėkštę išsiplaut, kažin, kaip čia bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 01, 23:09)

šaunuolė thumbup.gif

labas rytas..
kavos nenoriu, savo kažkaip neskaniai išgėriau..

velnyt, user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 02, 10:31)
Sveikos,

*kavos? 
**Bet va reik lėkštę išsiplaut, kažin, kaip čia bus  lotuliukas.gif

Sakau ko man šiandien trūksta kavos su pienu. O tada ir minčių gal atsiras ką pietums daryti.
**tam reikalaui galima panaudoti gumines pirštines ax.gif
Atsakyti