Jo, kainos pas mus rubeliams superines. O ir tiesa sakant, nera uz ka moketi, kas del kokybes. Beje, as savo vaikams, kol buvo kudikeliai, pirkau drabuzius firmineje KORLEJOS parduotuveje Naujojoje Vilnioje. Ten daug didesnis pasirinkimas nei prek.centruose ir siek tiek pigiau, tik sunku ta parduotuve rasti. Ir galiu pasakyti, kad rubelius atlaike 2 vaikai, ir dar puikiai atrodancius atidaviau. Tik su spalvom nelabai kas, kaip ir daug kur su lietuviskais produktais, - niuroka kaip vaikams...
QUOTE(pavasariukas @ 2006 10 06, 12:47)
ieskau mergaitei pasiltintu dzinsiukui rudeniui-ziemai ir niekur nerandu. Gal kas matet kur? Ir kokia kainele?
Pernai pirkau gariunuose, velvetines kelnytes su petnesom, labai siltas pamusalukas isiutas. Msciau, buvo ir dzinsiuku.
Atrodo 25 mokejau

QUOTE(elvyrce @ 2006 09 08, 13:57)
galiu isduoti viena "slapta" vietele. Tai vadinamas skudurymnas, bet prie jo eiles nerealios, kadangi drabuziai ten grazus ir kokybiski, nenudrengti, daznai ir nauju nuperku. O randasi jis Justiniskese, Taikos/Rygos(?) g. sankryzoje, naujo daugiabucio namo pirmame aukste (greta autoservisas). Beje, ketvirtadieniais - nauju prekiu isstatymas, tik vakare nebelabai kas lieka...
Be to daznai perku "Utenos trikotazo" isparduotuveje Siaures miestelyje. Ten tikrai pigiaipriperku visokiu vaikisjku drabuziu (beje, nuo 11 iki 12 val. visiems drabuziams dar papildoma 10 proc. nuolaida)
Be to daznai perku "Utenos trikotazo" isparduotuveje Siaures miestelyje. Ten tikrai pigiaipriperku visokiu vaikisjku drabuziu (beje, nuo 11 iki 12 val. visiems drabuziams dar papildoma 10 proc. nuolaida)
gal galima dar tiksliau. Mazdaug isivaizduoju, na bet kad salia servisas tai nelabai. Ar cia prie Norfos ar prie Mini Maximos?
O gal kas nors iš jūsų neseniai buvote Gariūnuose, gal matėte ar yra pirkti kombinezoninių kelnių su petnešomis???
AČIŪ
AČIŪ

Tokių mačiau Bimbo parduotuvėje, kaina, berods, 59 Lt.

QUOTE(dainaut @ 2006 10 07, 16:35)
gal galima dar tiksliau. Mazdaug isivaizduoju, na bet kad salia servisas tai nelabai. Ar cia prie Norfos ar prie Mini Maximos?
Tiksliau, tai greiciau prie Ikiuko. Tikraiu nesunku rasti, nes ten vienintelis naujos statybos namas, o parduotuve - pirmame aukste, greta vaistines.
QUOTE(efi @ 2006 10 05, 14:53)
Budama nescia laksciau po visas Vilniaus parduotuves noredama nupirkti ka nors labailabai grazaus savo suneliui - kad blatnai atrodytu pirmomis dienomis atvykus i sia zeme. Bet isitikinau, kad naujagimiams rubeliai LT parduotuvese labai prasti, pagrinde muzikiski, neidomus, mazas pasirinkimas ir didziules kainos (pagal zmoniu pragyvenimo lygi).
Teko pirkti is to, kas parduotuvese yra, o ne tai, kas patinka (kaip ir su viskuo dazniausiai pas mus).
Veliau pamaciau, kad ir kokybe nekokia. Pvz. Cipoline pirkti rubeliai 2-ju menesiu neatlaike, susiskalbe, siules isiro. O buvo visai nepigus.
Vienintele parduotuve, kur po ilgu paiesku pavyko kazka idomesnio, mielo/grazaus surasti, buvo Baby Center (galetu dabar jie man uz reklama sumoketi
) - ten estu firmos Mini Baby grazus rubeliai yra, bet taip pat brangus.
Bet ir ten pasirinkimas ne toks, kokio noretusi - ne viska radau toli grazu , ko norejau.
Visa laime, kad mums dar iki gimimo is Amerikos maisa ivairiausiu daikciuku atsiunte - grozis neregetas, kokybe superine, visi pagrinde GAP firmos. Pvz. tokiu minkstu/svelniu/graziu/kokybisku pledu pas mus ne vienoje parduotuveje nepamatysi. Nekalbu apie visokias kojinytes su prisiutais barskanciais zaisliukais, grazucius bodziukus, kepurytes, pirstinytes ir kt. Ir visu medziagytes svelnios svelnios, rubeliai patogus uzdeti ir vaikiukui deveti, nesusiskalbia, neisyra siules.
O vedu as prie to, kad nemazam tu atsiustu rubeliu maise buvo ir pirkimo cekis idetas: pirkta buvo per ispardavima ir uz nemazai daiktu sumokejo... 16$.
Ir cia prie amerikietisko atlygnimo!..
Nera zodziu.
Teko pirkti is to, kas parduotuvese yra, o ne tai, kas patinka (kaip ir su viskuo dazniausiai pas mus).
Veliau pamaciau, kad ir kokybe nekokia. Pvz. Cipoline pirkti rubeliai 2-ju menesiu neatlaike, susiskalbe, siules isiro. O buvo visai nepigus.
Vienintele parduotuve, kur po ilgu paiesku pavyko kazka idomesnio, mielo/grazaus surasti, buvo Baby Center (galetu dabar jie man uz reklama sumoketi

Bet ir ten pasirinkimas ne toks, kokio noretusi - ne viska radau toli grazu , ko norejau.
Visa laime, kad mums dar iki gimimo is Amerikos maisa ivairiausiu daikciuku atsiunte - grozis neregetas, kokybe superine, visi pagrinde GAP firmos. Pvz. tokiu minkstu/svelniu/graziu/kokybisku pledu pas mus ne vienoje parduotuveje nepamatysi. Nekalbu apie visokias kojinytes su prisiutais barskanciais zaisliukais, grazucius bodziukus, kepurytes, pirstinytes ir kt. Ir visu medziagytes svelnios svelnios, rubeliai patogus uzdeti ir vaikiukui deveti, nesusiskalbia, neisyra siules.
O vedu as prie to, kad nemazam tu atsiustu rubeliu maise buvo ir pirkimo cekis idetas: pirkta buvo per ispardavima ir uz nemazai daiktu sumokejo... 16$.
Ir cia prie amerikietisko atlygnimo!..
Nera zodziu.
taigi, tikrą teisybę rašai...aš va grįžau iš Londono, porą rūbelių gražių bernui savo nupirkau (norėtųsi aišku daugiau

Dekui rupesteliui, dabar viskas aisku. kada reiks uzsukt ir paziuresiu ar yra ko gero.
Del UT, tai man patinka, ypac , kai buna geros kainos ir ta isparduotuve Siaures miestely, bet ten nevisad buna ispardavimai. geriau jau ten vykti menesio pradzioj, tada buna prekiu su defektais. Galima pasirinkti neblogu daiklteliu ir zymiai pigiau. O ta defekta kartais labai lengva panaikinti. Va vyrui nupirkau maikute, o buvo istepta. Sumokejau 3 kartus maziau. Isskalbiau ir grazu!
o vaikui tai irgi turiu nusipirkus net i prieki!!!!!!!!!
Del UT, tai man patinka, ypac , kai buna geros kainos ir ta isparduotuve Siaures miestely, bet ten nevisad buna ispardavimai. geriau jau ten vykti menesio pradzioj, tada buna prekiu su defektais. Galima pasirinkti neblogu daiklteliu ir zymiai pigiau. O ta defekta kartais labai lengva panaikinti. Va vyrui nupirkau maikute, o buvo istepta. Sumokejau 3 kartus maziau. Isskalbiau ir grazu!
o vaikui tai irgi turiu nusipirkus net i prieki!!!!!!!!!
Sekmadienį važiuosime į Gariūnus vaikiukams šiltų rūbų ir batukų. Gal kuri galėtumėte patarti kaip negaištant daug laiko (vaikus kartu vežames) surasti vaikiškas prekes. Ar ten prekyvietės kaip nors sugrupuotos pagal prekes, ar viskas sumaišyta?
Sveikos mamos. Man irgi reikia savo vyrukui elvetkiu ant sleiku siltu. O cia rase kad gariunuose buna o man idomugal tada ir kauno bazese yra. Gal kas matet ir gal net galit parasyti kurioj vietoj. (Maziuka neturiu kur palikt o su juo nelabai noriu ten daug lakstyt).
QUOTE(vilma* @ 2006 10 26, 23:42)
Sveikos mamos. Man irgi reikia savo vyrukui elvetkiu ant sleiku siltu. O cia rase kad gariunuose buna o man idomugal tada ir kauno bazese yra. Gal kas matet ir gal net galit parasyti kurioj vietoj. (Maziuka neturiu kur palikt o su juo nelabai noriu ten daug lakstyt).
PIrkau Urmo bazėj pašiltintas velvetkes ant šleikų. Mokėjau 49lt. Buvo 2 spalvų - rudos ir žalios. Tikrai labai fainos. Tas skyrius yra priešais Geltonąjį pasažą. Tokia atskira parduotuvytė, nereikia eiti į kokį sandėlį.