Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 01 27, 16:48)
Man labiau patinka rubeliai CIPOLINE nei MADA VAIKAMS, cia jir tokie blankus verysad.gif o cipoline dauguma ryskus thumbup.gif ir dabar 30proc nuolaida, tai  thumbup.gif kaina ir kokybe

man ir Čipoline kainos kandžiojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 01 29, 12:56)
man ir Čipoline kainos kandžiojasi  blush2.gif

Pritariu, savaitgaly ieskojau dukrai su nuolaida zieminio kombinzono su striuke, tai be 200 lt. - ne pro kur, o dar labai mazas pasirinkimas, mergaitem - gal 2 rusiu
Atsakyti
Aš nusiprkau kombinezona savo mažei pard. "humana", naują, labai šiltą, net su ėtikėte ant kurios buvo uždėta kaina 95 eur., man jis kainavo 25 lt! paskui normalioj parduotuvej mačiau kažką panašaus - 150 lt. Taip pat nusipirkau 2 poros kėdučių pavasariuj/vasarai "NIKE" ir "ADIDAS" - 5 ir 7 lt. Tai kad ne labai suprantu, kam mokėti 5-10 kartų brangiau, jeigu ta daiktą reikės išmesti po poros menėsiu. g.gif
Atsakyti
Aha, kai ka as irgi apsiprekinu padevetuose, bet dukrai beveik5 metai, ir ne su ziburiu nerandu, tiesa sakant, niekad ir nesu maciusi. O taip saudyti, tai gali ir visus metus. Neturiu tiek laiko, kai reikalas prispiria, perki uz bet kiek, svarbu vaikas aprengtas butu
Atsakyti
mes dažniausiai iš pigių susirandam gerai atrodančių rūbelių,pirkau ir iš Čipolino,bet nešiojasi tikrai prasčiau už pigesnį rūbelį.
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2007 01 29, 15:46)
Aha, kai ka as irgi apsiprekinu padevetuose, bet dukrai beveik5 metai, ir ne su ziburiu nerandu, tiesa sakant, niekad ir nesu maciusi. O taip saudyti, tai gali ir visus metus. Neturiu tiek laiko, kai reikalas prispiria, perki uz bet kiek, svarbu vaikas aprengtas butu

Dabar žiema, gali surast ką nors pavasariuj ir netgi vasarai, maždaug gi žinai kaip auga tavo vaikai. Ir nebus taip, kad laikas prispiria ir perki už didžiulius pinigus kokį prastą daiktą.
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 01 03, 17:35)
Taip, kaip ir visur , mergaitems daugiau nei berniukams, bet vis tiek radau ir saviskiui padukeliui rubeliu,o dabar ten nuolaidos, tai is vis thumbup.gif  kainos

o nuo kokio ten amziaus rubai vaikuciams? g.gif
Atsakyti
4u.gif Sveiki. Dukrytei perku Reserved kaip tik buvo nuolaidos iki 50proc thumbup.gif Takko kiek nuvylė savo kokybe doh.gif
Atsakyti
mes tai su mielu noru perkam devetu rubu parduotuvese,pasitaiko labai geru ir kokybisku rubelio, ko kartais ir parduotuveje nerasis.taip pat džiaugiames ir parsiustais is užsienio rubeliais thumbup.gif
Atsakyti

O as graziu rubeliu pripirkau is www.zuikispuikis.lt Netikejau,kad internetu galima taip sekmingai aprengti vaikus! thumbup.gif Rubeliai "naturoje"dar grazesni negu nuotraukose thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes perkam kur grazu,prieinama kaina ,kur tinka ir patinka biggrin.gif
O butent kad kazkokia firma patiktu,taip nera.Aisku,ziurim kokybe,kad po pirmo uzsidejimo nesusiveltu lotuliukas.gif ,nes pasimokem doh.gif .Pasitaiko ir devetu nusipirkti,buna ypac puikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2007 05 19, 17:53)
Mes perkam kur grazu,prieinama kaina ,kur tinka ir patinka biggrin.gif
O butent kad kazkokia firma patiktu,taip nera.Aisku,ziurim kokybe,kad po pirmo uzsidejimo nesusiveltu lotuliukas.gif ,nes pasimokem doh.gif .Pasitaiko ir devetu nusipirkti,buna ypac puikiu biggrin.gif

Papildyta:
aš taip pat perku iš visur, nesu kažkokios vienos firmos fanė.
Atsakyti