Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Isila @ 2006 10 27, 00:00)
PIrkau Urmo bazėj pašiltintas velvetkes ant šleikų. Mokėjau 49lt. Buvo 2 spalvų - rudos ir žalios. Tikrai labai fainos. Tas skyrius yra priešais Geltonąjį pasažą. Tokia atskira parduotuvytė, nereikia eiti į kokį sandėlį.

Labai aciu.
Esiu ieskoti.
Atsakyti
GAl kas patartumete kur galima nusipirkti vilnoniu megztuzu. Deja, pati megzti nemoku, o kiek ziuriu parduotuvese - vien sintetika ar medvilne.
Atsakyti
Vilniuje labai nebloga parduotuve yra Jasinskio gatveje-Aprangos isparduotuve.Ten galima rasti ivairiausiu vaikisku nukainuotu ir su defektais rubeliu.Labai daznai ten uzeinu su visa savo chebra vaiku . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva101 @ 2006 11 01, 14:49)
GAl kas patartumete kur galima nusipirkti vilnoniu megztuzu. Deja, pati megzti nemoku, o kiek ziuriu parduotuvese - vien sintetika ar medvilne.

Nupirkau vilnoni megztuka UCB parduotuvej.Ir siltas ir grazus...
Atsakyti
gal kas esate bandziusios pirkti rubus vaikams internete? Paziureti labai grazu, tik va ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintet @ 2006 12 08, 23:43)
gal kas esate bandziusios pirkti rubus vaikams internete? Paziureti labai grazu, tik va ar verta  g.gif

Aš kartas nuo karto perku ir esu patenkinta. Perku tik naujus, todėl nusivilti ir neteko. Buvo porą sykių, kad neatitiko džinsų dydis, bet nieko-auga dvi panos, tai bus mažėlei. Greit ir priaugs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 12 10, 10:49)
Aš kartas nuo karto perku ir esu patenkinta. Perku tik naujus, todėl nusivilti ir neteko. Buvo porą sykių, kad neatitiko džinsų dydis, bet nieko-auga dvi panos, tai bus mažėlei. Greit ir priaugs. ax.gif

O kaip su pristatymu?? Nes kiek kreipiausi, tai visi sako, kad i Lietuva nepristatom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2006 12 11, 10:32)
O kaip su pristatymu?? Nes kiek kreipiausi, tai visi sako, kad i Lietuva nepristatom  schmoll.gif

Kai ką perku per ebay, o daugiausiai iš UK, perka giminaičiai ir online, ir parduotuvėse, o po to jau siunčia ar patys atveža. smile.gif
Atsakyti
Perku ivairiose parduotuvese, bet labiausiai patinka Cipoline (ten aukstos kainos, bet kai sulaukiu nuolaidu meto, tai ir sluoju lentynas)
O kur ta parduotuve Jasinskio gatveje g.gif
Atsakyti
labai gražių rūbelių, batukų vaikučiams yra zaroj mirksiukas.gif aišku kainos nemažos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2006 12 14, 16:22)
labai gražių rūbelių, batukų vaikučiams yra zaroj  mirksiukas.gif aišku kainos nemažos doh.gif

o man ten berniukam nelabai patinka. Modeliukai grazus, bet spalvos labai niurios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2006 12 14, 17:57)
o man ten berniukam nelabai patinka. Modeliukai grazus, bet spalvos labai niurios  verysad.gif

del berniuku rubeliu nezinau g.gif mes tik mergaitiskus ziurim 4u.gif
Atsakyti