Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Isila @ 2007 06 05, 18:52)
Kaune Megoj ir Akropoly yra.

Supratau. smile.gif Vilniuj neteko matyti...
Atsakyti
Paskutiniu metu sūnui gražių rūbelių randu išparduotuvėse. Kainos mažesnės (deja ne visose), rūbeliai nauji su etiketėm, be jokių brokų, gerų firmų. Dukrai sunkiau rasti g.gif Kartais perku Zaroje, Tako, dėvėtose retai, vaikai jau gana dideli, tai tokiems jau nieko gražaus nėra. Labiausiai nemėgstu turginių rūbų, kokybė siaubinga. Kartais perku Maximoje, Rimi ar Norfoje, bet iš ten didelė tikimybė kad sutiksi taip pat apsirengusį vaiką biggrin.gif ir kokybė kartais būna labai prasta, pirkdama rizikuoju. Sela pirkau dukrai kepurę ir pirštines, tai normaliai nešiojasi. Žieminius perku Mada vaikams arba Čipoline, bet labai jau pasirinkimas prastas, pernai ieškojau tai nieko gražaus neradau. Teko pirkti tai kas buvo unsure.gif Kaip tik rudenį buvau Vokietijoje tai durna buvau kad ten nenupirkau žiemai, nes pasirinkimas buvo tikrai labai didelis. O kelnės vaikams Vokietijoje kainavo po 10 eurų
Atsakyti
Mes rubelius užsakome iš užsienio,nes Lietuvoje kainos neatitinka kokybės....
Atsakyti
Mums irgi turbut kaip ir daugeliui rubeliu priveza ir pridovanoja emigrantai draugai lotuliukas.gif kokybe NEXT, EARLY DAYS, H&M nepalyginsi aisku su Cipoline pirktasi rubais (na bent jau mus kiek ten pirkom baisiai greit nusidevejo g.gif )
kartais nusiperkam rubeliu ir pacioj maximoj, tikrai buna fainiu thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergaitei dar tik 1,5 mėn, todėl dabar labai svarbu ne grožis, o kokybė. Aš pirkau rūbelius "Korlėjos" parduotuvėje. Ten tikrai medvilniniai rūbeliai ir beje labai kokybiški. Nenusidėvi skalbiant. Kainos irgi nesikandžioja.
Pastebėjau, kad kokybiškų prekių yra Maximoje "Dany" firmos.
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2007 06 15, 14:25)
Mano mergaitei dar tik 1,5 mėn, todėl dabar labai svarbu ne grožis, o kokybė. Aš pirkau rūbelius "Korlėjos" parduotuvėje. Ten tikrai medvilniniai rūbeliai ir beje labai kokybiški. Nenusidėvi skalbiant. Kainos irgi nesikandžioja.
Pastebėjau, kad kokybiškų prekių yra Maximoje "Dany" firmos.

Aha, Dany man irgi patinka, turėjom ir mes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 05 15, 21:28)
O as graziu rubeliu pripirkau is www.zuikispuikis.lt Netikejau,kad internetu galima taip sekmingai aprengti vaikus! thumbup.gif Rubeliai "naturoje"dar grazesni negu nuotraukose thumbup.gif  thumbup.gif

bet ten labai sunku orentuotis apie rūbo dydį. bigsmile.gif geriau,kad rašytų ūgį.Mano dukra 7,5 m.,bet labai smulki ir maža...tai vis pabijau rizikuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2007 06 03, 15:30)
labai nuvylė SELA rūbų kokybė, apatinės maikutės ištyso į plotį, sijonukas velvetinis užsivėlė

o man patinka rubeliai is sios parduotuves thumbup.gif kiek esam pirke vaikui, nei karto nenusivylem, mes is vilniaus vaziuojam i kauna , i mega,kad galetumem ten nusipirkt rubeliu, tiek sau ,tiek vaikui thumbup.gif
o siaip tai visad rubelius perku cipoline, arba mada vaikams parduotuveje. bet paskutiniu metu pradejau siustis rubelius next arba adams firmu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kokybe, o be to ir siek tiek pigiau gaunasi
Atsakyti
Dazniausiai uzsisakinejam per internetines parduotuves, o siaip Zara labiausiai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Įvairiai perku - užsisakinėju iš Next, Adams, Kotrynoj pirkau kai buvo naujagymis, dėvėtuose dažnai lankausi, bet ten perku tik kokybiškus drabužėlius, dažnai naujų ten gaunu, Maximoj pirkau ne kartą, kol kas nenusivyliau.
Atsakyti
apatinius rubelius perku tik naujus, dazniausiai kotrynoje, nes man arciausiai namu. vaikui iki metu laiko beveik jokiu devetu nepirkau. dabar kasdienai apsiperkam devetuose, o pasipuosti perkam per ispardavimus UCB, mosaic, e-5 mode. Dar nuperku naujos kolekcijos is UT linijos, bet dabar jau jie mazai gamina vaikisku, tai pasirinkimo nera.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2006 05 04, 12:11)
Kai birzeli grisiu i Lietuva, paprasysiu, kad mama issklaidytu ta mistika ir parodytu, kur perka tokius nuostabius rubukus. Tuomet ir cia parasysiu mirksiukas.gif

Labai grazus tavo vaikuciu vardai 4u.gif
Atsakyti